Näytetään tulokset 1–12 / 18

 • Darwin -mokkahansikas

  17,90  sis. alv 24%

  Mustat sikamokkahansikkaat. Sormien välissä on trikooneulos, jolloin hansikkaat ovat joustavat ja helpot käyttää. Varren trikooresorin voi suoristaa, jolloin hansikkaiden varsi nousee pitkälle takin alle – tai vaikka hihan päälle, jos se on tarpeen. Lämmin fleecevuori.

 • Eisten softshellhansikkaat

  19,90  sis. alv 24%

  Kätevät, istuvat ja lämpimät softsellhansikkaat. Hansikkaiden kämmenessä on silikoninypyt, joiden ansiosta hansikkaalla saa hyvän ja pitävän otteen. Etusormen ja peukalon poiskäännettävät huput lisäävät käyttömukavuutta.

  Väri musta, kooot S-XL. Börjesson handskar.

 • Griffin miesten nahkahansikkaat

  37,90  sis. alv 24%

  Nyt on tyyliä hansikkaissa!

  Westerneistä vaikutteita saaneet hansikkaat ovat laadukasta lampaannappanahkaa. Vuorikangas on villa-nailonisekoitetta. Selkämyksen reikäkoristelu ja ajattoman tyylikäs antiikinruskea väri viimeistelevät kokonaisuuden.

  Valmistuttaja Börjesson Handskar.

 • Kynsikäs

  12,50  sis. alv 24%

  Näytä kyntesi! Myös kaunista, pörröistä helmin ja kimaltein koristeltua kynsikästä kehtaa esitellä. Kämmenpuoli sileää neulosta, selkäpuolella koristeet. Sisäpuolelta kynsikäs on sileän ja miellyttävän tuntuinen, ja koska materiaali on luistavaa, tämän voi vetää myös vaikka ohuen nahkahansikkaan päälle.

 • Lasten villahansikas

  7,50  sis. alv 24%

  Lämmin lasten villahansikas. Vuori ja suuaukko pehmeää fleeceä, päällinen akryyliä. Thinsulate-käsitelty. Yksi koko, 6-10 v.

   

 • Lubin lampaannappahansikas

  26,80  sis. alv 24%

  Käytännöllisen miehen hansikasvalinta; Börjesson handskarin lampaannappahansikkaissa on pehmeä, laadukas pinta, ja sormien välissä trikoo, joka tekee hansikkaista erityisen istuvat ja käytännölliset. Lämmin fleecevuori. Väri musta.

 • Naisten Biella-nahkahansikas

  30,30  sis. alv 24%

  Naisten elegantti nahkahansikas lampaannappaa. Trikoovuori. Valittavana neljä kaunista väriä.

  Börjesson Handskar AB.

 • Naisten Memphis-ajohansikas

  35,20  sis. alv 24%

  Ruskea ja tyylikäästi muotoiltu Memphis-ajohansikas on pehmeää etiopialaista vuohennahkaa. Koristeleikattu. Varressa nepparikiinnitys ja  kuminauharypytys. Vuoreton.

 • Naisten nahkahansikkaat Gretna

  37,90  sis. alv 24%

  Gretna on lämmin ja tyylikäs lampaannappanahkainen hansikas. Sisäpuoli ja ranteen resori ovat villaa.  Tyylikäs nappikoristelu ranteessa viimeistelee hansikkaan.

  Musta.

  Valmistuttaja: Börjesson Handskar

 • Naisten Sirkka-mokkahanskikas

  28,90  sis. alv 24%

  Superlämmin ja tyylikäs Sirkka-mokkahansikas. Päällinen mokkanahkaa, vuori lampaanvillaa. Hansikkaan varren voi taittaa, jolloin kaunis karvavuori tulee näkyviin. Musta.

   

   

 • Nimes Naisten nahkahansikas

  36,00  sis. alv 24%

  Tyylikäs, melko pitkävartinen naisten hansikas etiopialaista lampaannahkaa. Varren selkäpuolella mokkasomisteet ja kämmenpuolella muotorypytys. Pehmeä karvavuori. Väri musta.  Saatavilla ainoastaan koko 7,5.

 • Padova naisten nahkahansikas

  39,50  sis. alv 24%

  Naisten musta, pitkävartinen ja tyylikäs nahkahansikas etiopialaista lampaannappaa. Varren selkäpuolella tyylikäs koristelu nahkanauhalla ja soljella, kämmenpuolella kaunis muotoonrypytys. Vuori ohutta kashmirneulosta.