Näytetään tulokset 1–12 / 20

 • Käsienpesusäiliö vanha sinkki 4Living

  29,90  sis. alv

  Moderni ja tilava sinkitty vesisäiliö seinälle, pöydälle tai hyllylle.

  Erinomainen valinta esimerkiksi mökille ulkohuussiin tai puutarhaan helpottamaan käsienpesua. Säiliö on helppo ja vaivaton täyttää, kansi paikalleen niin roskat eivät pääse pesuveden joukkoon.

  Säiliön hana on messinkiä ja säiliö itsessään sinkittyä metallia.

 • Kivikori 30*30*30

  14,30  sis. alv

  Kivikorerilla voi tehdä puutarhaasi erilaisia kivikoristeita, aitoja ja tilanjakajia. Se käy myös vaikkapa köynnöskasvien kehikoksi; laita pohjalle kauniita luonnonkiviä tai koristekiviä, köynnöskasvi ruukussaan niiden päälle ja anna kasvin kietoutua kivikorin ympärille. Uniikki ja kaunis kukka-asetelma!

   

   

   

 • Kukkaputkilot sementtialustalla

  11,45  sis. alv

  Trendikäs vihersisustustuote, jolla on monta käyttömahdollisuutta. Putkiloita voi käyttää maljakkona yksittäisille kukkasille tai pistää pistokkaita juurittumaan. Keväällä erinomaisia koivunoksan lehdettäjiä!

 • Kukkateline tikkaat

  35,30  sis. alv

  Kaunis, puinen, tikasmallinen kukkateline niin pihaan, puutarhaan kuin sisällekin sisustukseen.

 • Kuorikate 50 l Biolan

  5,50  sis. alv

  Biolan Kuorikate on puhtaasta havupuun kuoresta valmistettu katemateriaali ja maanparannusaine. Se ei sisällä jäämiä torjunta-aineista eikä haitallisista kemikaaleista. Kuorikate suojaa mullan pintaa kuivumiselta ja liettymiseltä sekä ehkäisee rikkakasveja ja pitää sadon puhtaana. Koska kuorikate hajotessaan käyttää typpeä, on kasveille annettava hieman normaalia runsaampi lannoitus.

  HUOM! Ainoastaan lähialuetoimitukset tai nouto myymälästä, ei lähetetä rahtina. 

   

 • Linnunpelätin sydän Tarmo

  2,90  sis. alv

  Värikäs ja kaunis sydämen muotoinen linnunpelätin puutarhaan. Toimii myös koristeena.

  Sydän ripustetaan naruun roikkumaan vapaasti, ja se välkehtii väriään pyöriessään.

 • Lyhtykynttilä 5 kpl

  2,30  sis. alv

  Lyhtykynttilä muovikipossa sopii erinomaisesti lyhtyjen ja muiden elävän valon lähteiden sisään. Lyhtykynttilän paloaika on noin 14 tuntia, joten se ei sammahda ihan heti. Pakkauksessa 5 kpl valkoisia lyhtykynttilöitä.

 • Metalliruukku ovaali

  4,70  sis. alv

  Tällä ovaalinmuotoisella, vintagehenkisellä peltisellä suojaruukulla luot tunnelmaa viherpisteeseesi. Suojaruukku on 25,5 cm pitkä ja 13 cm leveä. Vintagetyyli sopii kauniisti esim. muratin ja muiden amppelikukkien pariksi.

 • Myrskylyhty

  13,10  sis. alv

  Perinteinen myrskylyhty, joka palaa lamppuöljyllä.

 • Puulaatikko

  19,30  sis. alv

  Tässä laatikossa on vanhanaikaista maalaistyyliä, ja monen monta käyttömahdollisuutta. Kaunis se on, käytätpä mihin hyvänsä! Laatikko on ihan reilun kokoinen: pituus 51,1 cm, leveys 42,3 cm, korkeus 30,1cm.

   

 • Ripustettava kukkalauta

  25,70  sis. alv

  Luo viherikkuna helposti ripustettavalla ikkunalaudalla. Laudan vaijerit kiinnitetään ikkunan yläpuolelle koukkuihin, vaijerin maksimikorkeus on 70 cm.  58 cm leveälle laudalle mahtuu kolme normaalikokoista tai kaksi isoa kukkaruukkua. Hieno myös parvekkeella tai terassilla!

  Värivaihtoehdot musta ja valkoinen.

 • Sinkkiämpäri 9 litraa

  10,60  sis. alv

  Perinteinen sinkkiämpäri niin pihaan, puutarhaan, kuin saunavedelle tai tuhkaämpäriksi.