Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Bandanahuivi

  2,90  sis. alv

  Jenkkilästä tuleva aito bandanahuivi 100 % puuvillaa. Koko 55cm*55cm.  10 hienoa väriä.

 • Hartiashaali

  27,40  sis. alv

  Ihanan pehmeä ja lämmin shaali viileneviin iltoihin!

  Shaalissa on kaunis harmaa-kultakuviointi ja tekoturkis toisella pitkällä sivulla. Materiaali on akryyli-puuvilla-villasekoitetta, joka on sekä lämmin, pehmeä että kutisematon.

 • Hartiashaali

  19,50  sis. alv

  Pehmeä hartiashaali musta-kultakuvioinnilla. Shaalin leveys 185 cm (+hapsut), korkeus  76 cm. Materiaali 60% viskoosi, 30% puuvilla, 10% villa. Käsinpesu.

 • Kauluri Merino

  44,90  sis. alv
  Suomessa valmistettu, lämmin merinovillakauluri. Pehmeä kauluri lämmittää niskaa talven viimalta – ja se on myös kaunis ja tyylikäs asuste.  Kaulurin värinä on neutraali beige, joten se sopii yhteen monenlaisten vaatteiden kanssa.
  Merinovilla siirtää kosteutta iholta ja lämmittää kosteanakin. Materiaalina se on erittäin hengittävä, eikä se yleensä kutita.
 • Pashminahuivi

  5,90  sis. alv

  Upea lila pashminahuivi on monikäyttöinen asuste. Sen himmeästi satiininhohtoinen pinta tekee siitä juhlavan, ja sen voi kietoa käyttöön monella tapaa. Se käy myös lämmittävänä hartiahuivina, sillä se on kooltaan 70*180 cm.

 • Turkoosi huivi

  5,90  sis. alv

  Turkoosi pitää pintansa raikkaana kesävärinä vuodesta toiseen. Tällä turkoosilla huivilla on leveyttä 70 cm ja pituutta 180 cm, joten voi käyttää sitä juhlavana hartiahuivina tai muhkeana kaulahuivina – tai vaikka uimarannalla kietaista sen lantiolle.

   

 • Tuubihuivi

  5,90  sis. alv

  Kesäisen tuubihuivin voi kietaista kaulaansa monella tapaa. Koska tuubihuivimme on kooltaan peräti 70*180,  saat tarvittaessa sen ulottumaan hartioiden tai pään päälle. Kauniit, pastelliset värisävyt ja kevyt materiaali tekevät huivista hurmaavan asusteen kesän rientoihin.

 • Tuubihuivi Merino laventeli

  35,60  sis. alv
  Monikäyttöinen ja lämmin merinovillasta valmistettu tuubihuivi on ihanan pehmeä ja miellyttävän tuntuinen. Se on loistava tuote ulkoiluun, retkeilyyn ja vapaa-aikaan; merinovilla suojaa erinomaisesti kylmältä ja siirtää kosteutta iholta tehokkaasti. Ohueksi käsitelty merinovilla on kevyen tuntuinen ja hengittävä.   Ja mikä parasta – tämä tuote on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa!
  Vinkki: tarvittaessa voi nostaa tuubihuivin myös pipoksi.