Näytetään tulokset 1–12 / 27

 • Biella-nahkahansikas

  27,50  sis. alv

  Naisten elegantti nahkahansikas lampaannappaa. Trikoovuori. Valittavana neljä kaunista väriä.

  Börjesson Handskar AB.

 • Darwin -mokkahansikas

  17,90  sis. alv

  Mustat sikamokkahansikkaat. Sormien välissä on trikooneulos, jolloin hansikkaat ovat joustavat ja helpot käyttää. Varren trikooresorin voi suoristaa, jolloin hansikkaiden varsi nousee pitkälle takin alle – tai vaikka hihan päälle, jos se on tarpeen. Lämmin fleecevuori.

 • Eisten softsell-hansikas

  19,90  sis. alv

  Eisten-softsellhansikkaat ovat täydellinen valinta sinulle, joka haluat harrastaa kylmemmälläkin kelillä. Fleecevuorisissa hansikkaissa on kämmenpuolella erittäin pitävä silikonigrippi, ja peukalossa ja etusormessa poiskäännettävä pää. Istuva ranneosa pitää kylmän pois hansikkaasta. Loistava valinta esim. valokuvaajalle!

  Hansikkaiden softsell-materiaali on käsitelty veden- ja tuulenpitäväksi.

   

 • Eisten softshellhansikkaat

  19,90  sis. alv

  Kätevät, istuvat ja lämpimät softsellhansikkaat. Hansikkaiden kämmenessä on silikoninypyt, joiden ansiosta hansikkaalla saa hyvän ja pitävän otteen. Etusormen ja peukalon poiskäännettävät huput lisäävät käyttömukavuutta.

  Väri musta, kooot S-XL. Börjesson handskar.

 • Griffin miesten nahkahansikkaat

  37,90  sis. alv

  Nyt on tyyliä hansikkaissa!

  Westerneistä vaikutteita saaneet hansikkaat ovat laadukasta lampaannappanahkaa. Vuorikangas on villa-nailonisekoitetta. Selkämyksen reikäkoristelu ja ajattoman tyylikäs antiikinruskea väri viimeistelevät kokonaisuuden.

  Valmistuttaja Börjesson Handskar.

 • Heijastavat hansikkaat, pinkit

  19,90  sis. alv

  Näy pimeässä -tinkimättä tyylistä tai lämmöstä! Pinkit heijastintoppahansikkaat ovat erittäin lämpimät.  Niiden kämmenpuoli on vahvistettu ja nahkeapintainen, joten niillä saa hyvin otteen.  Kauppias suosittelee-tuote!

 • Kangaskäsineet, malli 1710

  22,20  sis. alv

  Kauniin naiselliset ja pehmeät kangaskäsineet, joiden ranteessa on kaunis helmikuviointi. Pitkä varsi lämmittää ranteita mukavasti.

   

 • Kynsikäs

  12,50  sis. alv

  Näytä kyntesi! Myös kaunista, pörröistä helmin ja kimaltein koristeltua kynsikästä kehtaa esitellä. Kämmenpuoli sileää neulosta, selkäpuolella koristeet. Sisäpuolelta kynsikäs on sileän ja miellyttävän tuntuinen, ja koska materiaali on luistavaa, tämän voi vetää myös vaikka ohuen nahkahansikkaan päälle.

 • Lasten villahansikas

  7,50  sis. alv

  Lämmin lasten villahansikas. Vuori ja suuaukko pehmeää fleeceä, päällinen akryyliä. Thinsulate-käsitelty. Yksi koko, 6-10 v.

   

 • Lubin lampaannappahansikas

  26,80  sis. alv

  Käytännöllisen miehen hansikasvalinta; Börjesson handskarin lampaannappahansikkaissa on pehmeä, laadukas pinta, ja sormien välissä trikoo, joka tekee hansikkaista erityisen istuvat ja käytännölliset. Lämmin fleecevuori. Väri musta.

 • Mokkahansikas Gosford

  10,90  sis. alv

  Gosford-mokkahansikkaassa yhdistyy lämpö ja tyylikkyys. Hansikkaissa on tyylikkäästi tikattu selkämys, ja tekstiilivarren saa tarvittaessa käännettyä auki, jolloin se lämmittää käsivartta pitkälle.

  Ajaton malli sopii kaikille perheenjäsenille.

 • Naisten Memphis-ajohansikas

  35,20  sis. alv

  Ruskea ja tyylikäästi muotoiltu Memphis-ajohansikas on pehmeää etiopialaista vuohennahkaa. Koristeleikattu. Varressa nepparikiinnitys ja  kuminauharypytys. Vuoreton.