Näytetään tulokset 1–12 / 35

 • Bambu-froteesukat GreenGo

  6,30  sis. alv 24%

  Ehkä paras sukka, mitä on tehty!

  Erittäin pehmeät ja lämpimät bambu-sukat froteepohjalla. Sukan rakenteen ansiosta sukka istuu jalkaan napakasti eikä se luista jalasta saapaskäytössäkään.Sukissa on myös varpaita painamaton saumaton kärki.

  Bambuviskoosi on luonnostaan antibakteerinen materiaali, joten se pitää hajut loitolla. Sukat tuntuvat kuivilta, sillä bambuviskoosi imee ja haihduttaa pois kosteuden.

 • Bambusneakerit

  3,90  sis. alv 24%

  Sneakerit pehmeästä ja ekologisesta bambuviskoosista.  Väri fuksia.

   

 • Bambusukat 3-pack

  8,20  sis. alv 24%

  Ihanan pehmeät bambusukat, 3 paria/pkt.  Paketissa tummansiniset, viininpunaiset ja antrasiitin väriset sukat. Ekologinen bambuviskoosi pysyy pehmeänä pesusta toiseen, ja säilyttää hyvin muotonsa.

 • Coolmax-sukka GreenGo

  5,40  sis. alv 24%

  Suomessa Coolmax-materiaalista valmistettu sukka.  Nilkkapituus, väri musta. Coolmax® on Advansan erikoispolyesteri eli tekokuitu. Kuitu ei ime kosteutta sisäänsä, vaan ollessaan ihoa vasten siirtää kosteuden pois ihon pinnasta. Tämä ominaisuus perustuu kuidun nelikanavaiseen rakenteeseen, jonka vuoksi kuidun pinta-ala on 20% suurempi kuin normaalin polyesterin. Materiaali 35% Coolmax, 35% polypropeeni, 25% polyamidi, 5% elastaani. Valmistaja Jar-X, Orivesi.

 • Erika bambusneakerit, Vogue

  6,30  sis. alv 24%

  Täydellisen tennarisukat! Erika bambusneakerit ovat pehmeää ja miellyttävää bambuviskoosia. Sukan suuta koristaa kaunis pitsikuviointi. Kaksi kaunista väriä, turkoosi ja lila. Koko 39-41.

 • Hopeasukka, GreenGo

  8,70  sis. alv 24%

  Hopeasukka on huipputuote herkkäjalkaiselle, sillä se on antibakteerinen, hajuton ja kiristämätön. Hopeasukkien päämateriaali on merinovilla, joka siirtää nihkeyden ja kosteuden nopeasti pois iholta. Merinovilla sopii erityisen hyvin ulkoiluun ympäri vuoden. Vaikka sukka on merinovillasta, se on miellyttävän ohut ja mahtuu hyvin kävelykenkäänkin.

  Nämäkin sukat ovat suomalainen huipputuote, sillä ne valmistetaan Suomessa, Orivedellä.

   

   

 • Karla pitsisukat, Vogue

  7,20  sis. alv 24%

  Mikä onkaan naisellisempi kuin kaunis pitsisukka? 25 denierin Karlassa on hurmaava ruusukuvio ja kauniisti aaltoileva sukansuu.

 • Kiristämätön bambusukka GreenGo

  5,20  sis. alv 24%

  Laadukkaat kiristämättömät bambusukat ovat luonnostaan antibakteeriset, ja pitävät jalat kuivina, raikkaina ja hajuttomana.

  Bambusukka on kuin tavallinen hyvin istuva sukka, mutta paljon mukavamman tuntuinen. Pehmeytensä ansiosta se soveltuu erinomaisesti herkille ja kuiville jaloille. Saumaton kärki ei paina varpaita ja joustavuus lisää käyttömukavuutta.

  GreenGon bambusukkien neulos on tehty niin tiiviiksi, että ne tuntuvat jalassa mukavalta ja pehmeältä.

  Myös GreenGon bambusukat valmistetaan Suomessa, Pirkanmaalla, Orivedellä.

 • Merileväsukka

  7,30  sis. alv 24%

  Merileväsukat ovat kuivien jalkojen pelastus! Merilevän ja sinkin yhteisvaikutus auttaa ihoa toipumaan rasituksesta, ja hoitaa sitä hellästi. Koska sukissa on kiristämätön varsi, ne sopivat myös heille, joiden jalat turpoavat. Käyttömukavuuden viimeistelee varpaita painamaton, saumaton kärki. Suomalaista huipputyötä!

   

   

 • Merinovillasukka froteepohjalla GreenGo

  7,30  sis. alv 24%

  Merinovilla lämmittää kylmällä ja viilentää kuumalla, mutta joka säällä sen kosteudensiirtokyky on erinomainen, jolloin nihkeä tuntu iholta poistuu tehokkaasti. Jos haluat tehostaa kuivuuden tunnetta jalassasi, pue ihoa vasten täyssynteettinen, ohut urheilusukka (Coolmax) ja sen päälle merinovillaa.

 • Netty bambusneakerit, Vogue

  7,20  sis. alv 24%

  Lenkkareihin hienosti sopivat mustat, erittäin laadukkaat bambusneakerit. Sukan suuta kiertää kimaltava tähtikuvio.

  Väri musta.

 • Norlyn tukisukka 60 den

  6,90  sis. alv 24%

  Norlynin polveen saakka ulottuvat 60 den tukisukat. Tukisukat edistävät jalkojen hyvää oloa, virkistävät jalkoja ja aktivoivat verenkiertoa.

  Keskivahva, asteittain muuttuva tuki. Voimakkain tuki nilkalla. Himmeä kiilto, musta. Yksi koko 36-41.

  Materiaali 90% polyamidi, 10% LYCRA elastaani.