Näytetään kaikki 12 tulosta

 • Antibit Hyönteisoviverho magneetilla 100*210 cm

  11,90  sis. alv 24%

  Magneettioviverholla estät ininsijöiden ja surisijoiden tunkeutumisen sisätiloihin silloin, kun on on tarve tuulettaa. Magneettikiinnityksellä ovi pysyy kiinni, mutta on helppo avata tarvittaessa. Ovi sopii maksimissaan 90 sentin levyisiin oviaukkoihin.

  Koko 100*210 cm.

   

 • Antibit hyönteisverkko 90*250

  4,00  sis. alv 24%

  90 x 250 cm hyönteisverkko rullassa. Jäykkä tekstiiliverkko, helppo pingottaa ikkunanpuitteisiin.

  Väreinä valkoinen ja harmaa.

 • Antibit kärpäslätkä

  0,90  sis. alv 24%

  Perinteinen kärpäslätkä metallisella varrella ja taipuisalla, muovisella lätkäosalla.

 • Antibit Kärpäspaperi 5 rll

  2,50  sis. alv 24%

  Kärpäspyydysten klassikko: ripustettava kärpäspaperi liimapinnalla. Myrkytön houkutinaine kutsuu kärpäset paperiin, jonka liimaan ne takertuvat kiinni. Helppo ja siisti kärpäspyydystin! 5 rll/pkt.

 • Antibit Kärpästeippi ikkunaan

  2,60  sis. alv 24%

  Läpinäkyvä, hedelmäkuvioinen kärpästeippi esimerkiksi ikkunan reunaan kiinnitettäväksi. Turvallinen, ei sisällä myrkkyjä. Helppo ja siisti käyttää. Koko 21*7 cm.

 • Elektroninen kärpäslätkä

  5,30  sis. alv 24%

  Elektroninen paristoilla toimiva kärpäslätkä. Toimii 2xAA paristoilla (ei sis.).

 • Hedelmäkärpäsansa

  8,90  sis. alv 24%

  Keväällä ja syksyllä keittiö ja hedelmävatien ympäristö täyttyvät usein siivekkäistä – osa kutsuu banaanikärpäsiksi, osa hedelmäkärpäsiksi. Ovatpa nimeltään mitä tahansa, ärsyttäviä ne ovat joka tapauksessa! Tämä kestävä ansa ja kärpäsiä houkutteleva täyttö poistavat kuhinan keittiön ilmatilasta.

 • Hedelmäkärpäsansan täyttöpakkaus

  6,90  sis. alv 24%

  Kahden täyttöpussin pakkaus SwissInno Natural Control – hedelmäkärpäsansaa varten.

 • Hyönteisverkko-vuodekatos

  15,60  sis. alv 24%

  Elä prinsessoiksi ja ota päikkärit riippukeinussa tai nuku yösi ilman ininää ja surinaa. Antibit hyönteisverkko-vuodekatos ylettyy yhden hengen sängyn tai parivuoteen ympärille.

  Katos ripustetaan lenkistä kattoon. Ripustusrenkaan halkaisija on 63 cm, katosverkon alareunan halkaisija 380 cm ja korkeus 250 cm. Pakkaus sisältää kankaan, kehikon, ripustusrenkaan sekä kattoon tarkoitetun kiinnityskoukun.

   

 • Kärpäs- ja hyttysspray Neudorff

  14,90  sis. alv 24%

  Neudorffin Kärpäs- ja hyttysspray on tehokas, välitön ja pitkäaikainen sumute lentäviä hyönteisiä vastaan. Pullossa mukana kätevä sumutusputki vaikeapääsyisten paikkojen käsittelyyn. Vaikuttaa heti ja kestovaikutuksena kuusi viikkoa.

 • Permanent Ampiais- ja tuholaisvaahto

  19,50  sis. alv 24%

  Ampiainen on epämukava alivuokralainen, koska se yrittää nopeasti ryhtyä talon ja pihan herraksi. Vaikka kaikki pölyttäjät ovat tärkeitä, joskus tulee sellainen tilanne, että kesän viettö ilman amppareita on mukavampaa. Ampparien lisäksi Ampiais- ja tuholaisvaahto auttaa myös torjumaan esim. torakoita ja muita epämiellyttäviä seuralaisia.

  Vaikuttava aine on Chrysanthemum cinerariaefolium -uute, joka on krysanteeminkukasta saatava luonnontuote.

 • Permanent Tuholaisspray Neudorff

  16,50  sis. alv 24%

  KTuntuuko siltä, että kodissasi asustelee ei-toivottuja hyyryläisiä? Neudorffin Tuholaisspraylla häädät ne nopeasti ja tehokkaasti. Tuotteen teho perustuu pyretriiniin, joka on dalmatianpäivänkakkaran tuottama ainesosa. Pyretriinillä on useita hyviä ominaisuuksia; se tehoaa nopeasti eikä ole nisäkkäille myrkyllinen. Siitä ei myöskään kerry jäämiä ympäristöön, sillä se hajoaa nopeasti.

  Pakkauskoko 500 ml.