Näytetään kaikki 12 tulosta

 • Antibit Hyönteisoviverho magneetilla 100*210 cm

  11,90  sis. alv

  Magneettioviverholla estät ininsijöiden ja surisijoiden tunkeutumisen sisätiloihin silloin, kun on on tarve tuulettaa. Magneettikiinnityksellä ovi pysyy kiinni, mutta on helppo avata tarvittaessa. Ovi sopii maksimissaan 90 sentin levyisiin oviaukkoihin.

  Koko 100*210 cm.

   

 • Antibit hyönteisverkko 90*250

  4,00  sis. alv

  90 x 250 cm hyönteisverkko rullassa. Jäykkä tekstiiliverkko, helppo pingottaa ikkunanpuitteisiin.

  Väreinä valkoinen ja harmaa.

 • Antibit kärpäslätkä

  0,90  sis. alv

  Perinteinen kärpäslätkä metallisella varrella ja taipuisalla, muovisella lätkäosalla.

 • Antibit Kärpäspaperi 5 rll

  2,50  sis. alv

  Kärpäspyydysten klassikko: ripustettava kärpäspaperi liimapinnalla. Myrkytön houkutinaine kutsuu kärpäset paperiin, jonka liimaan ne takertuvat kiinni. Helppo ja siisti kärpäspyydystin! 5 rll/pkt.

 • Antibit Kärpästeippi ikkunaan

  2,60  sis. alv

  Läpinäkyvä, hedelmäkuvioinen kärpästeippi esimerkiksi ikkunan reunaan kiinnitettäväksi. Turvallinen, ei sisällä myrkkyjä. Helppo ja siisti käyttää. Koko 21*7 cm.

 • Elektroninen kärpäslätkä

  5,30  sis. alv

  Elektroninen paristoilla toimiva kärpäslätkä. Toimii 2xAA paristoilla (ei sis.).

 • Hedelmäkärpäsansa

  8,90  sis. alv

  Keväällä ja syksyllä keittiö ja hedelmävatien ympäristö täyttyvät usein siivekkäistä – osa kutsuu banaanikärpäsiksi, osa hedelmäkärpäsiksi. Ovatpa nimeltään mitä tahansa, ärsyttäviä ne ovat joka tapauksessa! Tämä kestävä ansa ja kärpäsiä houkutteleva täyttö poistavat kuhinan keittiön ilmatilasta.

 • Hedelmäkärpäsansan täyttöpakkaus

  6,90  sis. alv

  Kahden täyttöpussin pakkaus SwissInno Natural Control – hedelmäkärpäsansaa varten.

 • Hyönteisverkko-vuodekatos

  15,60  sis. alv

  Elä prinsessoiksi ja ota päikkärit riippukeinussa tai nuku yösi ilman ininää ja surinaa. Antibit hyönteisverkko-vuodekatos ylettyy yhden hengen sängyn tai parivuoteen ympärille.

  Katos ripustetaan lenkistä kattoon. Ripustusrenkaan halkaisija on 63 cm, katosverkon alareunan halkaisija 380 cm ja korkeus 250 cm. Pakkaus sisältää kankaan, kehikon, ripustusrenkaan sekä kattoon tarkoitetun kiinnityskoukun.

   

 • Kärpäs- ja hyttysspray Neudorff

  14,90  sis. alv

  Neudorffin Kärpäs- ja hyttysspray on tehokas, välitön ja pitkäaikainen sumute lentäviä hyönteisiä vastaan. Pullossa mukana kätevä sumutusputki vaikeapääsyisten paikkojen käsittelyyn. Vaikuttaa heti ja kestovaikutuksena kuusi viikkoa.

 • Permanent Ampiais- ja tuholaisvaahto

  19,50  sis. alv

  Ampiainen on epämukava alivuokralainen, koska se yrittää nopeasti ryhtyä talon ja pihan herraksi. Vaikka kaikki pölyttäjät ovat tärkeitä, joskus tulee sellainen tilanne, että kesän viettö ilman amppareita on mukavampaa. Ampparien lisäksi Ampiais- ja tuholaisvaahto auttaa myös torjumaan esim. torakoita ja muita epämiellyttäviä seuralaisia.

  Vaikuttava aine on Chrysanthemum cinerariaefolium -uute, joka on krysanteeminkukasta saatava luonnontuote.

 • Permanent Tuholaisspray Neudorff

  16,50  sis. alv

  KTuntuuko siltä, että kodissasi asustelee ei-toivottuja hyyryläisiä? Neudorffin Tuholaisspraylla häädät ne nopeasti ja tehokkaasti. Tuotteen teho perustuu pyretriiniin, joka on dalmatianpäivänkakkaran tuottama ainesosa. Pyretriinillä on useita hyviä ominaisuuksia; se tehoaa nopeasti eikä ole nisäkkäille myrkyllinen. Siitä ei myöskään kerry jäämiä ympäristöön, sillä se hajoaa nopeasti.

  Pakkauskoko 500 ml.