Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Ampiaiskarkotin WazzzpAway

  16,50  sis. alv

  Meinaavatko ampparit asettua taloksi? Huijaa ne muualle tekopesän avulla. Ampiaisten reviiri on noin 30 m, joten ne eivät rakenna pesää jo varatulle alueelle. Helppo, myrkytön ja väkivallaton konsti päästä eroon tunkeilevista ja kiukkuisista vuokralaisista. Verraton esim. parvekkeella!

 • Hyttyslyhty Swissinno

  33,50  sis. alv

  Hyttyskarkotin voi olla myös tunnelmanluoja! Swissinnon hyttyslyhty on kuten mikä tahansa kaunis lyhty, mutta sen kanteen sijoitettava karkotintyyny vapauttaa ilmaan tuoksua, joka pitää hyttyset loitolla. Karkotinaineen tuoksu on niin mieto, ettei se häiritse ihmisiä.

  Lyhtypakkaus sisältää karkotintyynyn ja kynttilän. Täyttöpakkauksia saatavana.

 • Paristokäyttöinen hiirenkarkoitin

  15,90  sis. alv

  Tee hiirille ja muille jyrsijöille selväksi, että sinun tiloissasi eivät hiiret hypi pöydällä silloinkaan, kun et itse ole paikalla. Paristokäyttöinen jyrsijänkarkoitin pitää siitä huolen, kun sähkövirta puuttuu.

 • Supercat rotanloukku

  14,60  sis. alv

  Järeä otus vaatii järeät aseet. Supercat-rotanloukussa on valmiina myrkytön kestosyötti, ja se on helppo virittää. Saaliin poistaminen käy yhdellä kädellä, eikä kuolleeseen eläimeen tarvitse koskea.

 • SuperCat-hiirenloukku

  7,25  sis. alv

  Vieläkö haluat taiteilla vanhanaikaisten hiirenloukkujen ja juustonpalasen kanssa, vai joko vaihtaisit helpompaan?

  SuperCat -hiirenloukuissa on syötti valmiina, ja niiden lataus on helppoa ja turvallista. Saaliin poisto käy kätevästi yhdellä kädellä, eikä raatoa tarvitse pidellä käsin.