Näytetään tulokset 1–12 / 63

 • Aisalukko Carman

  12,50  sis. alv 24%

  Suojaa peräkärrysi ja asuntovaunusi pitkäkyntisiltä Carman aisalukolla. Aisalukko on valmistettu galvanoidusta teräksestä.

  Riippulukko ei sisälly pakkaukseen.

 • AmPro Hylsyväännin 1/4″*150 mm Go-Thru

  5,90  sis. alv 24%

  2-komponenttikahvainen hylsyväännin kromi-vanadium -terästä. AmPro.

  Koko 1/4″*150 mm.

 • Äyskäri

  3,70  sis. alv 24%

  Legendaarinen oranssi äyskäri!

  Kaikille veneilijöille tuttu veneen tyhjennyksen apuväline. Kätevä myös esimerkiksi hiekoitukseen talvisin, talleilla rehun annosteluun ja  erinomainen myös mullan käsittelyyn.

  Äyskäri on valmistettu elintarvikelaatuisesta muovista, jolloin sitä voi käyttää huoletta elintarvikkeiden kanssa.Sisäosassa on mitta-asteikko, josta näkee helposti annoksen tilavuuden. Aidon kotimaisen äyskärin tunnistaa Avainlippu-tarrasta!

 • Bensakanisteri 10 l Plastex

  13,90  sis. alv 24%

  Suomalaista laatua! Plastexin turvalliset ja paksuseinäiset bensakanisterit on tehty kestämään kulutusta. UN-hyväksytyt kanisterit on testattu VTT:n vaativissa kokeissa ja jokainen kanisteri painetestataan vielä erikseen tehtaalla ennen pakkausta.

  Bensakanisterin mukana on kaatonokka, jonka avulla tankkaus onnistuu ilman roiskeita. Kanisterissa on kestävä korkki, jossa erillinen kuminen tiiviste. Bensakanisteri soveltuu hyvin mm. veneilyyn, moottorikelkkailuun ja polttoaineen säilytykseen. Soveltuu myös dieselpolttoaineelle.

  Muistathan, että polttoainekanisteria ei ole tarkoitus täyttää piripintaan, koska mm.  bensiini kaasuuntuu ja täytön aikana on kuohumisvaraa. Nimellisen tilavuuden lisäksi kanisterissa tulee olla tyhjää tilaa säilytystä varten.

  Tilavuus 10 l. Musta.

  Mitat: Korkeus 33,5 x Pituus 33,5 x Leveys 17 cm.

  Valmistettu Lohjalla.

   

   

  Kuljetus ja säilytys pystyasennossa.

 • Bensakanisteri 5 l

  5,90  sis. alv 24%

  Musta bensakanisteri, irrotettavalla kaatonokalla. UN-hyväksytty. Vetoisuus 5 l.

 • Bensiini Teho+ 2T

  24,90  sis. alv 24%

  Teho+ 2T Pienmoottoribensiini on tarkoitettu käytettäväksi 2-tahtimoottorilla varustetuissa työkoneissa ja kulkuvälineissä (moottorisahat, moottorikelkat jne).

  Se on erittäin matala-aromaattista alkylaattibensiiniä ja siksi se on lähes hajuton. Teho+  sisältää 2% synteettistä 2-tahtimootoriöljyä, joten se sopii myös talvikäyttöön. Teho+ 2T Pienmoottoribensiini säilyttää ominaisuutensa pidempään ja soveltuu sellaisenaan hyvin säilytysbensiiniksi.

 • Bensiini Teho+ 4T

  24,90  sis. alv 24%

  Teho+ 4T Pienmoottoribensiini on tarkoitettu käytettäväksi 4-tahtimoottorilla varustetuissa työkoneissa ja kulkuvälineissä (ruohonleikkurit, moottorikelkat jne).

  Se on erittäin matala-aromaattista alkylaattibensiiniä ja siksi se on lähes hajuton. Teho+  sisältää 2% synteettistä 4-tahtimootoriöljyä, joten se sopii myös talvikäyttöön. Teho+ 4T Pienmoottoribensiini säilyttää ominaisuutensa pidempään ja soveltuu sellaisenaan hyvin säilytysbensiiniksi.

 • Carlake autonpesuharja

  5,90  sis. alv 24%

  Carlake- pesuharjassa on pehmennetyt ja laadukkaat harjakset. Siinä on vesiletkun pikakiinnitysmahdollisuus ja virtauksen säätö kätevällä vipusulkijalla. Käyttökohteita mm. ajoneuvot, veneet ja kotitaloudet.

 • Carlake lasinpesuneste 3 l pussi

  5,30  sis. alv 24%

  Pinkkiä tehoa lasinpesuun! Carlake käyttövalmis kesälasinpesuneste poistaa hyönteiset tuulilasilta ja ajovalojen kuvuista. Pakattu kätevään muovipussiin, joka on helppo hävittää tyhjennyttyään.

 • Carman autoshampoo 1 l

  2,30  sis. alv 24%

  Autoshampoo irroittaa lian nopeasti ja helposti. Ei vahingoita maalipintaa.

 • Casco Kontaktiliima 40 ml

  5,00  sis. alv 24%

  Monikäyttöinen liuotinohenteinen kontaktiliima, jolla voidaan liimata esim. metallia, puuta, puukuitulevyä, pahvia,
  keramiikkaa, nahkaa, kumia sekä muovia. Sopii erinomaisesti silloin, kun liimattavia kappaleita ei ole mahdollisuutta laittaa puristuksiin. Sillä on hyvä alkutartunta ja vedenkesto-ominaisuudet.

 • Casco Rubber Fix 50 ml

  15,60  sis. alv 24%

  Saappaissa reikä tai rinkan kulma vuotaa?

  Cascon RubberFix on kestävä liima- ja tiivistysmassa, joka sopii monen materiaalin korjaamiseen: kumi, tekstiili, nahka, muovi sekä monet synteettiset aineet. RubberFix on läpinäkyvä ja vedenkestävä.

  Pakkauksessa on mukana liiman levitykseen ja tasoittamiseen sopiva lasta, pala verkkoa ja hiomapaperia.