Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Flyspray torjunta-aine Natria

  13,95  sis. alv

  Tuntuuko siltä, että huushollissasi asuu joitain kutsumattomia vieraita? Epämääräistä surinaa, pörinää ja rapsetta nurkissa? Natria Flyspay on tarkoitettu torjumaan lentävät ja ryömivät hyönteiset sisätiloissa. Se hajoaa nopeasti eikä jätä jäämiä, ja tuoksukin on mieto ja miellyttävä. 

 • Koiliima-ansa Neudorff

  13,80  sis. alv

  Hyönteismyrkytön liima-ansa koiden toteamiseen. Asetetaan tai ripustetaan huoneseen, ullakolle tai varastotiloihin – myös museoihin!

  Pakkauksessa kaksi ansaa.

 • Permanent Ampiais- ja tuholaisvaahto

  21,90  sis. alv

  Ampiainen on epämukava alivuokralainen, koska se yrittää nopeasti ryhtyä talon ja pihan herraksi. Vaikka kaikki pölyttäjät ovat tärkeitä, joskus tulee sellainen tilanne, että kesän viettö ilman amppareita on mukavampaa. Ampparien lisäksi Ampiais- ja tuholaisvaahto auttaa myös torjumaan esim. torakoita ja muita epämiellyttäviä seuralaisia.

  Vaikuttava aine on Chrysanthemum cinerariaefolium -uute, joka on krysanteeminkukasta saatava luonnontuote.

 • Permanent Tuholaisspray Neudorff

  18,90  sis. alv

  KTuntuuko siltä, että kodissasi asustelee ei-toivottuja hyyryläisiä? Neudorffin Tuholaisspraylla häädät ne nopeasti ja tehokkaasti. Tuotteen teho perustuu pyretriiniin, joka on dalmatianpäivänkakkaran tuottama ainesosa. Pyretriinillä on useita hyviä ominaisuuksia; se tehoaa nopeasti eikä ole nisäkkäille myrkyllinen. Siitä ei myöskään kerry jäämiä ympäristöön, sillä se hajoaa nopeasti.

  Vain sisäkäyttöön.

  Pakkauskoko 500 ml.

 • Raid kointorjunta 2 kpl

  5,70  sis. alv

  Voi ei, koita!

  Jos koi on päässyt pesiytymään huusholliin, kannattaa ryhtyä pikaisiin torjuntatoimiin. Mitä kauemmin koita on, sitä vaikeammaksi muuttuu niiden poistaminen.

  Raid-kointorjunta on tehokas ja ennaltaehkäisevä tapa pitää koit poissa vaatteiden kimpusta. Tuote on helppo sijoittaa vaatehuoneeseen, ja sen tuoksuna on laventeli. Pakkaus sisältää kaksi tuoteyksikköä, ja sen vaikutus alkaa kolmessa vuorokaudessa.