Näytetään tulokset 1–12 / 17

 • Cannes 1806 lierihattu *UPF50*

  19,90  sis. alv

  Salon Cannes 1806 isolierinen kesähattu suojaa erinomaisesti kasvoja ja niskaa auringolta. UV-suoja UPF50+ ansiosta se myös suodattaa haitallisia uv-säteitä. Klassisen mallinen kesähattu soveltuu lämpimiin hellepäiviin, rannalle ja kaupungille. Pehmeän kankaan ansiosta hatun saa pakattua pieneen tilaan ja se palautuu muotoonsa. Hatussa tyylikäs koristenauha.

   

 • Celle 2104 naisten hattu

  26,80  sis. alv

  Ihastuttava, kukkakuvioinen naisten hattu, joka sopii niin kesäisiin juhliin, kaupungille kuin puutarhaankin.  Väri on kesään mitä sopivin – auringonkeltainen. Takana oleva kuminauha tekee hatusta istuvan.

   

 • Celle 2201 kesähattu

  39,90  sis. alv

  Ihastuttava pellavasekoitehattu kesäisiin päiviin ja syksyisiin retkiin.  Sen leveä lippa suojaa erinomaisesti auringon häikäisyltä, ja niskassa on naisellinen, solmittava rusetti. Niskassa on lisäksi rypytetty kuminauha, joka tekee hatusta erityisen istuvan.

   

   

 • Celle 2202 puuvillahattu

  37,90  sis. alv

  Puuvillasta valmistettu lipallinen kesähattu ihanan kesäisessä kukkakuosissa. Hattu istuu täydellisesti päähän ja lippa suojaa silmiä auringolta.

  Materiaali 100% puuvilla. Tuote on suunniteltu Suomessa.

 • Docker

  16,20  sis. alv

  Merimiesten päästä tuttu,  varsinainen hittilakki: lippis, mutta ilman lippaa. Sopii mainiosti auringon porotusta vastaan. 100% puuvilla.

   

   

 • Eko 2101 kipparilakki

  27,90  sis. alv

  Ole oman elämäsi kippari ja näytä se! Sen voi toteuttaa vaikka Salon tyylikkäällä, kierrätyspuuvillasta valmistetulla Kippari 2101-lakilla.  Koko 57.

 • Huivihattu pellavaa

  37,90  sis. alv

  Ihastuttava huivihattu 100% pellavaa.

  Pellava sulkee ulkopuolelle niin kuuman kuin kylmänkin. Lyhyt lippa ei estä näkyvyyttä, mutta auringon häikäisemisen kyllä.

 • Huivilippis

  59,90  sis. alv

  Baseballlippis naisellisella tvistillä; kaunis kukkakuviointi ja rusetti niskassa. Leveä lippa suojaa silmiä auringolta.  Koska lakki on pellavaa, se pitää helteen ulkopuolella, mutta myös viileän tuulen.

   

 • Kalastajanhattu Scout 1605 beige

  14,90  sis. alv

  Tässä kesähattu vailla vertaa! Beige kalastajahattu Scout käy niin torille, festareille, retkelle, kalaan kuin muuhunkin kesätouhuun. Hatun molemmilla sivuilla pieni vetoketjullinen tasku.

  Materiaali 100% puuvilla.

   

 • Kalastajanhattu Scout 1605 vihreä

  14,90  sis. alv

  Tässä kesähattu vailla vertaa! Oliivinvihreä kalastajahattu Scout käy niin torille, festareille, retkelle, kalaan kuin muuhunkin kesätouhuun. Hatun molemmilla sivuilla pieni vetoketjullinen tasku.

  Materiaali 100% puuvilla.

   

 • Kippari 1907 lipallinen lakki

  19,10  sis. alv

  Tässä lippalakissa on tyyliä keskimääräistä enemmän! Lakkiosuus on hillitysti kimaltavaa, harmaan ja mustan sekoitteista tekstiiliä, ja lippa mustaa nahkajäljitelmää. Lipan yläpuolella koristeena nahkavyöte ja napit ohimoilla. Lakin sisässä on hikinauha, ja niskassa istuvuutta edistävä kuminauha.

   

 • Mia 1308 naisten hattu

  29,70  sis. alv

  Siinä kun mies elvistelee länkkärihatullaan, rouvasväki voi laittaa päähän soma mössan. Ja tämä ei olekaan ihan mikä tahansa mössä, vaan sen päällinen on 100 % pellavaa ja sisävuori 100 % puuvillaa. Ei siis keinokuituja!