Näytetään kaikki 9 tulosta

 • Karvanpoistaja Carcareer Zoo

  6,70  sis. alv

  Nyt löytyi tuote, millä lähtee kissan ja koiran karvat ja pölyt sohvasta, nojatuolista, samettihousuista, autonpenkistä.

  Karhea pinnoite on suunniteltu erityisesti lemmikkieläinten karvojen poistamiseen.

 • Muovihenkari 10 kpl

  4,80  sis. alv

  Henkareilla pistät vaatehuoneen kuriin ja järjestykseen. Vaatteet säilyvät sileinä, kun ne on ripustettu henkareihin roikkumaan.  Kierrätysmuovista valmistetuissa henkareissa on kääntyvä koukku.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Muovinen henkari 4 kpl

  2,30  sis. alv

  Perinteinen, muovinen, kevyt ja kapea henkari, joita mahtuu useampia pieneen tilaan.

 • Pesupussi 50×70 cm Aino

  3,60  sis. alv

  Syökö pesukoneesi sukkia, kankaisia nenäliinoja ja nimettömiä? Pesupussi pitää pyykin tallessa, eikä pikkupyykki pääse ahtautumaan muun pyykin sisään. Aino pesupussi on myös niin reilun kokoinen, että sen sisään mahtuu vähän reilummankin kokoinen, herkkä tekstiili, jonka haluat turvata pesukoneen tai muiden pyykkien aiheuttamilta vaurioilta.

  Aino pesupussi suljetaan vetoketjulla, jonka vedin menee saumakujan sisään niin, ettei se omalta osaltaan rei’itä muuta pyykkiä.

   

   

   

 • Pesupussi pikkupyykille

  2,50  sis. alv

  Aino pikkupyykkipussi on kätevä apuväline sukkien, alusvaatteiden ja erityisesti kaarituellisten rintaliivien pesuun. Pesupussi suojaa hienopyykkiä kulumiselta. Vetoketjunsa ansiosta pussi pysyy kiinni pesun ajan, eikä pyykit karkaa ulos pussista. Pienen kokonsa ansiosta pesupussi mahtuu kätevästi mukaan myös matkalle. Jotta pesun lopputulos on paras mahdollinen, älä täytä pesupussia kerralla liian täyteen.

 • Puiset pyykkipojat Aino

  5,00  sis. alv

  Perinteiset puiset pyykkipojat, 50 kpl/pkt.

 • Pukupussi kuitukangasta 60*100 cm

  3,90  sis. alv

  Kuitukankaasta valmistettu pukupussi suojaa ne harvemmin käytössä olevat ja vähän paremmat vaatteet valolta,  pölyltä ja mahdollisilta tuhoeläimiltä. Pukupussin yläosassa on aukko henkarikoukkua varten.

 • Pyykkiteline päätysiivillä

  17,20  sis. alv

  Päätysiivillä varusteltu, kokoontaitettava pyykkiteline.  Vaikka teline näyttää sirolta ja kevyeltä, kapasiteettia siinä on peräti 18 metriä ja maksimikuormakin 15 kiloa. Käytön jälkeen teline on helppo taitella litteäksi levyksi, jolloin se mahtuu pieneen tilaan. Avatun telineen pituus on 180 cm, leveys 55 cm ja korkeus 105 cm.

  Ainoastaan myymälämyynnissä ja lähialuetoimituksessa.

   

 • Vaateharja

  4,50  sis. alv

  Aino vaateharja puhdistaa vaatteista ja kengistä tehokkaasti irtolian, karvat, pölyn ja hiukset. Pehmeytensä ansiosta harja soveltuu myös herkille pinnoille, kuten mokalle. Säästä tekstiilejä välttämällä turhaa pesua – toisinaan pelkkä tomutus ja tuuletus riittää!