Näytetään tulokset 1–12 / 19

 • Bambu-froteesukat GreenGo

  6,30  sis. alv

  Ehkä paras sukka, mitä on tehty!

  Erittäin pehmeät ja lämpimät bambu-sukat froteepohjalla. Sukan rakenteen ansiosta sukka istuu jalkaan napakasti eikä se luista jalasta saapaskäytössäkään.Sukissa on myös varpaita painamaton saumaton kärki.

  Bambuviskoosi on luonnostaan antibakteerinen materiaali, joten se pitää hajut loitolla. Sukat tuntuvat kuivilta, sillä bambuviskoosi imee ja haihduttaa pois kosteuden.

 • Bambusneaker, 2 paria Green Go

  8,50  sis. alv

  Ohuet ja erittäin pehmeät bambusneakerit ovat kuin tehty tennareihin, crockseihin ja urheilukenkiin.  Paketissa 2 paria Suomessa valmistettuja sneakereita.

 • Coolmax nilkkasukka, GreenGo

  5,80  sis. alv

  Coolmax-nilkkasukka on huippusukka kaikenlaiseen urheiluun! Se on erinomainen myös alussukaksi esim. luisteluun ja lasketteluun. Täyssynteettisen sukan materiaali on rypistymätön, ja se siirtää kosteuden nopeasti pois iholta.

 • Hopeasukka, GreenGo

  8,70  sis. alv

  Hopeasukka on huipputuote herkkäjalkaiselle, sillä se on antibakteerinen, hajuton ja kiristämätön. Hopeasukkien päämateriaali on merinovilla, joka siirtää nihkeyden ja kosteuden nopeasti pois iholta. Merinovilla sopii erityisen hyvin ulkoiluun ympäri vuoden. Vaikka sukka on merinovillasta, se on miellyttävän ohut ja mahtuu hyvin kävelykenkäänkin.

  Nämäkin sukat ovat suomalainen huipputuote, sillä ne valmistetaan Suomessa, Orivedellä.

   

   

 • Kiristämätön bambusukka GreenGo

  4,95  sis. alv

  Laadukkaat kiristämättömät bambusukat ovat luonnostaan antibakteeriset, ja pitävät jalat kuivina, raikkaina ja hajuttomana.

  Bambusukka on kuin tavallinen hyvin istuva sukka, mutta paljon mukavamman tuntuinen. Pehmeytensä ansiosta se soveltuu erinomaisesti herkille ja kuiville jaloille. Saumaton kärki ei paina varpaita ja joustavuus lisää käyttömukavuutta.

  GreenGon bambusukkien neulos on tehty niin tiiviiksi, että ne tuntuvat jalassa mukavalta ja pehmeältä.

  Myös GreenGon bambusukat valmistetaan Suomessa, Pirkanmaalla, Orivedellä.

 • Kotimaiset merinovillasukat Ilves

  5,80  sis. alv

  Kuten muutkin, myös nämä ilvekset tulevat Pirkanmaalta. Merinovillaisissa sukissa ilvekset tassuttelevat metsän sinessä. Anna sinäkin metsän lämmittää mieltäsi!

 • Kotimaiset merinovillasukat Karhu

  6,20  sis. alv

  Pirkanmaan mesikämmenet ovat nyt myös sukissa. Merinovillaisissa sukissa karhut tassuttelevat mustikkametsässä. Anna sinäkin metsän lämmittää mieltäsi!

 • Merileväsukka

  7,30  sis. alv

  Merileväsukat ovat kuivien jalkojen pelastus! Merilevän ja sinkin yhteisvaikutus auttaa ihoa toipumaan rasituksesta, ja hoitaa sitä hellästi. Koska sukissa on kiristämätön varsi, ne sopivat myös heille, joiden jalat turpoavat. Käyttömukavuuden viimeistelee varpaita painamaton, saumaton kärki. Suomalaista huipputyötä!

   

   

 • Merinovillasukka froteepohjalla GreenGo

  7,30  sis. alv

  Merinovilla lämmittää kylmällä ja viilentää kuumalla, mutta joka säällä sen kosteudensiirtokyky on erinomainen, jolloin nihkeä tuntu iholta poistuu tehokkaasti. Jos haluat tehostaa kuivuuden tunnetta jalassasi, pue ihoa vasten täyssynteettinen, ohut urheilusukka (Coolmax) ja sen päälle merinovillaa.

 • Ohuet merinovillasukat, GreenGo

  7,20  sis. alv

  Ohuet, pohjepituiset merinovillasukat. Pienin koko 37-38 nilkkapituinen.  Väri harmaa. Materiaali 70% merinovilla, 21% polyamidi, 9% elastaani. Valmistaja Jar-X, Orivesi.  

 • Ohut merinovillasukka GeenGo

  5,60  sis. alv

  Suomessa valmistetut ohuet merinovillasukat. Ohut sukka sopii käytettäväksi vaikkapa kävelykenkien kanssa. Koostumuksensa ansiosta sukka on kosteudensiirto- ja lämmöntasaus-ominaisuuksiltaan erinomainen esim. seisoma- ja istumatyötä tekeville.

  Villalle ominaisen nyppyyntymisen vähentämiseksi pese nämä sukat 30 asteessa aina nurin päin.

 • Pellavasukat, GreenGo

  4,80  sis. alv

  Taas reikä kantapäässä?

  Pellavan yksi hyvistä ominaisuuksista on lujuus ja kulutuksen kesto. Siksi siitä valmistetut sukat kestävät pitoa ja pesua uudestaan ja uudestaan.  Pellavalla on toki muitakin hienoja piirteitä: se on luonnostaan antiseptinen, sitoo ja luovuttaa kosteutta hyvin ja allergisoi kaikista luonnonkuiduista vähiten.  Koostumuksensa ansiosta nämä sukat pitävät jalat kuivina ja ovat luonnostaan likaa hylkivät. Kuten muutkin GreenGo-sukat, nämäkin ovat kärjestä saumattomat.

  MATERIAALI: 60% puuvilla, 20% pellava, 15% polyamidi, 5% elastaani