Näytetään tulokset 1–12 / 15

 • Ampiaiskarkotin WazzzpAway

  16,50  sis. alv

  Meinaavatko ampparit asettua taloksi? Huijaa ne muualle tekopesän avulla. Ampiaisten reviiri on noin 30 m, joten ne eivät rakenna pesää jo varatulle alueelle. Helppo, myrkytön ja väkivallaton konsti päästä eroon tunkeilevista ja kiukkuisista vuokralaisista. Verraton esim. parvekkeella!

 • Antibit Hyönteisoviverho magneetilla 100*210 cm

  11,90  sis. alv

  Magneettioviverholla estät ininsijöiden ja surisijoiden tunkeutumisen sisätiloihin silloin, kun on on tarve tuulettaa. Magneettikiinnityksellä ovi pysyy kiinni, mutta on helppo avata tarvittaessa. Ovi sopii maksimissaan 90 sentin levyisiin oviaukkoihin.

  Koko 100*210 cm.

   

 • Antibit hyönteisverkko 90*250

  4,00  sis. alv

  90 x 250 cm hyönteisverkko rullassa. Jäykkä tekstiiliverkko, helppo pingottaa ikkunanpuitteisiin.

  Väreinä valkoinen ja harmaa.

 • Antibit kärpäslätkä

  0,90  sis. alv

  Perinteinen kärpäslätkä metallisella varrella ja taipuisalla, muovisella lätkäosalla.

 • Antibit Kärpäspaperi 5 rll

  2,50  sis. alv

  Kärpäspyydysten klassikko: ripustettava kärpäspaperi liimapinnalla. Myrkytön houkutinaine kutsuu kärpäset paperiin, jonka liimaan ne takertuvat kiinni. Helppo ja siisti kärpäspyydystin! 5 rll/pkt.

 • Hedelmäkärpäsansa

  8,90  sis. alv

  Keväällä ja syksyllä keittiö ja hedelmävatien ympäristö täyttyvät usein siivekkäistä – osa kutsuu banaanikärpäsiksi, osa hedelmäkärpäsiksi. Ovatpa nimeltään mitä tahansa, ärsyttäviä ne ovat joka tapauksessa! Tämä kestävä ansa ja kärpäsiä houkutteleva täyttö poistavat kuhinan keittiön ilmatilasta.

 • Hedelmäkärpäsansan täyttöpakkaus

  6,90  sis. alv

  Kahden täyttöpussin pakkaus SwissInno Natural Control – hedelmäkärpäsansaa varten.

 • Kärpäs- ja hyttysspray Neudorff

  14,90  sis. alv

  Neudorffin Kärpäs- ja hyttysspray on tehokas, välitön ja pitkäaikainen sumute lentäviä hyönteisiä vastaan. Pullossa mukana kätevä sumutusputki vaikeapääsyisten paikkojen käsittelyyn. Vaikuttaa heti ja kestovaikutuksena kuusi viikkoa.

 • Kelta-ansa

  13,90  sis. alv

  Tässä on apuväline kaikkien ei-toivottujen hyönteisten torjuntaan. Keltaiset liima-ansat houkuttelevat hyönteiset luontaisesti luokseen, jolloin ne tarrautuvat niiden myrkyttömään liimaan. On muuten tepsivä konsti myös niiden iänikuisten keittiön kuokkavieraiden, banaanikärpästen, poistamiseen!

 • Ludeansa Trinol

  9,30  sis. alv

  Epäiletkö luteita? Aseta ansa!

  Trinoilin ludeansa perustuu myrkyttömään houkutingeeliin.

 • OFF! Viilentävä hoitogeeli

  6,95  sis. alv

  Jos kaikista varotoimista huolimatta hyttynen pistää tai mäkäräinen puraisee palan, ota käyttöön OFF! Viilentävä hoitogeeli. Se rauhoittaa ärtyneen ihon, sillä se sisältää mm. aloe veraa, kamomillaa, kamferia ja mentholia. Auttaa muuten myös auringonpolttamiin!

  Älä käytä alle 2-vuotiaille.

   

 • Paarma-ansaliima

  15,90  sis. alv

  Paarmat ovat kyllä ikävä riesa niin hevoslaitumella kuin rantsussakin.

  Paarma-ansaliima on ympäristöystävällinen ja kemikaaliton aine erityisesti purevien ja verta imevien hyönteisten pyydystämiseen. Liima ei houkuttele pölyttäviä hyönteisiä.