Näytetään kaikki 12 tulosta

 • Crush 3-huopahattu

  62,40  sis. alv

  Tässä Fedora-mallisessa hatussa ei ole kuin hyviä ominaisuuksia!  Se on käsitelty vettähylkiväksi, ja sillä on muotoonsa palautuva ja rypistymätön crush-ominaisuus. Hattu on 100% villahuopaa. Hatun mukana saat koonsäätöteipit, jolla voi hienosäätää hatun kokoa.

 • Crush 6 lierihattu

  61,90  sis. alv

  Huoleton huopahattu suuriin seikkailuihin! Tässä fedora-mallisessa villahuopahatussa on crush-ominaisuus, joka saa sen palaamaan aina muotoonsa ja säilymään rypistymättömänä kiperistäkin tilanteista. Valmistuksessa käytetty villahuopa on käsitelty vettähylkiväksi. Hattuosaa ympäröi koristevyöte.

 • Huopahattu Homburg Hat

  66,90  sis. alv

  Se klassinen herrasmiehen hattu, Homburg Hat. Tämä 100% villahuopaa oleva hattu päässä olet taatusti katu-uskottava myös siellä fiinimässä paikassa.

  Hatun koko on 58.

 • Jouni crush

  62,50  sis. alv

  Lierihattu vähän asiallisempiin hommiin; trilby-tyylinen Jouni Crush on kapealierinen villahuopahattu. Sen valmistusmateriaali on käsitelty vettähylkiväksi.  Jouni on rypistymätön, ja palaa aina takaisin muotoonsa.

  Hatussa on koonsäätöteipit, jotta istuvuus olisi täydellinen. Saatavana mustana.

 • Kesähattu Cannes Flower Organic

  42,90  sis. alv

  Tämän kesäisemmäksi ei hattu ehkä tule! Cannes Flower Organic on kevyt ja ihastuttava kukkahattu, jonka tyylikkyys on viimeistelty nauhalla ja rusetilla. Hattu on valmistettu luomupuuvillasta.

 • Lierihattu mustaa huopaa

  51,50  sis. alv

  Oman elämänsä matkamiehen hattu! Asennetta henkivä huopahattu on valmistettu 100% australialaisesta villasta. Se on rypistelyn kestävä, eli vaikka päälle istuisit, hattu palautuu tyylikkääseen muotoonsa aina uudelleen. Vedenkestävä, erinomainen suoja auringolta.  Rajoitettu erä myynnissä.

 • Lierihattu tummanruskeaa huopaa

  51,50  sis. alv

  Oman elämänsä matkamiehen hattu! Asennetta henkivä huopahattu on valmistettu 100% australialaisesta villasta. Se on rypistelyn kestävä, eli vaikka päälle istuisit, hattu palautuu tyylikkääseen muotoonsa aina uudelleen. Vedenkestävä, erinomainen suoja auringolta.  Rajoitettu erä myynnissä. Ruskeaa saatavana ainoastaan koossa S. Huom! Väri tummemman ruskea kuin kuvan hatussa.

 • Monaco 1607 länkkäri

  46,70  sis. alv

  Asiaa! Tämä lännenhattu kestää melkein mitä vaan, sillä se on kankainen. Ei haittaa, vaikka vahingossa päälle istuisit, sillä hattu palautuu muotoonsa hetkessä. Tämä hattu ei ole mikään hetken hurma, vaan kestää käyttöä vuodesta toiseen. Väri tummanruskea.

 • Monaco 1920 lierihattu

  29,90  sis. alv

  Ole sinäkin oman elämäsi Indiana Jones! Tämä kankainen hattu on “chrussi”, eli käsitelty rypistymättömäksi. Lisäksi se on vettähylkivä. Käy niin herrasmiesten kuin suurten seikkailijoidenkin yleispäähineeksi.

   

 • Nizza 2202 lierihattu

  22,90  sis. alv

  Lierihattu Nizza 2202 on erinomainen kesähattu suojaamaan kasvot auringolta. Se sopii monenlaiseen tilanteeseen. Nizza 2202:n väri on kauniin neutraali. Hatun materiaali on paperi, joten se on kevyt ja hiostamaton.

  Hatun kokoa pystyy säätämään hatun sisällä olevan kiristysnauhan avulla.

 • Nizza 2203

  32,90  sis. alv

  Nizza 2203 on lierihattujen kuningatar! Meriheinästä valmistetun hatun lieri suojaa kasvoja tehokkaasti auringolta ja taipuu kauniisti.

  Hatun kokoa pystyy säätämään hatun sisällä olevan kiristysnauhan avulla.

 • Straw hat Fedora

  34,70  sis. alv

  Straw hat Fedoran leveä lieri suojaa kasvot mukavasti auringolta. Tyylikäshän tämä on kuin mikä, sopii niin arkeen kuin juhlaankin!