Näytetään tulokset 1–12 / 77

 • Aisalukko Carman

  12,50  sis. alv

  Suojaa peräkärrysi ja asuntovaunusi pitkäkyntisiltä Carman aisalukolla. Aisalukko on valmistettu galvanoidusta teräksestä.

  Riippulukko ei sisälly pakkaukseen.

 • AmPro Hylsyväännin 1/4″*150 mm Go-Thru

  5,90  sis. alv

  2-komponenttikahvainen hylsyväännin kromi-vanadium -terästä. AmPro.

  Koko 1/4″*150 mm.

 • Autoshampoo Carman

  2,90  sis. alv

  Tee naapurisi kateelliseksi! Carman-autoshampoolla peset autosi säihkyväksi vahingoittamatta maalipintaa.

 • Avainrenkaat Pisla

  3,90  sis. alv

  Nyt ne avaimet järjestykseen ja siisteihin nippuihin. Siihen tarkoitukseen tarvitset näitä avainrenkaita, jotka myydään viiden kappaleen pakkauksena.

  Renkaan halkaisija 36 mm.

 • Äyskäri

  3,70  sis. alv

  Legendaarinen oranssi äyskäri!

  Kaikille veneilijöille tuttu veneen tyhjennyksen apuväline. Kätevä myös esimerkiksi hiekoitukseen talvisin, talleilla rehun annosteluun ja  erinomainen myös mullan käsittelyyn.

  Äyskäri on valmistettu elintarvikelaatuisesta muovista, jolloin sitä voi käyttää huoletta elintarvikkeiden kanssa.Sisäosassa on mitta-asteikko, josta näkee helposti annoksen tilavuuden. Aidon kotimaisen äyskärin tunnistaa Avainlippu-tarrasta!

 • Bensakanisteri Plastex

  9,50 17,40  sis. alv

  Suomalaista laatua!

  Plastexin turvalliset ja paksuseinäiset bensakanisterit on tehty kestämään kulutusta.

  UN-hyväksytyt kanisterit on testattu VTT:n vaativissa kokeissa ja jokainen kanisteri painetestataan vielä erikseen tehtaalla ennen pakkausta. Bensakanisterin mukana on kaatonokka, jonka avulla tankkaus onnistuu ilman roiskeita ja kestävä korkki kumisella, kestävällä tiivisteellä.

  Bensakanisteri soveltuu hyvin mm. veneilyyn, moottorikelkkailuun ja auton ja kuorma-auton polttoaineen säilytykseen. Soveltuu myös dieselpolttoaineelle.

  Vinkki: Laita eri bensalaadut erivärisiin kanistereihin niin ei mene bensat sekaisin!

   

 • Bensiini Teho+ 2T

  24,90  sis. alv

  Teho+ 2T Pienmoottoribensiini on tarkoitettu käytettäväksi 2-tahtimoottorilla varustetuissa työkoneissa ja kulkuvälineissä (moottorisahat, moottorikelkat jne).

  Se on erittäin matala-aromaattista alkylaattibensiiniä ja siksi se on lähes hajuton. Teho+  sisältää 2% synteettistä 2-tahtimootoriöljyä, joten se sopii myös talvikäyttöön. Teho+ 2T Pienmoottoribensiini säilyttää ominaisuutensa pidempään ja soveltuu sellaisenaan hyvin säilytysbensiiniksi.

 • Bensiini Teho+ 4T

  24,90  sis. alv

  Teho+ 4T Pienmoottoribensiini on tarkoitettu käytettäväksi 4-tahtimoottorilla varustetuissa työkoneissa ja kulkuvälineissä (ruohonleikkurit, moottorikelkat jne).

  Se on erittäin matala-aromaattista alkylaattibensiiniä ja siksi se on lähes hajuton. Teho+  sisältää 2% synteettistä 4-tahtimootoriöljyä, joten se sopii myös talvikäyttöön. Teho+ 4T Pienmoottoribensiini säilyttää ominaisuutensa pidempään ja soveltuu sellaisenaan hyvin säilytysbensiiniksi.

 • Carlake autonpesuharja

  5,90  sis. alv

  Carlake- pesuharjassa on pehmennetyt ja laadukkaat harjakset. Siinä on vesiletkun pikakiinnitysmahdollisuus ja virtauksen säätö kätevällä vipusulkijalla. Käyttökohteita mm. ajoneuvot, veneet ja kotitaloudet.

 • Carlake lasinpesuneste 3 l pussi

  4,20  sis. alv

  Pinkkiä tehoa lasinpesuun! Carlake käyttövalmis kesälasinpesuneste poistaa hyönteiset tuulilasilta ja ajovalojen kuvuista. Pakattu kätevään muovipussiin, joka on helppo hävittää tyhjennyttyään.

 • Casco Kontaktiliima 40 ml

  5,00  sis. alv

  Monikäyttöinen liuotinohenteinen kontaktiliima, jolla voidaan liimata esim. metallia, puuta, puukuitulevyä, pahvia,
  keramiikkaa, nahkaa, kumia sekä muovia. Sopii erinomaisesti silloin, kun liimattavia kappaleita ei ole mahdollisuutta laittaa puristuksiin. Sillä on hyvä alkutartunta ja vedenkesto-ominaisuudet.

 • Casco Rubber Fix 50 ml

  15,60  sis. alv

  Saappaissa reikä tai rinkan kulma vuotaa?

  Cascon RubberFix on kestävä liima- ja tiivistysmassa, joka sopii monen materiaalin korjaamiseen: kumi, tekstiili, nahka, muovi sekä monet synteettiset aineet. RubberFix on läpinäkyvä ja vedenkestävä.

  Pakkauksessa on mukana liiman levitykseen ja tasoittamiseen sopiva lasta, pala verkkoa ja hiomapaperia.