Näytetään tulokset 1–12 / 50

 • Bamboo Comfort -nilkkasukka Frosty Green, Vogue

  8,20  sis. alv

  Ostitko pehmeät sukat, jotka kerta pesun jälkeen olivat jo kovat ja koppurat?

  Voguen ihastuttavat bambuviskoosisukat kestävät pehmeinä ja ilmavina pesusta toiseen. Huurteisen vihreän värisissä sukissa ei ole varsiresoria, joten varsi rullaa kauniisti eikä purista nilkkoja. Kärkisaumattomuus lisää käyttömukavuutta.

 • Bamboo Comfort -nilkkasukka Soft Lilac, Vogue

  8,20  sis. alv

  Ostitko pehmeät sukat, jotka kerta pesun jälkeen olivat jo kovat ja koppurat?

  Voguen ihastuttavat bambuviskoosisukat kestävät pehmeinä ja ilmavina pesusta toiseen. Pehmen lilan värisissä sukissa ei ole varsiresoria, joten varsi rullaa kauniisti eikä purista nilkkoja. Kärkisaumattomuus lisää käyttömukavuutta.

   

 • Bambu-froteesukat GreenGo

  6,30  sis. alv

  Ehkä paras sukka, mitä on tehty!

  Erittäin pehmeät ja lämpimät bambu-sukat froteepohjalla. Sukan rakenteen ansiosta sukka istuu jalkaan napakasti eikä se luista jalasta saapaskäytössäkään.Sukissa on myös varpaita painamaton saumaton kärki.

  Bambuviskoosi on luonnostaan antibakteerinen materiaali, joten se pitää hajut loitolla. Sukat tuntuvat kuivilta, sillä bambuviskoosi imee ja haihduttaa pois kosteuden.

 • Bambusneaker, 2 paria Green Go

  8,50  sis. alv

  Ohuet ja erittäin pehmeät bambusneakerit ovat kuin tehty tennareihin, crockseihin ja urheilukenkiin.  Paketissa 2 paria Suomessa valmistettuja sneakereita.

 • Bambusneakerit

  3,90  sis. alv

  Sneakerit pehmeästä ja ekologisesta bambuviskoosista.  Väri fuksia.

   

 • Bambusneakerit, Vogue

  6,30  sis. alv

  Täydellisen tennarisukat! Voguen bambusneakerit ovat pehmeää ja miellyttävää bambuviskoosia. Sukan suuta koristaa kaunis strassikuviointi.

 • Bambusukat 3-pack

  8,20  sis. alv

  Ihanan pehmeät bambusukat, 3 paria/pkt.  Paketissa tummansiniset, viininpunaiset ja antrasiitin väriset sukat. Ekologinen bambuviskoosi pysyy pehmeänä pesusta toiseen, ja säilyttää hyvin muotonsa.

 • Callie bambuviskoosisukka, Vogue

  7,90  sis. alv

  Callie -bambuviskoosisukat ovat täydellinen pari tennareille ja koripallokengille! Sukanvarren ulkoreunassa on kaunis, naisellinen rypytyskuvio. Pehmeä lila sopii värinä kaveriksi niin valkoiselle kuin mustallekin – ja melkein kaikelle siinä välillä.

 • Chenille socks, Vogue

  7,20  sis. alv

  Sukat kuin pumpulia!  Näitä sukkia voi kutsua hemmotteluhoidoksi, niin ihastuttavilta ne tuntuvat.

  Yksi koko 36-41.

   

 • Coolmax nilkkasukka, GreenGo

  5,80  sis. alv

  Coolmax-nilkkasukka on huippusukka kaikenlaiseen urheiluun! Se on erinomainen myös alussukaksi esim. luisteluun ja lasketteluun. Täyssynteettisen sukan materiaali on rypistymätön, ja se siirtää kosteuden nopeasti pois iholta.

 • Hopeasukka, GreenGo

  8,70  sis. alv

  Hopeasukka on huipputuote herkkäjalkaiselle, sillä se on antibakteerinen, hajuton ja kiristämätön. Hopeasukkien päämateriaali on merinovilla, joka siirtää nihkeyden ja kosteuden nopeasti pois iholta. Merinovilla sopii erityisen hyvin ulkoiluun ympäri vuoden. Vaikka sukka on merinovillasta, se on miellyttävän ohut ja mahtuu hyvin kävelykenkäänkin.

  Nämäkin sukat ovat suomalainen huipputuote, sillä ne valmistetaan Suomessa, Orivedellä.

   

   

 • Karla pitsisukat, Vogue

  7,20  sis. alv

  Mikä onkaan naisellisempi kuin kaunis pitsisukka? 25 denierin Karlassa on hurmaava ruusukuvio ja kauniisti aaltoileva sukansuu.