Näytetään kaikki 11 tulosta

 • Ikuri -makramelanka

  7,30 7,70  sis. alv

  Ikuri on oikeasti moppilanka, mutta tunnetaan etenkin makramelankana.

  Ikuri on yksi- ja löysäkierteinen, ja sen saa harjattua auki todella kauniiksi tupsuksi. Ikurin värisävyt sopivat bohotyyliin, mutta joukosta löytyy myös lämpimät keltainen ja oranssi, sekä viileänkaunis vaaleanpunainen.  Jos et vielä ole solmeillut makrameita, kokeile! Netistä ja lehdistä löytyy hyviä ohjeita,  joiden avulla pääset hienosti alkuun.  Ja jos ei solmeilu viehetä, ainahan voi ottaa ison virkkuukoukun ja virkata! Miten olisi vaikkapa keinutuolin päälinen tai kiva ympyrämatto?

  Ikurin valmistamisessa käytetään kierrätyskuitua.

   

 • Kahvihetki -hamppulanka

  9,30  sis. alv

  Ihastu ekologiseen Kahvihetkeen!

  Hurmaavan pehmeä ja kestävä Kahvihetki on valmistettu villasta ja hampusta. Rustiikkinen ulkonäkö tekee siitä valmistetuista neuleista iättömiä.

  •  PUIKKOSUOSITUS: 4; sukkiin 3,5
  •  MALLITILKKU: 18s=10cm, 26krs=10cm
  •  MATERIAALI: 80% villa, 20% hamppu
  •  PAKSUUS: worsted
  •  KERÄSSÄ: 50g = 100m
  •  VALMISTUSMAA: Italia
  kivijalka
  OTS100_label_14HTR47842_fi
 • Kivijalka – sukkalanka

  4,60  sis. alv
  Kivijalka, tuo tumppujen ja sukkien kutojan luottoystävä! Eikä pelkästään neulojien, sillä tästä syntyy myös vaikkapa herkullisen väriset isoäidinneliöt.
  Kivijalka on sev verrar roteva, että siitä tehty kaulahuivi tai villapaita lämmittää muhevasti pakkasta vastaan. Lanka taipuu helposti noviisin käsissäkin kauniiksi, joten sillä on helppo lähteä toteuttamaan omaa neuleunelmaa.
  Värivalikoima on kattava, ja sieltä löytyvätkin niin maanläheiset ja hillityt sävyt kuin väri-ilottelu tai romanttinen sävy-yhdistelmä.

   

   

 • Koski-neulelanka

  6,20  sis. alv

  Tämä lanka tuo eloa neuleeseen kuin koski kaupunkikeskustaan! Kulutetun värinen, kirjava lanka saa neulepinnan läikehtimään veden tavoin. Ominaisuuksiltaan Koski on kestävä sukkalanka, suositun Kivijalka-langan kaksoissisar.

  Koski-langasta neulot eloisat ja eläväiset villasukat, vaatteet ja asusteet helposti ja vaivattomasti – vain yhdellä langalla. Voit myös yhdistää Koskea ja saman vahvuista yksiväristä Kivijalka-lankaa vaikkapa kirjoneuleeseen.

 • Leikkipuisto -kimallelanka

  4,60  sis. alv

  Elämässä pitää olla aina hitunen glitteriä!

  Leikkipuisto on pehmeä ja ylellisesti kimaltava asuste- ja neulelanka, joka ei kimalluksesta huolimatta kutise. Leikkipuistoa on helppo neuloa ja jopa virkata.  Leikkipuistoa voi myös ujuttaa tavallisen neuleen joukkoon – vaikkapa pari kerrosta sukanvarteen tai neulepaitaan. Leikkipuiston värit ovat nimensä mukaisesti herkullisia ja heleitä. Erityisesti mainittakoon Elsansininen, eli jokaisen Frozen-fanin tuntema jäänsininen sävy.  Sopii upeasti suomalaiseen talvimaisemaan!

  Ihastu Sinäkin Leikkipuistoon, ja neulo kimallusta arkeen!

  Leikkipuiston tuottaa Kaupunkilanka.

