Näytetään tulokset 1–12 / 18

 • Biella-nahkahansikas

  27,50 30,30  sis. alv

  Naisten elegantti nahkahansikas lampaannappaa. Trikoovuori. Valittavana neljä kaunista väriä.

  Börjesson Handskar AB.

 • Darwin -mokkahansikas

  17,90  sis. alv

  Mustat sikamokkahansikkaat. Sormien välissä on trikooneulos, jolloin hansikkaat ovat joustavat ja helpot käyttää. Varren trikooresorin voi suoristaa, jolloin hansikkaiden varsi nousee pitkälle takin alle – tai vaikka hihan päälle, jos se on tarpeen. Lämmin fleecevuori.

 • Eisten softshellhansikkaat

  19,90  sis. alv

  Kätevät, istuvat ja lämpimät softsellhansikkaat. Hansikkaiden kämmenessä on silikoninypyt, joiden ansiosta hansikkaalla saa hyvän ja pitävän otteen. Etusormen ja peukalon poiskäännettävät huput lisäävät käyttömukavuutta.

  Väri musta, kooot S-XL. Börjesson handskar.

 • Griffin miesten nahkahansikkaat

  37,90  sis. alv

  Nyt on tyyliä hansikkaissa!

  Westerneistä vaikutteita saaneet hansikkaat ovat laadukasta lampaannappanahkaa. Vuorikangas on villa-nailonisekoitetta. Selkämyksen reikäkoristelu ja ajattoman tyylikäs antiikinruskea väri viimeistelevät kokonaisuuden.

  Valmistuttaja Börjesson Handskar.

 • Kynsikäs

  12,50  sis. alv

  Näytä kyntesi! Myös kaunista, pörröistä helmin ja kimaltein koristeltua kynsikästä kehtaa esitellä. Kämmenpuoli sileää neulosta, selkäpuolella koristeet. Sisäpuolelta kynsikäs on sileän ja miellyttävän tuntuinen, ja koska materiaali on luistavaa, tämän voi vetää myös vaikka ohuen nahkahansikkaan päälle.

 • Lasten villahansikas

  7,50  sis. alv

  Lämmin lasten villahansikas. Vuori ja suuaukko pehmeää fleeceä, päällinen akryyliä. Thinsulate-käsitelty. Yksi koko, 6-10 v.

   

 • Lubin lampaannappahansikas

  26,80  sis. alv

  Käytännöllisen miehen hansikasvalinta; Börjesson handskarin lampaannappahansikkaissa on pehmeä, laadukas pinta, ja sormien välissä trikoo, joka tekee hansikkaista erityisen istuvat ja käytännölliset. Lämmin fleecevuori. Väri musta.

 • Naisten Memphis-ajohansikas

  35,20  sis. alv

  Ruskea ja tyylikäästi muotoiltu Memphis-ajohansikas on pehmeää etiopialaista vuohennahkaa. Koristeleikattu. Varressa nepparikiinnitys ja  kuminauharypytys. Vuoreton.

 • Naisten nahkahansikkaat Gretna

  37,90  sis. alv

  Gretna on lämmin ja tyylikäs lampaannappanahkainen hansikas. Sisäpuoli ja ranteen resori ovat villaa.  Tyylikäs nappikoristelu ranteessa viimeistelee hansikkaan.

  Musta.

  Valmistuttaja: Börjesson Handskar

 • Nimes Naisten nahkahansikas

  36,00  sis. alv

  Tyylikäs, melko pitkävartinen naisten hansikas etiopialaista lampaannahkaa. Varren selkäpuolella mokkasomisteet ja kämmenpuolella muotorypytys. Pehmeä karvavuori. Väri musta.  Saatavilla ainoastaan koko 7,5.

 • Padova naisten nahkahansikas

  39,50  sis. alv

  Naisten musta, pitkävartinen ja tyylikäs nahkahansikas etiopialaista lampaannappaa. Varren selkäpuolella tyylikäs koristelu nahkanauhalla ja soljella, kämmenpuolella kaunis muotoonrypytys. Vuori ohutta kashmirneulosta.

 • Pizol-toppahansikas

  14,80 19,90  sis. alv

  Pizol on musta, thinsulate-käsitelty toppahansikas. Sen vuori on lämmintä ja pehmeää fleeceä, ja kämmen sekä sormien kämmenpuoli on PU-pinnoitettu. Näin tartuntaote on pitävä. Käytännöllinen ominaisuus esim. hiihtäjille ja sauvakävelijöille.