Näytetään tulokset 1–12 / 15

 • Kivikori 30*30*30

  14,30  sis. alv

  Kivikorerilla voi tehdä puutarhaasi erilaisia kivikoristeita, aitoja ja tilanjakajia. Se käy myös vaikkapa köynnöskasvien kehikoksi; laita pohjalle kauniita luonnonkiviä tai koristekiviä, köynnöskasvi ruukussaan niiden päälle ja anna kasvin kietoutua kivikorin ympärille. Uniikki ja kaunis kukka-asetelma!

   

   

   

 • Kukkaputkilot sementtialustalla

  11,45  sis. alv

  Trendikäs vihersisustustuote, jolla on monta käyttömahdollisuutta. Putkiloita voi käyttää maljakkona yksittäisille kukkasille tai pistää pistokkaita juurittumaan. Keväällä erinomaisia koivunoksan lehdettäjiä!

 • Kukkateline tikkaat

  35,30  sis. alv

  Kaunis, puinen, tikasmallinen kukkateline niin pihaan, puutarhaan kuin sisällekin sisustukseen.

 • Kuorikate 50 l Biolan

  5,50  sis. alv

  Biolan Kuorikate on puhtaasta havupuun kuoresta valmistettu katemateriaali ja maanparannusaine. Se ei sisällä jäämiä torjunta-aineista eikä haitallisista kemikaaleista. Kuorikate suojaa mullan pintaa kuivumiselta ja liettymiseltä sekä ehkäisee rikkakasveja ja pitää sadon puhtaana. Koska kuorikate hajotessaan käyttää typpeä, on kasveille annettava hieman normaalia runsaampi lannoitus.

  HUOM! Ainoastaan lähialuetoimitukset tai nouto myymälästä, ei lähetetä rahtina. 

   

 • Metalliruukku ovaali

  4,70  sis. alv

  Tällä ovaalinmuotoisella, vintagehenkisellä peltisellä suojaruukulla luot tunnelmaa viherpisteeseesi. Suojaruukku on 25,5 cm pitkä ja 13 cm leveä. Vintagetyyli sopii kauniisti esim. muratin ja muiden amppelikukkien pariksi.

 • Myrskylyhty

  13,10  sis. alv

  Perinteinen myrskylyhty, joka palaa lamppuöljyllä.

 • Puulaatikko

  19,30  sis. alv

  Tässä laatikossa on vanhanaikaista maalaistyyliä, ja monen monta käyttömahdollisuutta. Kaunis se on, käytätpä mihin hyvänsä! Laatikko on ihan reilun kokoinen: pituus 51,1 cm, leveys 42,3 cm, korkeus 30,1cm.

   

 • Ripustettava kukkalauta

  25,70  sis. alv

  Luo viherikkuna helposti ripustettavalla ikkunalaudalla. Laudan vaijerit kiinnitetään ikkunan yläpuolelle koukkuihin, vaijerin maksimikorkeus on 70 cm.  58 cm leveälle laudalle mahtuu kolme normaalikokoista tai kaksi isoa kukkaruukkua. Hieno myös parvekkeella tai terassilla!

  Värivaihtoehdot musta ja valkoinen.

 • Sinkkiämpäri 9 litraa

  10,60  sis. alv

  Perinteinen sinkkiämpäri niin pihaan, puutarhaan, kuin saunavedelle tai tuhkaämpäriksi.

   

   

 • Sinkkinen seinäamppeli

  30,60  sis. alv

  Tämän amppelin voit ripustaa seinälle, ikkunalle tai vaikka ulos aitaan tuomaan tunnelmaa. Upea, pyöreä sinkitty amppeli on omiaan vaikkapa muratin tai yrttien kasvattamiseen. Myös hempeät kukat sopivat hienosti sinkin kanssa. Tyylikkään rustiikkisen ulkonäön viimeistelee juuttinaru.

 • Sisalköysi

  23,65  sis. alv

  Hamppuöljyllä pehmennetty sisalköysi sopii monenlaiseen askarteluun ja sisustamiseen. Kokeile myös kissan raapimapinnaksi! Hamppu on luonnontuote, ja sitä voi käyttää huoleti, sillä se täyttää lelustandardin EN71-3 vaatimukset.

  16 mm paksu köysi mahdollistaa esim. tuolien selkänojan punomisen. Kerällä 10 m.

 • Teline kahdelle kukkaruukulle

  15,40  sis. alv

  Käytännöllinen, vahva ja kestävä teline kahdelle kukkaruukulle. Ripusta kaiteeseen, seinään kiinnitettyyn palkkiin, terassin rakenteisiin tai vaikka puutarhapöydän reunaan. Teline on valmistettu teräksestä, ja sen kantokyky on 10 kg. Tässä tuotteessa vähemmän on todellakin enemmän!