Näytetään tulokset 1–12 / 23

 • Chililannoite

  4,90  sis. alv 24%

  Värikin jo kertoo, että tämän liemen avulla tehdään parhaat chilit! Hornumin chililannoitteessa on mikroravinteita, joiden avulla se antaa chilikasveille voimakkaan ja terveen kasvun ja hyvin kehittyneet juuret. Ja sehän tarkoittaa, että Sinä nautit ennennäkemättömästä chilisadosta!

  Yhdestä pullosta riittää noin 70 litraan nestemäistä ravinnetta.

 • Floridor-kukkaravinne 1 l

  2,90  sis. alv 24%

  Floridorilla annat kasvuvoimaa sekä viherkasveille että kukkiville kukille. Säännöllisen ravinteenkäytön avulla kasvisi säilyvät elinvoimaisina ja kukoistavina. Sisä- ja ulkokasveille.

 • Hydropotti

  7,30  sis. alv 24%

  Ei enää nopeasti kuihtuvia yrttejä! Hydropotti on käytännöllinen ja kaunis kukkaruukku, jonka avulla säilytät kaupasta ostetut yrttiruukut satorikkaina ja rehevinä päivästä toiseen. Hydropottia voi mainiosti käyttää myös kasvien juurruttamiseen tai istuttamiseen. Läpinäkyvänä se on myös tyylikäs sisustuselementti. Kokeile ikkunalle, jossa valo siivilöityy kauniisti potissa olevasta vedestä!

 • Kastelulannoite 1,2kg Biolan

  9,50  sis. alv 24%

  Biolan Kastelulannoite on vesiliukoinen mineraalilannoite. Lannoite sisältää kaikkia kasvin tarvitsemia pää- ja hivenravinteita, jotka ovat heti kasvien hyödynnettävissä. Kastelulannoitetta sekoitetaan kasteluveteen jokaisella kastelukerralla. Puutarhan monivuotisten kasvien lannoitus Kastelulannoitteella lopetetaan heinäkuun lopussa, jottei niiden talveen valmistautuminen häiriinny. Biolan Kastelulannoite soveltuu myös huonekasvien lannoitukseen.

 • Kelta-ansa

  12,90  sis. alv 24%

  Kun kukat alkavat herätä valoisuuteen, heräävät myös ei-toivotut kukkien ihastelijat. Torjuntatikkujen avulla estät epätoivotut mönkijät ja siveekkeet hyökkäämästä rakkaiden kasviesi kimppuun. Pienet liimapintaiset kolmiotikut houkuttelevat öttiäiset luokseen ja nämä tarttuvat liimaan.

 • Kelta-ansa

  13,90  sis. alv 24%

  Tässä on apuväline kaikkien ei-toivottujen hyönteisten torjuntaan. Keltaiset liima-ansat houkuttelevat hyönteiset luontaisesti luokseen, jolloin ne tarrautuvat niiden myrkyttömään liimaan. On muuten tepsivä konsti myös niiden iänikuisten keittiön kuokkavieraiden, banaanikärpästen, poistamiseen!

 • Kukkaputkilot sementtialustalla

  11,45  sis. alv 24%

  Trendikäs vihersisustustuote, jolla on monta käyttömahdollisuutta. Putkiloita voi käyttää maljakkona yksittäisille kukkasille tai pistää pistokkaita juurittumaan. Keväällä erinomaisia koivunoksan lehdettäjiä!

 • Lannoitepuikot kukkiville kasveille

  7,50  sis. alv 24%

  Näillä lannoitepuikoilla takaat huone- ja puutarhakasveillesi upean kukinnan! Azet-lannoitepuikot sisältävät orgaanista kestolannoitetta, MyccoVital-sienijuursta sekä mikro-organismeja.

 • Lannoitepuikot viherkasveille

  7,50  sis. alv 24%

  Herätä viherkasvisi uuteen eloon! Azet-lannoitepuikoissa on orgaanista kestolannoitetta ja MyccoVital-sienijuurta sekä maaperää parantavia mikro-organismeja.

 • Metalliruukku ovaali

  4,70  sis. alv 24%

  Tällä ovaalinmuotoisella, vintagehenkisellä peltisellä suojaruukulla luot tunnelmaa viherpisteeseesi. Suojaruukku on 25,5 cm pitkä ja 13 cm leveä. Vintagetyyli sopii kauniisti esim. muratin ja muiden amppelikukkien pariksi.

 • Orkidea kasvualusta

  10,80  sis. alv 24%

  Onko orkidealla purkki täynnä ruskettuneita juuria? Näyttääkö se siltä, että kaipaisi jo uutta kasvualustaa? Biolanin Orkidea kasvualusta -pakkauksessa on tarpeet useammankin orkidean uuteen elämään. Kannattaa kokeilla, vaikka arveluttaisi, josko kaunokainen enää aikoo ollenkaan ryhtyä kasvamaan.

 • Orkidealannoite

  8,30  sis. alv 24%

  Orkideojen oma melassi auttaa kasvia heräämään henkiin lepokauden jälkeen, ja tuottamaan runsaasti kestäviä kukkia.  Ja tämä muuten sopii muillekin kodin paksulehtisille kukkasille ja viherkasveille, kokeile vaikka! Pullosta riittää n. 50 l kasteluvettä, joten lannoite on riittoisaa ainetta.