Näytetään tulokset 1–12 / 20

 • Chililannoite

  4,90  sis. alv

  Värikin jo kertoo, että tämän liemen avulla tehdään parhaat chilit! Hornumin chililannoitteessa on mikroravinteita, joiden avulla se antaa chilikasveille voimakkaan ja terveen kasvun ja hyvin kehittyneet juuret. Ja sehän tarkoittaa, että Sinä nautit ennennäkemättömästä chilisadosta!

  Yhdestä pullosta riittää noin 70 litraan nestemäistä ravinnetta.

 • Floridor-kukkaravinne 1 l

  2,90  sis. alv

  Floridorilla annat kasvuvoimaa sekä viherkasveille että kukkiville kukille. Säännöllisen ravinteenkäytön avulla kasvisi säilyvät elinvoimaisina ja kukoistavina. Sisä- ja ulkokasveille.

 • Hevonkakkalannoite 5,5 l

  9,50  sis. alv

  Biolan Hevonkakkalannoite on hygieeninen kompostoidusta hevosenlannasta valmistettu luonnonmukaiseen viljelyyn soveltuva lannoite. Lannoite on kuivattu ja rakeistettu, joten sitä on helppoa ja siistiä käsitellä. Hevonkakkalannoite sisältää kaikki kasvien tarvitsemat pää- ja hivenravinteet luonnollisessa muodossa. Lannoitteen käyttö lisää maan humuspitoisuutta ja antaa ravintoa myös maaperän tarpeellisille pieneliöille ja kastemadoille.

 • Kastelulannoite 1,2kg Biolan

  11,90  sis. alv

  Biolan Kastelulannoite on vesiliukoinen mineraalilannoite. Lannoite sisältää kaikkia kasvin tarvitsemia pää- ja hivenravinteita, jotka ovat heti kasvien hyödynnettävissä. Kastelulannoitetta sekoitetaan kasteluveteen jokaisella kastelukerralla. Puutarhan monivuotisten kasvien lannoitus Kastelulannoitteella lopetetaan heinäkuun lopussa, jottei niiden talveen valmistautuminen häiriinny. Biolan Kastelulannoite soveltuu myös huonekasvien lannoitukseen.

 • Kasvusäkki 60 l Biolan

  12,90  sis. alv

  Biolan Kasvusäkki on kotitarhurin istutusvalmis kasvualusta kasvihuoneeseen tai seinustalle esim. tomaatin, kurkun, paprikan tai melonin luomukasvatukseen. Säkki sisältää kevyesti peruslannoitetun kasvualustaosan ja erillisen varastolannoiteosan. Kasvusäkin ravinteet on mitoitettu riittämään kolmelle kurkun tai tomaatin taimelle koko kasvukauden ajaksi. Kasteluun käytetään pelkkää vettä. Säkissä on selkeät toimintaohjeet.

  Pakkauskoko: 60 l säkki (sis. varastolannoitteen). Säkin mitat 68 × 50 cm (uusi koko).

  Kasvusäkki ainoastaan myymälämyynnissä tai lähialuetoimituksessa. Toimitukset muualle: pyydä tarjous kauppa@kauppahuonekoskela.fi.

 • Kevätlannoite Biolan

  13,50 38,90  sis. alv

  Biolan Puutarhan Kevätlannoite on yleislannoite koko puutarhaan. Siinä yhdistyvät orgaanisten ja mineraalisten lannoitteiden hyvät ominaisuudet. Osa ravinteista on kasveille helposti käyttökelpoisessa muodossa. Osa ravinteista taas vapautuu hitaasti ja siten ylläpitää kasvua pidempään. Lannoitteen sisältämä orgaaninen aines vilkastuttaa maaperän pieneliötoimintaa.

  Pakkauskoot: 4 kg pakki, 10 kg pussi ja 20 kg säkki

 • Kukkasipulilannoite

  8,90  sis. alv

  Sipulikukat tuovat puutarhaan monimuotoista ja värikästä kukkaloistoa. Hornumin kukkasipulilannoite edistää ihastuttavien kukkiesi silmujen muodostumista, ja samalla auttaa herkkien perennoiden kylmänkestävyydessä.

  1,1 l purkki.

 • Lannoitepuikot kukkiville kasveille

  7,50  sis. alv

  Näillä lannoitepuikoilla takaat huone- ja puutarhakasveillesi upean kukinnan! Azet-lannoitepuikot sisältävät orgaanista kestolannoitetta, MyccoVital-sienijuursta sekä mikro-organismeja.

 • Lannoitepuikot viherkasveille

  7,50  sis. alv

  Herätä viherkasvisi uuteen eloon! Azet-lannoitepuikoissa on orgaanista kestolannoitetta ja MyccoVital-sienijuurta sekä maaperää parantavia mikro-organismeja.

 • Luonnonlannoite 5,5 l Biolan

  15,30  sis. alv

  Biolan Luonnonlannoite on luomuviljelyyn sopiva lannoite, joka on valmistettu kananlannasta kuivaamalla ja rakeistamalla. Siihen on lisätty merileväjauhetta tehostamaan kasvien hivenravinteiden ottokykyä. Lannoite sisältää kaikkia kasvien tarvitsemia pää- ja hivenravinteita. Se antaa kasveille voimakkaan kasvun ja runsaan kukinnan sekä ravintoa maan pieneliöille ja kastemadoille. Lannoite ei sisällä rikkakasvien siemeniä eikä taudinaiheuttajia; sitä on turvallista käyttää myös raakana syötävien lehtivihannesten ja juuresten lannoitukseen.

 • Luujauho Hornum

  9,80  sis. alv

  Luujauho on hitaan vaikuttavuutensa vuoksi erinomainen, eloperäinen lannoite niin pihan kukille kuin hyötykasveillekin. Luujauho sisältää fosforia, kivennäisaineita ja typpeä, jotka saavat kukat kukkimaan pidempään ja kasvit tuottamaan runsaan sadon.

  1 kg:n purkki riittää n. 15 m2:n lannoittamiseen.

 • Malusan puiden haavanhoitoaine

  13,20  sis. alv

  Malusan haavanhoitoaine antaa suojakuoren kaikkien hedelmä- ja koristepuiden haavoille. Näin se ehkäisee taudinaiheuttajien tunkeutumista kasvin rakenteisiin. Samalla se estää haavan kuivumista ja edistää näin sen paranemista. Malusania voi käyttää jo varhain keväällä, sillä sen käyttölämpötila on -2 – +30 astetta.