Näytetään kaikki 6 tulosta

 • Kirjopyykki Lumme Merituuli 1500ml

  8,60  sis. alv

  Lumme Merituuli Kirjopyykissä on pehmeä ja miellyttävä merellinen tuoksu. Se on hellävarainen pyykin väreille pesten silti tehokkaasti alhaisimmissakin lämpötiloissa.

  Tuote on fosfaatiton, zeoliititon, säilöntäaineeton, väriaineeton ja biologisesti hajoava. Tiiviin koostumuksen ansiosta yksi pakkaus riittää noin 42 pesuun (pehmeä vesi).

   

 • ONNI-pyykkietikat

  4,50  sis. alv

  Etikkaa on käytetty vuosisatoja kodin ja pyykin puhdistamiseen. Pyykkietikka on nykyään jo trendituote, jota käytetään huuhteluaineen sijaan. Se pehmentää ja raikastaa pyykin huoltaen myös pyykinpesukonetta. Pyykkietikka poistaa pesuaine- ja kalkkijäämiä myös pesukoneesta ja sen putkistosta. 

  Pyykkietikan käyttö on helppoa ja luontoystävällistä. Kotimaisista ONNI pyykkietikoista löydät varmasti oman lempituoksusi. Valittavana on bergamot-line, omena, ruusu ja laventeli.

  VINKKI: Pyykkietikkaa voi käyttää laimennettuna myös yleispuhdistusaineena.

 • Paikanvaraus

  Pyykinpesunesteet Lumme

  6,70  sis. alv

  Pakkauskoko 750ml. Lumme haluaa helpottaa kestävämpien valintojen tekemistä arjessa. Haluamme sinun tuntevan, että teet hyvän valinnan sekä kodillesi että planeetallemme valitessasi Lumme-tuotteet. Tarjoamme laajan valikoiman ympäristötietoisia ja tehokkaita tuotteita, jotka puhdistavat kotisi ja vaatteesi. Kaikilla tuotteilla on Pohjoismainen Joutsenmerkki tai Bra Miljöval -ympäristömerkki, ja osa pakkauksista on valmistettu kierrätysmuovista ja -kartongista. Monilla tuotteilla on myös…

 • Sappisaippua, nestemäinen

  2,30  sis. alv

  Sappisaippua on yliveto puhdistusaine tekstiilien vaikeille tahroille, kuten rasvaläikille, meikkivoiteelle, hikikellastumiin, ruohovihreään ja vereen. Pullossa on kätevä harjapääsuutin, jolla saippuan levittäminen on helppoa.

 • WAU!-huuhteluaine Vanilja&Pioni

  3,90  sis. alv

  WAU!-huuhteluaine Vanilja&Pioni on ihastuttavan tuoksuinen huuhteluaine kone- ja käsinpesuun. Käytön jälkeen pyyhkeet ja lakanat ovat kutsuvan pehmeitä. WAU!-huuhteluaine poistaa vaatteista sähköisyyttä ja helpottaa niiden silittämistä. Tutustu kotimaiseen WAU!-sarjaan!

 • WAU!-pyykinpesuneste

  3,90  sis. alv

  WAU!-pyykkineste on monella tavalla täydellinen tuote; biohajoava, Suomessa valmistettu, pakattu pulloon, jonka materiaalista 50% on valmistettu kierrätysmuovista – ja pesee pyykin puhtaaksi ja raikkaaksi. Enempää ei voisi pyykkiaineelta toivoa, eihän?