Näytetään tulokset 1–12 / 1828

 • Ahomansikka Monatsbowlenzauber

  4,20  sis. alv

  Ahomansikka on monivuotinen makea puutarha- ja parvekekasvi. Tuottaa suuria ja makeita ahomansikoita koko satokauden. Myös ahomansikan lehdet voi hyödyntää ruuanvalmistuksessa. Kasvi ei tee lainkaan rönsyjä, ja on helppohoitoinen niin maahan kuin ruukkuun istutettunakin.

   

 • Air Wick Freshmatic aloituspakkaus

  9,90  sis. alv

  Air Wick Freshmatic Autospray ilmanraikastinlaite vapauttaa automaattisesti raikasta tuoksua kotiisi sekä auttaa neutraloimaan epämiellyttäviä hajuja. Säädä tuoksu halutun vahvuiseksi valitsemalla sopivin kolmesta vahvuudesta. Ripusta seinälle tai sijoita muuhun sopivaan paikkaan. Pakkaus sisältää laitteen, pariston1 x AA 1,5V ja täyttöpullon.

 • Air Wick Max täyttöpullo

  7,90  sis. alv

  Automaattisella Air Wick Freshmatic Max-ilmanraikastimella saat kotiisi hyvän tuoksun laitteen automaattisella annostelulla. Tuoksun annosteluvälin voi itse säätää kolmiportaisella tasolla.

  Täyttöpullojen avulla voit vaihdella tuoksumaailmaa ihastuttavista kukkaistuoksuista raikkaaseen sitruunaan.

   

   

 • Airsoft kuulat 5000 kpl

  13,50  sis. alv

  Pullollinen (5000 kpl) laadukkaita, maatuvia airsoftkuulia. 6 mm/0,20 g.

 • Aisalukko Carman

  12,50  sis. alv

  Suojaa peräkärrysi ja asuntovaunusi pitkäkyntisiltä Carman aisalukolla. Aisalukko on valmistettu galvanoidusta teräksestä.

  Riippulukko ei sisälly pakkaukseen.

 • Ajopäiväkirjat

  3,20  sis. alv

  Joudutko tekemään tiliä ajeluistasi?

  Tämä näppärän kokoinen (A5) ajopäiväkirja sisältää kaikki tarpeelliset rivit, mutta sujahtaa silti näppärästi kassiin, käsiveskaan tai taipuu hansikaslokeroon.  Pystymallisessa ajopäiväkirjassa on 19 riviä/sivu, vaakamallisessa ajopäiväkirjassa 10.  Molemmissa on 15 aukeamaa.

 • Akileija, Aquilegia

  4,00  sis. alv

  Akileija on helppo, itsestään kylväytyvä pernna, joka ei ole vaativa kasvuolosuhteistaan. Se on erittäin talvenkestävä ja lähtee helposti karkuteille, ja akileijoja voikin löytää kaukaa lähtöpisteestään siementen kulkeutuessa tuulen mukana.  Akileijan värivaihtoehdot risteytyvät helposti keskenään, joten puutarhaan voi syntyä uusia, mielenkiintoisia väriversioita.

  Swan red and white on hiukan harvemmin nähty väriversio akileijasta.

 • Akileija, lajitelma Merry

  1,20  sis. alv

  Akileija on monivuotinen, klassinen perenna. Toisinaan puutarhaan viljelty akileija lähtee karkuteille ja muuntuu lehtoakileijaksi.  Merry-lajitelmassa kukkien väri voi olla yhdistelmä sinistä, valkoista, vaaleanpunaista, aniliinia tai keltaista.

 • Alfalfa

  4,90  sis. alv

  Alfalfa on todellista superfoodia. Se sisältää karoteenia, runsaasti proteiinia, C-, D-, K-, E- ja B12-vitamiinia. Sen maku on raikas, ja alfalfa sopiikin hienosti leivän päälle tai salaatin osaksi. Kokeile myös lihan tai kalan päällä!

  Alfalfan idut valmistuvat viidessä päivässä, eikä niiden kasvattamiseen tarvita multaa – vesi ja pimeys riittävät.

 • Allasputkiharja Aino

  4,10  sis. alv

  Aino -allasputkiharjalla rassaaat kätevästi liat pois lavuaarien viemäristä ja putkistosta ja lattiakaivosta. Sama harja soveltuu hyvin myös työkalujen ja laitteiden ahtaiden kohtien puhdistamiseen. Harja on taivutettavissa haluttuun muotoon.

  Allasputkiharjan varsi on luja ja kestävä, ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kahvassa on koukku, josta allasputkiharjan voi ripustaa kuivumaan käytön jälkeen. Samalla koukulla irroitat kätevästi myös lattiakaivon kannen!

 • Almar kimallepipo

  25,95  sis. alv

  Kilpaa hangen kanssa kimaltava, kaunis Almar-pipo nyppyyntymättömästä akryylista. Kaksinkertainen, sisäpuoli pehmeää neulosta.  Valittavana kaksi talvista väriä: helmenharmaa ja viileä vaaleanpunainen.

 • Aloe vera -geelivoide, Herbamedicus

  3,10  sis. alv

  Aloe veraa on käytetty vuosisatoja ihon hoitamiseen. Se on tehokas ihon puhdistaja, ja sen sisältämät entsyymit kuorivat ihoa hellävaraisesti. Kuolleen ihosolukon poistuessa iho jää kosteaksi ja ihosolukko pääsee uudistumaan. Aloe veralla on myös antiseptisia ominaisuuksia, joiden ansiosta se rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Sopii myös voiteeksi haljenneelle iholle. Geelivoide on helppo levittää ja kuivuu nopeasti.

  Riittoisa 250 ml purkki.