Näytetään tulokset 1–12 / 19

 • Harja lemmikkieläimille

  3,20  sis. alv

  Harja, jolla harjaat niin herkkänahkaiset kuin tiukempaakin käsittelyä kestävät eläimet. Puisen harjan toinen puoli on pehmeää harjasta, toinen puoli metallipiikkinen. Piikkien päät pehmustettu. Harjan varressa on vahvistettu reikä, josta harjan saa kätevästi ripustettua naulaan.

   

 • Karvanpoistaja Carcareer Zoo

  6,70  sis. alv

  Nyt löytyi tuote, millä lähtee kissan ja koiran karvat ja pölyt sohvasta, nojatuolista, samettihousuista, autonpenkistä.

  Karhea pinnoite on suunniteltu erityisesti lemmikkieläinten karvojen poistamiseen.

 • Kaulapanta huivilla

  2,30  sis. alv

  Tästä panta tosikissan kaulaan! Pannan pituus 22-30 cm, 5 reikää solkea varten. Tyylikäs komionmallinen bandanahuivi on liimattu kiinni pantaan, joten se ei tipahda raisuissakaan seikkailuissa.

 • Kelatalutin

  9,40  sis. alv

  Tällä kelataluttimella viedään ulos pienen pientä koiraa tai perheen kissaa. Pyöreän hihnan pituus on maksimissaan kolme metriä. Taluttimessa on jarrupainike ja lukitsemismahdollisuus. Väri punainen.

 • Kissan hiiri ja pallo

  2,30  sis. alv

  Tuplalelupaketti kissalle: kulkusella varustettu pallo ja hiiri, jota kelpaa heitellä, piilotella maton alle ja kuljetella.

 • Kissan pallo 4,5 cm

  1,80  sis. alv

  Juutti- ja paperinarusta tehty pallo kissalle. Pallo on kevyt liikutella, ja kynnet tarttuvat mukavasti sen pintaan kiinni. Irti olevat langanpäät herättävät kissan huomion.

 • Kissan valjaat ja talutushihna

  2,70  sis. alv

  Päästä Hänen Ylhäisyytensä ulkoilemaan hallitusti valjaissa. Tässä setissä on sekä valjaat että niihin kuuluva talutushihna. Valjaat ovat säädettävissä. Talutushihnan pituus on 120 cm, ja valmiin käsilenkin mitta 18 cm. Vajaiden leveys on 1 cm.

   

  Opettamalla kissan pennusta saakka ulkoilemaan kytkettynä, se oppii siihen helposti. Aloita harjoittelu pitämällä valjaita kissalla sisätiloissa. Valittavana kolme eri väriä; kirkas punainen, vaaleansininen ja vaaleanpunainen.

 • Kissanhiekkalapio

  1,50  sis. alv

  Kissanhiekkalapio sievällä kissan pää-figuurilla koristeltuna. Varressa reikä ripustamista varten.

 • Koiran frisbee 23 cm

  3,50  sis. alv

  Koiran ja omistajan yhteisiin kesäleikkeihin frisbee raikkaissa väreissä. Frisbee on helppo saada lentämään pitkälle, ja sen kovetetut kehysnarut ovat koiralle mieleisiä. Kovetettujen narujen ansiosta frisbee on myös kestävä vetolelu.

  Värit kirkas sininen ja limenvihreä.

 • Koiran kampa

  3,70  sis. alv

  Takuille kyytiä rekun turkista! Kaksipuoleisella metallikammalla selvittelet niin suuret kuin pienetkin takut. Muovisesta,  muotoillusta kädensijasta saa tukevan otteen.

  Tuotteen koko pituus 17,5 cm, kampaosan pituus 7 cm.

 • Koiran ruokakuppi

  5,00  sis. alv

  Muovinen Mustin murkinapaikka. Muovinen kuppi on helppo pitää puhtaana, ja sen pohjassa on kumiosat, jotka hillitsevät kupin liukumista lattialla. Vetoisuus 1 litra.

   

 • Lajittelulaatikko 34L Plastex

  21,90  sis. alv

  Käytännöllinen ja tilava säilytysrasia avoimella etutasolla. Ihanteellinen lasin, aikakauslehtien, muovien, tölkkien jne. kierrätykseen / lajitteluun. Toimii täydellisesti myös rehujen säilyttämiseen. Kansi on täysin taitettava ja tulee täysin tasaiseksi avoimessa asennossa. Kannen voi jättää avoimeksi tyhjentämisen ja täyttämisen helpottamiseksi. Kansi napsahtaa laatikkoon, mutta irrotetaan helposti tyhjennettäessä. ‘

  Mitat: 560x395x295.

  Valmistettu Ruotsissa.

  Sisältää kannen.

  Elintarvikekäyttöön soveltuva, ei sisällä BPA:ta.