Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Ampiaiskarkotin WazzzpAway

  16,50  sis. alv 24%

  Meinaavatko ampparit asettua taloksi? Huijaa ne muualle tekopesän avulla. Ampiaisten reviiri on noin 30 m, joten ne eivät rakenna pesää jo varatulle alueelle. Helppo, myrkytön ja väkivallaton konsti päästä eroon tunkeilevista ja kiukkuisista vuokralaisista. Verraton esim. parvekkeella!

 • Hyttyslyhty Swissinno

  27,90  sis. alv 24%

  Hyttyskarkotin voi olla myös tunnelmanluoja! Swissinnon hyttyslyhty on kuten mikä tahansa kaunis lyhty, mutta sen kanteen sijoitettava karkotintyyny vapauttaa ilmaan tuoksua, joka pitää hyttyset loitolla. Karkotinaineen tuoksu on niin mieto, ettei se häiritse ihmisiä.

  Lyhtypakkaus sisältää karkotintyynyn ja kynttilän. Täyttöpakkauksia saatavana.

 • Paristokäyttöinen hiirenkarkoitin

  15,90  sis. alv 24%

  Tee hiirille ja muille jyrsijöille selväksi, että sinun tiloissasi eivät hiiret hypi pöydällä silloinkaan, kun et itse ole paikalla. Paristokäyttöinen jyrsijänkarkoitin pitää siitä huolen, kun sähkövirta puuttuu.

 • Super Cat

  6,95  sis. alv 24%

  Vieläkö haluat taiteilla vanhanaikaisten hiirenloukkujen ja juustonpalasen kanssa, vai joko vaihtaisit helpompaan?

  SuperCat -hiirenloukuissa on syötti valmiina, ja niiden lataus on helppoa ja turvallista. Saaliin poisto käy kätevästi yhdellä kädellä, eikä raatoa tarvitse pidellä käsin.

 • Supercat rotanloukku

  6,65  sis. alv 24%

  Järeä otus vaatii järeät aseet. Supercat-rotanloukussa on valmiina myrkytön kestosyötti, ja se on helppo virittää. Saaliin poistaminen käy yhdellä kädellä, eikä kuolleeseen eläimeen tarvitse koskea.