Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Nahkalompakko

  24,80  sis. alv

  Punainen, nahkainen lompsa, johon saat kortit lajiteltua moneen eri osastoon, ja seteleillekin löytyy kolme välikköä. Kolikoille on oma vetoketjullinen osastonsa.

 • Rahapussi nahkaa , kopiosuojattu

  33,50  sis. alv

  Tässä on lompsa, johon mahtuu vaikka mitä – ja kaikki pysyy turvassa.

  Nahkainen ja kopiosuojattu lompakko kätkee sisäänsä 13 korttitaskua (kaksi päällystetty läpinäkyvällä muovilla), kaksipesäisen, vetoketjullisen kolikko-osaston, neljä lompakon korkuista sujautustaskua sekä yhden lompakonlevyisen setelitaskun. Lisäksi lompsan sisältä löytyy remmi esim. kynää varten.  Lompakko aukeaa kahdelta puolelta erikseen, molemmat nepparikiinnitteisiä. Kolikko-osuus on käytettävissä ilman muun lompakon avaamista.

 • Vyötärölaukku

  13,90  sis. alv

  Tyylikäs vyötärölaukku, josta ei taskuja puutu. Kuusi vetoketjullista taskua auttavat löytämään tarvittavat tavarat helposti ja nopeasti. Hihna on säädettävissä, ja pisimmillään vyötärölaukun ympärysmitta on 112 cm. Kaitaluinen saa tästä myös ns. kainalolaukun, jos on erityinen tarve kuljettaa omaisuutta suojassa.

 • Vyötärölaukku Sports

  11,50  sis. alv

  Säänkestävä vyötärölaukku monenlaiseen menoon. Neljä vetoketjullista taskua auttavat löytämään tarvittavat tavarat helposti ja nopeasti. Hihna on säädettävissä, ja pisimmillään vyötärölaukun ympärysmitta on 135 cm. Sopii siis myös kainalolaukuksi.

  Vyötärölaukku on sisältä polypropeiiniseosta, joka tekee siitä helpon siivottavan. Vahvistetut saumat pitävät kosteuden ulkopuolella. Erinomainen esimerkiksi koirankoulutustilanteiden makupalasäilöksi!