Näytetään tulokset 1–12 / 195

 • Akileija, lajitelma Merry

  1,20  sis. alv

  Akileija on monivuotinen, klassinen perenna. Toisinaan puutarhaan viljelty akileija lähtee karkuteille ja muuntuu lehtoakileijaksi.  Merry-lajitelmassa kukkien väri voi olla yhdistelmä sinistä, valkoista, vaaleanpunaista, aniliinia tai keltaista.

 • Asteri, lajitelma Margareten Mix

  1,20  sis. alv

  Asteri lajitelma Margareten Mix.

  Kiva tuttavuus; kestävä leikkokukka ja kasvaa kiltisti, kunhan maa on hyvin lannoitettu ja kalkittu. Alkaa kukkia vasta loppukesästä, joten koristaa pihaa kun monet muut kukat jo kuihtuvat. Tutustuistiko tänä kesänä?

   

 • Auringonkukka Gigant

  1,20  sis. alv

  Nimikin jo kertoo, että nyt puhutaan siitä huiman pitkästä, hohtavan syvänkeltaisesta loppukesän kaunistajasta! Gigant kasvaa jopa 4,5 -metriseksi, joten näyttävyyttä tosiaan riittää.

 • Auringonkukka Teddy Bear

  2,70  sis. alv

  Auringonkukka (Helianthus annuus) Teddy Bear.

  Yksivuotinen, matala, aikainen auringonkukka. Teddy Bear kasvaa pallonmuotoisesti, ja sopii hyvin ruukkukukaksi. Vahva. Kasvi kylvetään pysyvästi ruukkuun (1 siemen/ruukku) tai suoraan kasvupaikalle. Viihtyy aurinkoisessa paikassa kosteassa ja ravinteikkaassa maassa. Teddy Bear tarvitsee jatkuvasti vettä ja lannoitetta, mutta se ei saa seistä jatkuvassa vedessä.

  KYLVÖ: huhti-toukokuussa, kun lämpötila on vähintään +15 astetta.

  KUKINTA: kesä-syyskuussa.

 • Paikanvaraus

  Auringonkukka Velvet Queen

  4,60  sis. alv

  Rubiininpunaisena hohtava auringonkukka Velvet Queen on upea ilmestys! Kuten keltaiset siskonsa, myös Velvet Queen on erinomainen leikkokukka, ja siitä saa myös kauniin kuivakukan. Suosittelen tutustumaan!

 • Auringonkukka, niityllinen

  25,00  sis. alv

  Auringonkukka (Helianthus annuus)

  Tee pörriäisille palvelus, ja istuta aari auringonkukkia! Yksivuotisessa Golden Mix – sekoituksessa on sekä keltaisia että kaksivärisiä auringonkukkia, joiden korkeus on 180-200 cm. Tästä riittää poimittavaa maljakkoon jos toiseenkin.

 • Auringonkukkalajitelma Beauty of Autumn mix

  4,20  sis. alv

  Auringonkukka (Helianthus annuus), lajitelma  Beauty of Autumn mix.

  Yksivuotinen lajitelma keltaisia, kuparinvärisiä ja punertavia kukkia. Ihanteellinen leikkokukaksi, yksittäisenä kasvina tai ryhmäkasvina seinustalla sekä taustakasvian kukkapenkissä.

 • Paikanvaraus

  Daalia, lajitelma Mignon Dwarf

  4,20  sis. alv

  Oletko aina kasvattanut daaliat mukuloista? Mitäs jos kokeilisit niiden kasvatusta siemenistä alkaen? Mignondaaliasekoitus Mignon Dvarf on monivärinen, kaunis kukkasekoitus. Daalia on perenna, joka muodostaa mukuloita. Siemenistä kasvatettujen daalioiden mukulat voidaan nostaa syksyllä ylös ja viedä talvehtimaan viileään kellariin tai muuhun sopivaan paikkaan. Ne eivät kestä pakastumista.

 • Hämähäkkikukka

  1,20  sis. alv

  Hämähäkkikukka (Cleome hassleriana) lajitelma Spider.

  Yksivuotinen, hauskan näköinen kukka.  Suuret, tuoksuvat kukat ovat violetteja tai valkoisia, ja ne kukkivat pitkään. Kasvin nimi tulee terälehtien yli kasvavista pitkistä heteistä, jotka muistuttavat hämähäkkiä. Hämähäkkikukka voi kasvaa jopa 150 cm pitkäksi, joten se sopii kukkapenkin taustakasviksi tai seinänvierustalle.  Korkeana kasvina saattaa tarvita tuentaa, eikä pidä tuulesta. Hämähäkkikukan tuoksu ja väri houkuttelevat perhosia.

   

   

 • Harjaneilikka

  0,90  sis. alv

  Monivuotinen harjaneilikka sopii hienosti kukkapenkkiin, ja on erittäin kestävä leikkokukka. Kukat ovat täyteläisiä,  hyväntuoksuisia ja yksi- tai kaksivärisiä, väreinä pinkki, lila, kirsikka ja valkoinen. Kasvi on siementävä, eli kukinta toistuu joka toinen vuosi.

   

  ESIKASVATUS: huhti-toukokuussa. Taimet siirretään ulos touko-kesäkuussa, kun lämpötila on vähintään 15 astetta.

  KUKINTA: kylvämistä seuraavana kesänä kesä-elokuussa

 • Harjaneilikka Grandma

  1,20  sis. alv

  Harjaneilikka (Dianthus barbatus) Grandma.

  Tässä se on kaikkien neilikoiden isoäiti. Grandma on kaksivuotinen, tuoksuva ja värikäs harjaneilikka. Kukkii kylvämisen jälkeisenä vuonna.  Grandma on erityisen kestävä leikkokukka, korkeus n. 50 cm.

   

   

 • Harjaneilikka Hats On

  2,70  sis. alv

  Harjaneilikka (Dianthus barbatus)  lajitelma Hats On.

  Nyt on niin komea lajitelma, että hattu päästä! Monivuotinen Hats On sopii hienosti kukkapenkkiin, ja on erittäin kestävä leikkokukka. Kukat ovat täyteläisiä,  hyväntuoksuisia ja yksi- tai kaksivärisiä, väreinä pinkki, lila, kirsikka ja valkoinen. Harjaneilikka viihtyy aurinkoisessa ja lämpöisessä paikassa hyvin valutetussa ja ravinteikkaassa maassa. Kasvi on siementävä, eli kukinta toistuu joka toinen vuosi.

  Huom! Istuta siemenet ohjeen mukaiseen syvyyteen. Jos siemenet painetaan liian syvälle multaan, itäminen ei ole paras mahdollinen.

  ESIKASVATUS: huhti-toukokuussa. Taimet siirretään ulos touko-kesäkuussa, kun lämpötila on vähintään 15 astetta.

  KUKINTA: kylvämistä seuraavana kesänä kesä-elokuussa