Näytetään tulokset 1–12 / 120

 • Aterinteline pyöreä Orthex

  3,50  sis. alv

  Käytännöllinen pyöreä aterinteline, jossa useampi lokero ja poistettava sisäosa valutusta varten.

 • Biojäteastia 3,6 l

  5,70  sis. alv

  Plastexin kotimainen kannella varustettu bioastia. Kannen ansiosta hajut pysyvät astiassa ja pikkukärpäset loitolla. Kahvallisella astialla biojätteet on mukava kuljettaa jätepisteeseen. Muotona kantikas, ei vie ylimääräistä tilaa kaapissa. Valmistettu kierrätettävästä polyeteenistä (PE-HD). Täysin kotimainen tuote, siitä merkkinä etiketissä Avainlippu.

 • Biomat -biojätepussi 20 l

  4,90  sis. alv

  Kompostoituva roskapussi biojätteille. Tähtipohja tekee pussista kestävämmän ja se on helpompi asettaa paikalleen jäteastiaan. Vedenpitävä, kestävä ja biohajoava. 20 pss/rll, vetoisuus 20 l.

 • Digitaalinen keittiövaaka

  16,60  sis. alv

  Digitaalinen keittiövaaka auttaa onnistumaan haastavampienkin ohjeiden noudattamisessa. Vaa’an tarkkuus on 1 g ja siinä on selkeä 0,6” nestekidenäyttö. Nollaus-/taaraustoiminto helpottaa esimerkiksi jauhojen mittaamista. Enimmäiskantavuus 5 kg.

 • Ferro Liesimusta

  13,80  sis. alv

  Poistaa ruosteen ja lian sekä antaa mustan, suojaavan pinnan. Käytetään liesitasojen, uuninluukkujen ym. hoitoon. Liesimusta® on VTT:llä testattu paloturvallinen tuote, jolla hoidetut pinnat voidaan lämmittää heti käsittelyn jälkeen. Avainlipputuote.

 • Fiskars yleissakset 21 cm

  26,85  sis. alv

  Kukapa ei näitä oranssikahvaisia saksia olisi käyttänyt! Korkealaatuiset Fiskars Classic yleissakset (21cm) käyvät kaikkeen leikkaamiseen kotona, koulussa ja toimistossa. Terän materiaali ruostumaton teräs.  Konepesun kestävä.

 • Grillaus- ja uunihansikkaat Lucifer

  21,90  sis. alv

  Suojaa kätesi palovammoilta grillatessa tai keittiöhommissa tyylikkäillä hansikkailla!

  Mustasta mokkanahasta valmistetut Luficerin grilli- ja uunihansikkaat eristävät kuumuutta aina 250 asteeseen saakka. Hansikkaissa on kämmenen alueella pehmeä vuori.

  Yksi koko.

   

 • Grillisivellin silikonia 2 kpl

  3,45  sis. alv

  Silikoniset grillisiveltimet sopivat erinomaisesti lihan valeluun, leivonnaisten voiteluun ja vuokien öljyämiseen.

  Koot: iso 20,5 x 4 cm, pieni 17,5 x 3,3 cm. Kärjen lämmönkesto 260 astetta.

 • Hillopurkki 0,17l 4 kpl

  4,90  sis. alv

  Lasinkirkas muovipurkki hillon, marmeladin tai vaikka peston säilöntään. Pienikokoisessa purkissa pakastat myös kesän yrttisadon! Purkin kansi napsahtaa tiukasti paikoilleen, mutta on helppo avata. Sopii myös kaikenlaisten pikkutavaroiden säilytykseen.

  Tilavuus 0,17 litraa. Lämpötilan kesto -40°C +90°C. Konepestävä. 4 kpl /pkt.

  Valmistettu Ruotsissa.

 • Hillosuppilo

  2,00  sis. alv

  Hillojen purkittaminen meinaa välillä olla tahmeaa  hommaa, mutta nyt voit unohtaa sotkuiset purkin reunat! Hillosuppilolla saat hillot kätevästi ja siististi suoraan lasipurkkiin.  Suppilon halkaisija 13 cm. Alaosa 5 cm.

 • Paikanvaraus

  Hopeanvärinen kakkupaperi

  2,00  sis. alv

  Pyöreä hopeanvärinen kakunalusta. Valmistettu kestävästä ja elintarvikekelpoisesta materiaalista.  Halkaisija 27 cm. Paketissa 3 kpl.

  Tyhjä pakkaus voidaan kierrättää muovijätteen joukossa.

 • Irtopohjavuoka 2 kpl

  13,25  sis. alv

  Pakkaus sisältää sydämenmuotoisen ja pyöreän vuoan, joissa on tarttumaton pinnoite, pikalukitus ja irtopohja, joiden ansioista kakku irtoaa vuoasta vaivattomasti. Helppo puhdistaa. Sydänvuoka 22 x 21 cm/2,5 L, pyöreä vuoka 17,5 cm/1,4L. Lämmönkesto max. 220 astetta. Pesethän vuoat käsin.