Näytetään tulokset 1–12 / 21

 • Ampiaiskarkotin WazzzpAway

  16,50  sis. alv

  Meinaavatko ampparit asettua taloksi? Huijaa ne muualle tekopesän avulla. Ampiaisten reviiri on noin 30 m, joten ne eivät rakenna pesää jo varatulle alueelle. Helppo, myrkytön ja väkivallaton konsti päästä eroon tunkeilevista ja kiukkuisista vuokralaisista. Verraton esim. parvekkeella!

 • Antibit Hyönteisoviverho magneetilla 100*210 cm

  11,90  sis. alv

  Magneettioviverholla estät ininsijöiden ja surisijoiden tunkeutumisen sisätiloihin silloin, kun on on tarve tuulettaa. Magneettikiinnityksellä ovi pysyy kiinni, mutta on helppo avata tarvittaessa. Ovi sopii maksimissaan 90 sentin levyisiin oviaukkoihin.

  Koko 100*210 cm.

   

 • Antibit hyönteisverkko 90*250

  4,00  sis. alv

  90 x 250 cm hyönteisverkko rullassa. Jäykkä tekstiiliverkko, helppo pingottaa ikkunanpuitteisiin.

  Väreinä valkoinen ja harmaa.

 • Antibit kärpäslätkä

  0,90  sis. alv

  Perinteinen kärpäslätkä metallisella varrella ja taipuisalla, muovisella lätkäosalla.

 • Antibit Kärpäspaperi 5 rll

  2,50  sis. alv

  Kärpäspyydysten klassikko: ripustettava kärpäspaperi liimapinnalla. Myrkytön houkutinaine kutsuu kärpäset paperiin, jonka liimaan ne takertuvat kiinni. Helppo ja siisti kärpäspyydystin! 5 rll/pkt.

 • Flyspray torjunta-aine Natria

  13,95  sis. alv

  Tuntuuko siltä, että huushollissasi asuu joitain kutsumattomia vieraita? Epämääräistä surinaa, pörinää ja rapsetta nurkissa? Natria Flyspay on tarkoitettu torjumaan lentävät ja ryömivät hyönteiset sisätiloissa. Se hajoaa nopeasti eikä jätä jäämiä, ja tuoksukin on mieto ja miellyttävä. 

 • Hedelmäkärpäsansa

  10,20  sis. alv

  Keväällä ja syksyllä keittiö ja hedelmävatien ympäristö täyttyvät usein siivekkäistä – osa kutsuu banaanikärpäsiksi, osa hedelmäkärpäsiksi. Ovatpa nimeltään mitä tahansa, ärsyttäviä ne ovat joka tapauksessa! Tämä kestävä ansa ja kärpäsiä houkutteleva täyttö poistavat kuhinan keittiön ilmatilasta.

 • Hedelmäkärpäsansan täyttöpakkaus

  10,30  sis. alv

  Kahden täyttöpussin pakkaus SwissInno Natural Control – hedelmäkärpäsansaa varten.

 • Kärpäs- ja hyttysspray Neudorff

  14,90  sis. alv

  Neudorffin Kärpäs- ja hyttysspray on tehokas, välitön ja pitkäaikainen sumute lentäviä hyönteisiä vastaan. Pullossa mukana kätevä sumutusputki vaikeapääsyisten paikkojen käsittelyyn. Vaikuttaa heti ja kestovaikutuksena kuusi viikkoa.

 • Kelta-ansa

  13,90  sis. alv

  Tässä on apuväline kaikkien ei-toivottujen hyönteisten torjuntaan. Keltaiset liima-ansat houkuttelevat hyönteiset luontaisesti luokseen, jolloin ne tarrautuvat niiden myrkyttömään liimaan. On muuten tepsivä konsti myös niiden iänikuisten keittiön kuokkavieraiden, banaanikärpästen, poistamiseen!

 • Ludeansa Trinol

  9,30  sis. alv

  Epäiletkö luteita? Aseta ansa!

  Trinoilin ludeansa perustuu myrkyttömään houkutingeeliin.

 • Myrr® Freeze Spray 300ml

  12,60  sis. alv

  Myrr® Freeze Spray on täysin myrkytön tapa torjua ei-toivotut öttiäiset! Tämän innovatiivisen tuotteen suihke jäädyttää kohteen sekunneissa ja tappaa valtaosan kohteistaan välittömästi. Se tehoaa mm. muurahaisiin, torakoihin ja sokeritoukkiin.

  Myrr® Freeze Sprayta voi käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissakin.