Näytetään tulokset 1–12 / 51

 • Air Wick Freshmatic aloituspakkaus

  9,90  sis. alv 24%

  Air Wick Freshmatic Autospray ilmanraikastinlaite vapauttaa automaattisesti raikasta tuoksua kotiisi sekä auttaa neutraloimaan epämiellyttäviä hajuja. Säädä tuoksu halutun vahvuiseksi valitsemalla sopivin kolmesta vahvuudesta. Ripusta seinälle tai sijoita muuhun sopivaan paikkaan. Pakkaus sisältää laitteen, pariston1 x AA 1,5V ja täyttöpullon.

 • Air Wick Max täyttöpullo

  7,90  sis. alv 24%

  Automaattisella Air Wick Freshmatic Max-ilmanraikastimella saat kotiisi hyvän tuoksun laitteen automaattisella annostelulla. Tuoksun annosteluvälin voi itse säätää kolmiportaisella tasolla.

  Täyttöpullojen avulla voit vaihdella tuoksumaailmaa ihastuttavista kukkaistuoksuista raikkaaseen sitruunaan.

   

   

 • Allasputkiharja Aino

  4,10  sis. alv 24%

  Aino -allasputkiharjalla rassaaat kätevästi liat pois lavuaarien viemäristä ja putkistosta ja lattiakaivosta. Sama harja soveltuu hyvin myös työkalujen ja laitteiden ahtaiden kohtien puhdistamiseen. Harja on taivutettavissa haluttuun muotoon.

  Allasputkiharjan varsi on luja ja kestävä, ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kahvassa on koukku, josta allasputkiharjan voi ripustaa kuivumaan käytön jälkeen. Samalla koukulla irroitat kätevästi myös lattiakaivon kannen!

 • Biojäteastia 3,6 l

  5,70  sis. alv 24%

  Plastexin kotimainen kannella varustettu bioastia. Kannen ansiosta hajut pysyvät astiassa ja pikkukärpäset loitolla. Kahvallisella astialla biojätteet on mukava kuljettaa jätepisteeseen. Muotona kantikas, ei vie ylimääräistä tilaa kaapissa. Valmistettu kierrätettävästä polyeteenistä (PE-HD). Täysin kotimainen tuote, siitä merkkinä etiketissä Avainlippu.

 • Biomat -biojätepussi 20 l

  4,90  sis. alv 24%

  Kompostoituva roskapussi biojätteille. Tähtipohja tekee pussista kestävämmän ja se on helpompi asettaa paikalleen jäteastiaan. Vedenpitävä, kestävä ja biohajoava. 20 pss/rll, vetoisuus 20 l.

 • Carlake autonpesuharja

  5,90  sis. alv 24%

  Carlake- pesuharjassa on pehmennetyt ja laadukkaat harjakset. Siinä on vesiletkun pikakiinnitysmahdollisuus ja virtauksen säätö kätevällä vipusulkijalla. Käyttökohteita mm. ajoneuvot, veneet ja kotitaloudet.

 • Ferro Liesimusta

  13,80  sis. alv 24%

  Poistaa ruosteen ja lian sekä antaa mustan, suojaavan pinnan. Käytetään liesitasojen, uuninluukkujen ym. hoitoon. Liesimusta® on VTT:llä testattu paloturvallinen tuote, jolla hoidetut pinnat voidaan lämmittää heti käsittelyn jälkeen. Avainlipputuote.

 • Henkari 3 kpl

  5,90  sis. alv 24%

  Ei enää henkarista luiskahtelevia paitoja! Kumipintaiset henkarit pitävät vaatteet siististi roikkumassa. Henkarissa on kääntyvä koukku, joten saat sen ripustettua haluamaasi suuntaan.

  3 kpl henkareita paketissa.

 • Ihmesieni 3 kpl

  4,50  sis. alv 24%

  Ihmesienen kanssa siivous sujuu ilman erillisiä puhdistusaineita.

  Aino-ihmesienessä on kaksi puhdistuspintaa. Kastele sieni ja käytä – ihmesienellä puhdistat tehokkaasti miltei mitä tahansa kovaa materiaalia.

  Paketissa 3 sientä. Sienen koko 11 x 7 x 3 cm, valmistusaine melamiinihartsi.

 • Ilmanraikastingeeli 150 g

  2,00  sis. alv 24%

  Asiakkaidemme suosikkituote!

  Geeliraikastin sopii erinomaisesti pienten tilojen raikastamiseen; roskakaappiin, siivouskomeroon, vaatehuoneeseen, wc-tiloihin. Mitä enemmän kantta kierretään auki, sitä enemmän tuoksua vapautuu.

 • Ilmanraikastinsuihke

  2,30  sis. alv 24%

  At home Scents- ilmanraikastinsuihke. 400 ml.

 • Jätesäkki 150 l, vahva

  5,30  sis. alv 24%

  150 l jätesäkki. Koko 75 x 115 cm. Vahvuus 55 micronia. Extra strong. Kierrätysmuovia. 10 kpl/rll.