Näytetään tulokset 1–12 / 17

 • Aloe vera käsi- ja kynsivoide

  2,10  sis. alv 24%

  Asiakkaidemme suosikkituote!

  Kädet kuivat ja kymmenen vuotta itseäsi vanhemmat?

  Herbamedicuksen Aloe vera käsi-ja kynsivoide on erittäin tehokas ja nopeasti imeytyvä. Voiteen ainesosat hoitavat sekä käsien ihoa, kynsien rakennetta että kynsinauhoja. B5-vitamiini ja glyseriini pehmentävät ja nuorentavat käsien ihoa.  Nopeasti imeytyvää voidetta voi sivellä käsille useamman kerran päivässä. Voiteessa on miellyttävä ja raikas tuoksu.

   

 • Baseball 1920 lippalakki

  14,90  sis. alv 24%

  Tämä lippis istuu etuosan muotoilun ja kovikkeiden ansiosta päähän kuin valettu. Puuvillan ja ramie-viskoosin sekoitus tekee lippiksestä kestävän ja miellyttävän käyttää.

 • Harja lemmikkieläimille

  2,90  sis. alv 24%

  Harja, jolla harjaat niin herkkänahkaiset kuin tiukempaakin käsittelyä kestävät eläimet. Puisen harjan toinen puoli on pehmeää harjasta, toinen puoli metallipiikkinen. Piikkien päät pehmustettu. Harjan varressa on vahvistettu reikä, josta harjan saa kätevästi ripustettua naulaan.

   

 • Kelatalutin

  9,40  sis. alv 24%

  Tällä kelataluttimella viedään ulos pienen pientä koiraa tai perheen kissaa. Pyöreän hihnan pituus on maksimissaan kolme metriä. Taluttimessa on jarrupainike ja lukitsemismahdollisuus. Väri punainen.

 • Kissan pallo

  1,80  sis. alv 24%

  Juutti- ja paperinarusta tehty pallo kissalle. Pallo on kevyt liikutella, ja kynnet tarttuvat mukavasti sen pintaan kiinni. Irti olevat langanpäät herättävät kissan huomion.

 • Kissan valjaat ja talutushihna

  2,70  sis. alv 24%

  Päästä Hänen Ylhäisyytensä ulkoilemaan hallitusti valjaissa. Tässä setissä on sekä valjaat että niihin kuuluva talutushihna. Valjaat ovat säädettävissä. Talutushihnan pituus on 120 cm, ja valmiin käsilenkin mitta 18 cm. Vajaiden leveys on 1 cm.

   

  Opettamalla kissan pennusta saakka ulkoilemaan kytkettynä, se oppii siihen helposti. Aloita harjoittelu pitämällä valjaita kissalla sisätiloissa. Valittavana kolme eri väriä; kirkas punainen, vaaleansininen ja vaaleanpunainen.

 • Koiran frisbee

  3,30  sis. alv 24%

  Koiran ja omistajan yhteisiin kesäleikkeihin frisbee raikkaissa väreissä. Frisbee on helppo saada lentämään pitkälle, ja sen kovetetut kehysnarut ovat koiralle mieleisiä. Kovetettujen narujen ansiosta frisbee on myös kestävä vetolelu.

  Värit kirkas sininen ja limenvihreä.

 • Koiran kampa

  3,70  sis. alv 24%

  Takuille kyytiä rekun turkista! Kaksipuoleisella metallikammalla selvittelet niin suuret kuin pienetkin takut. Muovisesta,  muotoillusta kädensijasta saa tukevan otteen.

  Tuotteen koko pituus 17,5 cm, kampaosan pituus 7 cm.

 • Koiran ruokakuppi

  5,00  sis. alv 24%

  Muovinen Mustin murkinapaikka. Muovinen kuppi on helppo pitää puhtaana, ja sen pohjassa on kumiosat, jotka hillitsevät kupin liukumista lattialla. Vetoisuus 1 litra.

   

 • Lelusetti kissalle

  2,00  sis. alv 24%

  Tuplalelupaketti kissalle: kulkusella varustettu pallo ja hiiri, jota kelpaa heitellä, piilotella maton alle ja kuljetella.

 • Naruluu, iso

  2,40  sis. alv 24%

  Koiran naruluu. Solmut molemmissa päissä.

  Kolme väriä: kirjava, sininen ja vihreä.

 • Naruluu, pieni

  1,90  sis. alv 24%

  Koiran naruluu. Solmut molemmissa päissä.

  Kolme väriä: kirjava, sininen ja vihreä.