Näytetään tulokset 1–12 / 33

 • Amppelinaru 120cm 4Living

  3,70  sis. alv

  Kaunis puuhelmin koristeltu juutista valmistettu naruamppeli.

  Parhaimmillaan halkaisijaltaan noin 15 cm ruukkujen kanssa.

 • Chililannoite

  4,90  sis. alv

  Värikin jo kertoo, että tämän liemen avulla tehdään parhaat chilit! Hornumin chililannoitteessa on mikroravinteita, joiden avulla se antaa chilikasveille voimakkaan ja terveen kasvun ja hyvin kehittyneet juuret. Ja sehän tarkoittaa, että Sinä nautit ennennäkemättömästä chilisadosta!

  Yhdestä pullosta riittää noin 70 litraan nestemäistä ravinnetta.

 • Floridor-kukkaravinne 1 l

  2,90  sis. alv

  Floridorilla annat kasvuvoimaa sekä viherkasveille että kukkiville kukille. Säännöllisen ravinteenkäytön avulla kasvisi säilyvät elinvoimaisina ja kukoistavina. Sisä- ja ulkokasveille.

 • Hydropotti

  7,30  sis. alv

  Ei enää nopeasti kuihtuvia yrttejä! Hydropotti on käytännöllinen ja kaunis kukkaruukku, jonka avulla säilytät kaupasta ostetut yrttiruukut satorikkaina ja rehevinä päivästä toiseen. Hydropottia voi mainiosti käyttää myös kasvien juurruttamiseen tai istuttamiseen. Läpinäkyvänä se on myös tyylikäs sisustuselementti. Kokeile ikkunalle, jossa valo siivilöityy kauniisti potissa olevasta vedestä!

 • Juuttinaru 100m

  3,20  sis. alv

  Tämä yleiskäyttöinen naru sopii käytettäväksi kotona ja puutarhassa.

  Naru on valmistettu luonnonkuidusta ja sopii erinomaisesti köynnöskasvien kiinnittämiseen ja kukkakimppujen sitomiseen.

 • Juuttinaru vihreä 60 m

  2,90  sis. alv

  Vaaleanvihreä, ohut juuttinaru 60 metrin rullalla. Erinomainen tuote niin kasvien sidontaan kuin askarteluunkin.

 • Kastelukannu Splash 5 l

  6,60  sis. alv

  Splash-kastelukannu on näppärän kokoinen vaikkapa parvekekukkien ja amppelien kastelemiseen. 5 l vetoisuus tekee siitä helpon käsitellä. Kannussa on ulkopuolella kätevä mitta-asteikko ja kastelusuun päässä irrotettava hellävaraisesti kasteleva sihti.

 • Kelta-ansa

  12,90  sis. alv

  Kun kukat alkavat herätä valoisuuteen, heräävät myös ei-toivotut kukkien ihastelijat. Torjuntatikkujen avulla estät epätoivotut mönkijät ja siveekkeet hyökkäämästä rakkaiden kasviesi kimppuun. Pienet liimapintaiset kolmiotikut houkuttelevat öttiäiset luokseen ja nämä tarttuvat liimaan.

 • Kelta-ansa

  13,90  sis. alv

  Tässä on apuväline kaikkien ei-toivottujen hyönteisten torjuntaan. Keltaiset liima-ansat houkuttelevat hyönteiset luontaisesti luokseen, jolloin ne tarrautuvat niiden myrkyttömään liimaan. On muuten tepsivä konsti myös niiden iänikuisten keittiön kuokkavieraiden, banaanikärpästen, poistamiseen!

 • Kukkaputkilot sementtialustalla

  11,45  sis. alv

  Trendikäs vihersisustustuote, jolla on monta käyttömahdollisuutta. Putkiloita voi käyttää maljakkona yksittäisille kukkasille tai pistää pistokkaita juurittumaan. Keväällä erinomaisia koivunoksan lehdettäjiä!

 • Kukkateline tikkaat

  35,30  sis. alv

  Kaunis, puinen, tikasmallinen kukkateline niin pihaan, puutarhaan kuin sisällekin sisustukseen.

 • Lannoitepuikot kukkiville kasveille

  7,50  sis. alv

  Näillä lannoitepuikoilla takaat huone- ja puutarhakasveillesi upean kukinnan! Azet-lannoitepuikot sisältävät orgaanista kestolannoitetta, MyccoVital-sienijuursta sekä mikro-organismeja.