Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Alpakka pääpanta

  53,90 54,90  sis. alv

  Unelmanpehmeä ja lämmin Alpakka-pääpanta pitää korvat lämpiminä eikä kutita. Alpakanvilla on silkkistä ja pehmeää, eikä se yleensä aiheuta allergiaoireita. Lisäksi alpakanvilla siirtää erinomaisesti kosteutta ja lämmittää silloinkin, kun on kastunut.

   

 • Hov-pääpanta Börjesson Handskar

  13,50  sis. alv

  Hov -pääpanta niille, jotka vierastavat pipoja! Hov on tyylikäs ja pehmeä, turbaanisolmulla varustettu pääpanta. Leveä malli lämmittää korvia ja ohimoita talven viimaa vastaan. Tuplaneulos.

  Yksi koko, vaaleanharmaa väri.

 • Pääpanta Eko

  22,20  sis. alv

  Luomupuuvillasta valmistettu Eko-pääpanta on tyylikäs asuste korvien suojaksi. Materiaali on laadukasta, hengittävää ja miellyttävän tuntuista iholla.

  Salon otsapannat valmistetaan kotimaisesta kankaasta. GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, Öko-tex-sertifioitu neulos. Otsapannat ommellaan Sastamalassa.

 • Pääpanta Tierp

  15,60  sis. alv

  Oletko niitä, joiden päähän ei omasta mielestä pipo sovi? Pääpanta on kiva ratkaisu myös silloin, kun pipo tuntuu vielä olevan jotenkin liikaa.

  Tierp-pääpanta on valmistettu lampaanvilla-nylon -seoksesta, ja siinä on perinteinen, pohjoismainen kuviointi. Pääpannan väritys on perin suomalainen; pohja on kauniin sininen, kuviot valkoisella.