Näytetään tulokset 1–12 / 28

 • Chililannoite

  4,90  sis. alv

  Värikin jo kertoo, että tämän liemen avulla tehdään parhaat chilit! Hornumin chililannoitteessa on mikroravinteita, joiden avulla se antaa chilikasveille voimakkaan ja terveen kasvun ja hyvin kehittyneet juuret. Ja sehän tarkoittaa, että Sinä nautit ennennäkemättömästä chilisadosta!

  Yhdestä pullosta riittää noin 70 litraan nestemäistä ravinnetta.

 • Floridor-kukkaravinne 1 l

  2,90  sis. alv

  Floridorilla annat kasvuvoimaa sekä viherkasveille että kukkiville kukille. Säännöllisen ravinteenkäytön avulla kasvisi säilyvät elinvoimaisina ja kukoistavina. Sisä- ja ulkokasveille.

 • Hydropotti

  7,30  sis. alv

  Ei enää nopeasti kuihtuvia yrttejä! Hydropotti on käytännöllinen ja kaunis kukkaruukku, jonka avulla säilytät kaupasta ostetut yrttiruukut satorikkaina ja rehevinä päivästä toiseen. Hydropottia voi mainiosti käyttää myös kasvien juurruttamiseen tai istuttamiseen. Läpinäkyvänä se on myös tyylikäs sisustuselementti. Kokeile ikkunalle, jossa valo siivilöityy kauniisti potissa olevasta vedestä!

 • Juuttiköysi 10 metriä

  3,90  sis. alv

  Tämä juuttiköysi sopii erinomaisesti kasvien sitomiseen, tukemiseen ja ohjaamiseen.

  Sitä voidaan käyttää myös käärimiseen, koristeluun, makrameen ja askarteluun.

 • Kastelulannoite 1,2kg Biolan

  9,50  sis. alv

  Biolan Kastelulannoite on vesiliukoinen mineraalilannoite. Lannoite sisältää kaikkia kasvin tarvitsemia pää- ja hivenravinteita, jotka ovat heti kasvien hyödynnettävissä. Kastelulannoitetta sekoitetaan kasteluveteen jokaisella kastelukerralla. Puutarhan monivuotisten kasvien lannoitus Kastelulannoitteella lopetetaan heinäkuun lopussa, jottei niiden talveen valmistautuminen häiriinny. Biolan Kastelulannoite soveltuu myös huonekasvien lannoitukseen.

 • Kelta-ansa

  12,90  sis. alv

  Kun kukat alkavat herätä valoisuuteen, heräävät myös ei-toivotut kukkien ihastelijat. Torjuntatikkujen avulla estät epätoivotut mönkijät ja siveekkeet hyökkäämästä rakkaiden kasviesi kimppuun. Pienet liimapintaiset kolmiotikut houkuttelevat öttiäiset luokseen ja nämä tarttuvat liimaan.

 • Kelta-ansa

  13,90  sis. alv

  Tässä on apuväline kaikkien ei-toivottujen hyönteisten torjuntaan. Keltaiset liima-ansat houkuttelevat hyönteiset luontaisesti luokseen, jolloin ne tarrautuvat niiden myrkyttömään liimaan. On muuten tepsivä konsti myös niiden iänikuisten keittiön kuokkavieraiden, banaanikärpästen, poistamiseen!

 • Kevytsora Biolan

  5,50 12,90  sis. alv

  Biolan Kevytsora on poltetusta savesta valmistettu hygieeninen kukkienhoitotuote.

  Se soveltuu hyvin kukkaruukun pohjalle salaojaksi turvaamaan juuriston hapensaantia ja myös pinnan katteeksi tasaamaan mullan kosteutta ja pitämään mullan pinnan siistinä.

 • Kukkaputkilot sementtialustalla

  11,45  sis. alv

  Trendikäs vihersisustustuote, jolla on monta käyttömahdollisuutta. Putkiloita voi käyttää maljakkona yksittäisille kukkasille tai pistää pistokkaita juurittumaan. Keväällä erinomaisia koivunoksan lehdettäjiä!

 • Kukkateline tikkaat

  35,30  sis. alv

  Kaunis, puinen, tikasmallinen kukkateline niin pihaan, puutarhaan kuin sisällekin sisustukseen.

 • Lannoitepuikot kukkiville kasveille

  7,50  sis. alv

  Näillä lannoitepuikoilla takaat huone- ja puutarhakasveillesi upean kukinnan! Azet-lannoitepuikot sisältävät orgaanista kestolannoitetta, MyccoVital-sienijuursta sekä mikro-organismeja.

 • Lannoitepuikot viherkasveille

  7,50  sis. alv

  Herätä viherkasvisi uuteen eloon! Azet-lannoitepuikoissa on orgaanista kestolannoitetta ja MyccoVital-sienijuurta sekä maaperää parantavia mikro-organismeja.