   

   

 • Pulteri -tencelkuitulanka

  4,90  sis. alv

  Kaikki tamperelaiset tietävät pulterimusan, tuon ajan saatossa kauniin sileäksi ja pyöreäksi hioutuneen kiven. Pispalalaiset ovat iän ajan istuneet pulteriaidalla.

  Nyt Pulteri on myös lankana; kaunis, pehmeä, käytössä alati vain paraneva Pulteri on valmistettu villasta, tencelistä ja polyamidista. Kestävyyden ja ekologisuuden lisäksi Pulterista tehdyissä neuletöissä on erittäin kaunis pinta. Lanka on miellyttävää ja helppoa neuloa.

  Mikäs se sellainen tencel -kuitu on? – Tencel on lyocelliä, joka on selluloosamuuntokuitu. Tencelin raaka-aine on eukalyptuspuu.  Ympäristöystävällisen kuidusta tekee se, että sen valmistamistusprosessissa käytetyt kemikaalit voidaan pääosin käyttää uudelleen ja uudelleen.  Kuituna Tencel on lujaa, ja sillä on hyvä mittapysyvyys,  joten Pulterista neulotut tuotteet eivät sikisty pesussa.

 • Rotvalli -sukkalanka

  4,60  sis. alv

  Kivijalka -langan hiukan ohuempi pikkusisarus.  Rotvalli sopii loistavasti kirjoneuleisiin, mutta myös sukkiin, tumppuihin, kaulahuiveihin – kaikkeen, mitä päätät puikoilla tai koukulla luoda.  Rotvalli on laadukas ja helppojuoksuinen lanka, josta loihdit helposti ihastuttavia töitä. Värivalikoima on niin kattava, että sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin – on murrettua, heleää, pastillia ja kirkasta.

  Rotvallit valmistuttaa Kaupunkilanka.

 • Satama-villalanka

  3,50  sis. alv

  Paksu ja pehmeä, ihana villalanka on taatusti lämmin niin muhkeissa villapaidoissa kuin asusteissakin. Maanläheiset kauniit sävyt sopivat yhteen esimerkiksi trendikkääksi kirjoneuleeksi. Tällä muhkealla langalla tulee luonnollinen lopputulos ja pienet paksuusvaihtelut kuuluvat langan ominaisuuksiin.

  Suosittelen villalle mahdollisimman vähäistä vesipesua, jotta neuletyö pysyy hyvänä ja siitä on iloa pitkään. Konepesu tälle langalle 30 asteessa villanpesuohjelmalla. Käytä villalle tarkoitettua pesuainetta.

 • Tehdas -neulelanka

  2,95  sis. alv

  Tehdas on löytänyt paikkansa kutovan kansan sydämistä, eikä ihme! Tehdas on uskomattoman pehmeä, monikäyttöinen ja kestävä. Tehdas on värivalikoimaltaan värikäs kuin tehtaiden työväestö ennen; on tasaista, eloisaa ja harmaata.  Tehtaan pehmeys on omiaan myös lasten vaatteisiin. Viimassa ja tuiskussa Tehtaasta neulottu muhkea kaulahuivi lämmittää suloisesti.

  Vinkki: Tehtaasta ja sen serkusta, kimaltavasta Leikkipuistosta teet vaikka hurmaavan hartiahuivin!

   

   

 • Valssi-neulelanka

  4,00  sis. alv

  Valssataanko?

  Valssi-neulelanka on Kaupunkilangat-perheen uusin, pehmeä ja suloinen tulokas. Pilkullisesta langasta neulot suloiset tumput, pehmeän kaulahuivin tai vaikka kutisemattoman puseron. Tämä valloittava akryylilanka ei kutita, vaan on silkinsileä ja pumpulinpehmeä. Sopii myös villaherkille ja villa-allergikoille.

  Valssi on Tehtaan ja Leikkipuiston sisarus, joten voit mainiosti yhdistellä vaikka kaikkia kolmea samassa työssä.

 • Viinikka -makramelanka

  4,00  sis. alv

  Viinikka on 2 mm paksu löysä- ja yksikierteinen moppilanka, joka on omiaan pienten makrametöiden solmeiluun tai virkkaamiseen. Tästä syntyvät mm. kauniit avaimenperät ja korut, lasinaluset ja amppelit.