Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Ampiaiskarkotin WazzzpAway

  16,50  sis. alv

  Meinaavatko ampparit asettua taloksi? Huijaa ne muualle tekopesän avulla. Ampiaisten reviiri on noin 30 m, joten ne eivät rakenna pesää jo varatulle alueelle. Helppo, myrkytön ja väkivallaton konsti päästä eroon tunkeilevista ja kiukkuisista vuokralaisista. Verraton esim. parvekkeella!

 • Hyttyslyhty Swissinno

  33,50  sis. alv

  Hyttyskarkotin voi olla myös tunnelmanluoja! Swissinnon hyttyslyhty on kuten mikä tahansa kaunis lyhty, mutta sen kanteen sijoitettava karkotintyyny vapauttaa ilmaan tuoksua, joka pitää hyttyset loitolla. Karkotinaineen tuoksu on niin mieto, ettei se häiritse ihmisiä.

  Lyhtypakkaus sisältää karkotintyynyn ja kynttilän. Täyttöpakkauksia saatavana.

 • Käpälämäen Myyräkarkoite

  25,30  sis. alv

  Suojaa perennasi maanalaisilta herkkusuilta! Käpälämäen Myyräkarkoite karkottaa myyrät vahingoittamatta niitä. Tuotteen sisältämä laventeliöljy on myyrien mielestä niin vastenmielisen hajuista, että ne poistuvat vähin äänin paikalta.  Paljon tätä ei tarvita, sillä pari raetta / kuoppa riittää.

 • Paristokäyttöinen hiirenkarkoitin

  15,90  sis. alv

  Tee hiirille ja muille jyrsijöille selväksi, että sinun tiloissasi eivät hiiret hypi pöydällä silloinkaan, kun et itse ole paikalla. Paristokäyttöinen jyrsijänkarkoitin pitää siitä huolen, kun sähkövirta puuttuu.