Näytetään tulokset 1–12 / 59

 • Ampiaiskarkotin WazzzpAway

  16,50  sis. alv

  Meinaavatko ampparit asettua taloksi? Huijaa ne muualle tekopesän avulla. Ampiaisten reviiri on noin 30 m, joten ne eivät rakenna pesää jo varatulle alueelle. Helppo, myrkytön ja väkivallaton konsti päästä eroon tunkeilevista ja kiukkuisista vuokralaisista. Verraton esim. parvekkeella!

 • Antibit Hyönteisoviverho magneetilla 100*210 cm

  11,90  sis. alv

  Magneettioviverholla estät ininsijöiden ja surisijoiden tunkeutumisen sisätiloihin silloin, kun on on tarve tuulettaa. Magneettikiinnityksellä ovi pysyy kiinni, mutta on helppo avata tarvittaessa. Ovi sopii maksimissaan 90 sentin levyisiin oviaukkoihin.

  Koko 100*210 cm.

   

 • Antibit hyönteisverkko 90*250

  4,00  sis. alv

  90 x 250 cm hyönteisverkko rullassa. Jäykkä tekstiiliverkko, helppo pingottaa ikkunanpuitteisiin.

  Väreinä valkoinen ja harmaa.

 • Antibit kärpäslätkä

  0,90  sis. alv

  Perinteinen kärpäslätkä metallisella varrella ja taipuisalla, muovisella lätkäosalla.

 • Antibit Kärpäspaperi 5 rll

  2,50  sis. alv

  Kärpäspyydysten klassikko: ripustettava kärpäspaperi liimapinnalla. Myrkytön houkutinaine kutsuu kärpäset paperiin, jonka liimaan ne takertuvat kiinni. Helppo ja siisti kärpäspyydystin! 5 rll/pkt.

 • Antibit Kärpästeippi ikkunaan

  2,60  sis. alv

  Läpinäkyvä, hedelmäkuvioinen kärpästeippi esimerkiksi ikkunan reunaan kiinnitettäväksi. Turvallinen, ei sisällä myrkkyjä. Helppo ja siisti käyttää. Koko 21*7 cm.

 • Broditec hiirien torjuntaan

  12,35  sis. alv

  Broditec on käyttövalmis pastasyötti hiirien torjuntaan sisätiloissa. Se tehoaa nopeasti, ja sitä on helppo käyttää. Syötit ovat valmiina syöttilaatikossa, joten niihin ei tarvitse koskea käsin. Pastasyötti on koostumuksensa ansiosta erittäin maittava hiirille, ja sitä suositellaan käytettäväksi myös paikoissa, joissa on runsaasti kilpailevaa ravintoa.

  Pakkaus sisältää yhden syöttilaatikon.

 • Citronella hyttyskierukka

  6,90  sis. alv

  Citronella-hyttyssavu on miltei kaikille tuttu apuväline hyttysten karkottamiseen. Poltettava kierukka on valmistettu prosessoidusta puusta, ja hajustettu sitruunaruoholla, jonka tuoksua hyttyset eivät voi sietää. Kierukka palaa hitaasti ja vapauttaa samalla sitruunaruohon tuoksua ilmaan.

  10 kierukkaa/pkt, kesto n. 50 h. Toimintasäde 1,7 m.

 • Elektroninen kärpäslätkä

  5,30  sis. alv

  Elektroninen paristoilla toimiva kärpäslätkä. Toimii 2xAA paristoilla (ei sis.).

 • Flyspray torjunta-aine Natria

  13,95  sis. alv

  Tuntuuko siltä, että huushollissasi asuu joitain kutsumattomia vieraita? Epämääräistä surinaa, pörinää ja rapsetta nurkissa? Natria Flyspay on tarkoitettu torjumaan lentävät ja ryömivät hyönteiset sisätiloissa. Se hajoaa nopeasti eikä jätä jäämiä, ja tuoksukin on mieto ja miellyttävä. 

 • Hedelmäkärpäsansa

  10,20  sis. alv

  Keväällä ja syksyllä keittiö ja hedelmävatien ympäristö täyttyvät usein siivekkäistä – osa kutsuu banaanikärpäsiksi, osa hedelmäkärpäsiksi. Ovatpa nimeltään mitä tahansa, ärsyttäviä ne ovat joka tapauksessa! Tämä kestävä ansa ja kärpäsiä houkutteleva täyttö poistavat kuhinan keittiön ilmatilasta.

 • Hedelmäkärpäsansan täyttöpakkaus

  10,30  sis. alv

  Kahden täyttöpussin pakkaus SwissInno Natural Control – hedelmäkärpäsansaa varten.