Näytetään tulokset 1–12 / 380

 • Ahomansikka Monatsbowlenzauber

  4,20  sis. alv

  Ahomansikka on monivuotinen makea puutarha- ja parvekekasvi. Tuottaa suuria ja makeita ahomansikoita koko satokauden. Myös ahomansikan lehdet voi hyödyntää ruuanvalmistuksessa. Kasvi ei tee lainkaan rönsyjä, ja on helppohoitoinen niin maahan kuin ruukkuun istutettunakin.

   

 • Akileija, lajitelma Merry

  1,20  sis. alv

  Akileija on monivuotinen, klassinen perenna. Toisinaan puutarhaan viljelty akileija lähtee karkuteille ja muuntuu lehtoakileijaksi.  Merry-lajitelmassa kukkien väri voi olla yhdistelmä sinistä, valkoista, vaaleanpunaista, aniliinia tai keltaista.

 • Alfalfa

  4,90  sis. alv

  Alfalfa on todellista superfoodia. Se sisältää karoteenia, runsaasti proteiinia, C-, D-, K-, E- ja B12-vitamiinia. Sen maku on raikas, ja alfalfa sopiikin hienosti leivän päälle tai salaatin osaksi. Kokeile myös lihan tai kalan päällä!

  Alfalfan idut valmistuvat viidessä päivässä, eikä niiden kasvattamiseen tarvita multaa – vesi ja pimeys riittävät.

 • Amppelitomaatti Maskotka

  2,70  sis. alv

  Tomaattisato omalta parvekkeelta! Maskotka on suosittu ja satoisa lajike tomaattien parvekekasvatukseen. Makea Maskotka on aikainen ja satoisa lajike, jonka antimista pääset nauttimaan elokuusta syyskuun loppuun.

 • Amppelitomaatti Tumbling Tom Red

  5,20  sis. alv

  Tumbling Tom Red – makea ja satoisa punainen amppelitomaatti. Amppelitomaatit ovat kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta, eikä ihme! Sadon lisäksi ne antavat silmäniloa ja  tuovat parvekkeelle tai lasitetulle terassille ripauksen kaukomaiden tunnelmaa.

  Tumbling Tom Red on maultaan makea ja herkullinen, ja se tuottaa satoa läpi koko kesän. Mikä onkaan ihanampaa kuin kesäaamuna poimia tomaatit aamupalapöytään omalta parvekkeelta!

 • Anisruoho

  3,90  sis. alv

  Anisruoho (Pimpinella anisum) 

  Yksivuotinen yrttikasvi.  Anisruoho kukkii valkoisin sarjakukin ja koko kasvi tuoksuu anikselta. Lehtiä voi hyödyntää esim. salaateissa, teesekoituksissa ja kastikkeissa, ja siemenet voidaan käyttää mausteena leivissä, jälkiruuissa ja kakuissa.  Kuivattuina siemenet tuoksuvat voimakkaasti ja maistuvat lakritsilta.

  KYLVÖ: Anisruoho voidaan kylvää suoraan kasvupaikalle touko-kesäkuussa, kun lämpötila on vähintään +20 astetta. Jos haluat nopeuttaa satoa, voit laittaa sen esikasvamaan huhtikuussa ikkunalle.

  SATO: Elo-syyskuu

   

 • Asteri, lajitelma Margareten Mix

  1,20  sis. alv

  Asteri lajitelma Margareten Mix.

  Kiva tuttavuus; kestävä leikkokukka ja kasvaa kiltisti, kunhan maa on hyvin lannoitettu ja kalkittu. Alkaa kukkia vasta loppukesästä, joten koristaa pihaa kun monet muut kukat jo kuihtuvat. Tutustuistiko tänä kesänä?

   

 • Auringonkukka Gigant

  1,20  sis. alv

  Nimikin jo kertoo, että nyt puhutaan siitä huiman pitkästä, hohtavan syvänkeltaisesta loppukesän kaunistajasta! Gigant kasvaa jopa 4,5 -metriseksi, joten näyttävyyttä tosiaan riittää.

 • Auringonkukka Teddy Bear

  2,70  sis. alv

  Auringonkukka (Helianthus annuus) Teddy Bear.

  Yksivuotinen, matala, aikainen auringonkukka. Teddy Bear kasvaa pallonmuotoisesti, ja sopii hyvin ruukkukukaksi. Vahva. Kasvi kylvetään pysyvästi ruukkuun (1 siemen/ruukku) tai suoraan kasvupaikalle. Viihtyy aurinkoisessa paikassa kosteassa ja ravinteikkaassa maassa. Teddy Bear tarvitsee jatkuvasti vettä ja lannoitetta, mutta se ei saa seistä jatkuvassa vedessä.

  KYLVÖ: huhti-toukokuussa, kun lämpötila on vähintään +15 astetta.

  KUKINTA: kesä-syyskuussa.

 • Paikanvaraus

  Auringonkukka Velvet Queen

  4,60  sis. alv

  Rubiininpunaisena hohtava auringonkukka Velvet Queen on upea ilmestys! Kuten keltaiset siskonsa, myös Velvet Queen on erinomainen leikkokukka, ja siitä saa myös kauniin kuivakukan. Suosittelen tutustumaan!

 • Auringonkukka, niityllinen

  25,00  sis. alv

  Auringonkukka (Helianthus annuus)

  Tee pörriäisille palvelus, ja istuta aari auringonkukkia! Yksivuotisessa Golden Mix – sekoituksessa on sekä keltaisia että kaksivärisiä auringonkukkia, joiden korkeus on 180-200 cm. Tästä riittää poimittavaa maljakkoon jos toiseenkin.

 • Auringonkukkalajitelma Beauty of Autumn mix

  4,20  sis. alv

  Auringonkukka (Helianthus annuus), lajitelma  Beauty of Autumn mix.

  Yksivuotinen lajitelma keltaisia, kuparinvärisiä ja punertavia kukkia. Ihanteellinen leikkokukaksi, yksittäisenä kasvina tai ryhmäkasvina seinustalla sekä taustakasvian kukkapenkissä.