Näytetään kaikki 11 tulosta

 • Ferramol etanasyötto 800 g

  36,20  sis. alv

  Etana- ja kotilohälytys!

  Ferramol®+-etanasyötin avulla näiden ahmattien eteneminen voidaan pysäyttää. Sen sisältämä tehoaine, rautafosfaatti, on luonnossa esiintyvä aine, joka on hellävarainen hyötyhyönteisille ja kotieläimille. Sitä saatuaan etanat ryömivät maan alle kuolemaan. Niistä ei erity limaa eikä näkyviin jää kuolleita etanoita. Syömättä jääneet Ferramol®+-rakeet hajoavat rauta- ja fosfaattiravinteiksi.  HUOM! Kuvasta poiketen tuote kätevässä muovipullossa.

   

   

 • Huminalanka linnunpelätin

  7,90  sis. alv

  Huminalangan avulla torjut linnut, jänikset ja muut tuhoeläimet myrkyttömästi ja turvallisesti. Huminalanka värisee ja humisee tuulessa tavalla, jota linnut eivät voi sietää. Linnut eivät totu huminalankaan, koska sen ääni ja liike vaihtelevat. Kokeile myös laiturin ja terassin suojaamiseen!

  Huminalanka myydään 30 m keloissa. Pakkauksen takapuolella on ohjeet käyttöä varten.

 • Käpälämäen Myyräkarkoite

  25,30  sis. alv

  Suojaa perennasi maanalaisilta herkkusuilta! Käpälämäen Myyräkarkoite karkottaa myyrät vahingoittamatta niitä. Tuotteen sisältämä laventeliöljy on myyrien mielestä niin vastenmielisen hajuista, että ne poistuvat vähin äänin paikalta.  Paljon tätä ei tarvita, sillä pari raetta / kuoppa riittää.

 • Kelta-ansa

  13,90  sis. alv

  Tässä on apuväline kaikkien ei-toivottujen hyönteisten torjuntaan. Keltaiset liima-ansat houkuttelevat hyönteiset luontaisesti luokseen, jolloin ne tarrautuvat niiden myrkyttömään liimaan. On muuten tepsivä konsti myös niiden iänikuisten keittiön kuokkavieraiden, banaanikärpästen, poistamiseen!

 • Kuorikate 50 l Biolan

  5,50  sis. alv

  Biolan Kuorikate on puhtaasta havupuun kuoresta valmistettu katemateriaali ja maanparannusaine. Se ei sisällä jäämiä torjunta-aineista eikä haitallisista kemikaaleista. Kuorikate suojaa mullan pintaa kuivumiselta ja liettymiseltä sekä ehkäisee rikkakasveja ja pitää sadon puhtaana. Koska kuorikate hajotessaan käyttää typpeä, on kasveille annettava hieman normaalia runsaampi lannoitus.

  HUOM! Ainoastaan lähialuetoimitukset tai nouto myymälästä, ei lähetetä rahtina. 

   

 • Provanto tuhohyönteisten torjunta-aine

  16,20  sis. alv

  Älä anna öttiäisten tuhota viherkasvejasi! Provanto spray on nopeatehoinen ja pitkävaikutteinen spray, joka suojaa kasvejasi jopa 8 viikkoa tuhohyönteisiltä. Se leviää kasvin nestekierron mukana koko kasviin ja suojaa sitä.

  1 litran käyttövalmis pullo.

 • Rungonsuojaverkko

  3,70  sis. alv

  Estä jyrsijöiden ja sorkkaeläinten terrori puuntaimia kohtaan suojaamalla runko verkolla. Muoviverkko on valmiiksi rullalle muotoiltu, ja se riittää halkaisijaltaan maksimissaan 9 cm rungolle. Verkon korkeus 55 cm, leveys 35 cm.

  2 kpl/pkt.

 • Solabiol® Etanarae Extra 1 kg

  32,90  sis. alv

  Kuunlilja rei’itetty ja hyvin alulla olevat perennat tuhottu? Etana-armeija marssii esiin heti kosteuden jälkeen ja syö ihan kaiken? Solabiol® Etanarae auttaa! Ja mikä parasta – tämä tehoaa myös espanjansiruetanoihin! Etana on tunnetusti kannibaali, joka syö mielellään kuolleet lajitoverinsa, mutta tämän aineen syötyään etanat ja kotilot kaivautuvat koloihinsa, eikä kuolleita nilviäisiä jää puutarhaan kutsumaan muita paikalle.

  Solabiol® Etanarakeen vaikuttaja-aineena on luonnossa esiintyvä rautasulfaatti, joten se soveltuu myös luonnonmukaiseen viljelyyn.

   

 • Solabiol® Hyönteisten torjunta-aine, spray

  16,00  sis. alv

  Solabiol® Hyönteisten torjunta-aine on luonnossakin esiityvää pyretriiniä sisältävä käyttövalmis tuhohyönteisten torjunta-aine. Se tehoaa monenmoisiin kasvituholaisiin:  kirvoihin, kilpikirvoihin, villakilpikirvoihin, ripsiäisiin, jauhiaisiin ja kehrääjäpunkkeihin. Solabiolia käytetään torjunta-aineena niin hedelmäpuissa, avomaakasveissa, kasvihuoneissa ja sisätiloissa. Tehoaa niin hyönteisiin kuin niiden toukkiin ja muniin.

 • Spruzit RTU Tuhohyönteisten torjuntaan

  19,30  sis. alv

  Kasvituholaisten torjunta-aine kätevässä spraypullossa. Spruzit RTU tehoaa kirvoihin, kilpikirvoihin, villakilpikirvoihin, jauhiaisiin ja ripsiäisiin ja kehrääjäpunkkeihin. Spray tehoaa niin täysikasvuisiin hyönteisiin kuin muniin ja toukkiinkin. Sitä voidaan käyttää myös hyötykasveihin.

 • Spruzit Tuhohyönteisten torjuntaan

  22,00  sis. alv

  Kirvat viherkasvien kimpussa sisällä ja ulkona? Kehrääjäpunkki tuhoamassa huolella vaalimaasi kasvia? Spruzit tiiviste tehoaa kasvituholaisiin niin sisällä kuin ulkona. Sitä voi huoletta käyttää myös hyötykasveihin.

  Tiiviste, 250 ml.