Näytetään tulokset 1–12 / 126

 • Alice 1607 -villahattu

  37,90  sis. alv

  Ajaton ja laadukas villahattu talvikäyttöön. Hatussa on puuvillafleecevuori, joten se lämmittää kovemmillakin pakkasilla. Koko 58.

 • Almar kimallepipo

  25,95  sis. alv

  Kilpaa hangen kanssa kimaltava, kaunis Almar-pipo nyppyyntymättömästä akryylista. Kaksinkertainen, sisäpuoli pehmeää neulosta.  Valittavana kaksi talvista väriä: helmenharmaa ja viileä vaaleanpunainen.

 • Alpakka pääpanta

  53,90 54,90  sis. alv

  Unelmanpehmeä ja lämmin Alpakka-pääpanta pitää korvat lämpiminä eikä kutita. Alpakanvilla on silkkistä ja pehmeää, eikä se yleensä aiheuta allergiaoireita. Lisäksi alpakanvilla siirtää erinomaisesti kosteutta ja lämmittää silloinkin, kun on kastunut.

   

 • Baseball 1301 limenvihreä lippis

  7,90  sis. alv

  Baseball- mallinen puuvillalippis. Limenvihreä väri. Yksi koko. Valmistuttaja Salon Lakkitehdas, valmistusmaa Kiina.

 • Baseball 1707 kukkalippis

  10,90  sis. alv

  Kukkahattu voi olla muutakin kuin hempeä: tämä Salon Lakkitehtaan baseball-mallinen lippis herättää huomiota kontrastiväreillään.

 • Baseball 1920 lippalakki

  14,90  sis. alv

  Tämä lippis istuu etuosan muotoilun ja kovikkeiden ansiosta päähän kuin valettu. Puuvillan ja ramie-viskoosin sekoitus tekee lippiksestä kestävän ja miellyttävän käyttää.

 • Baseball 2102 lippis

  14,90  sis. alv

  Ympäristötietoisen peruslippis: tämä baseball-tyyppinen lippalakki on valmistettu 100% kierrätetyistä muovipulloista.

  Kierrätysmuovista valmistetut tuotteet ovat pehmeitä ja hengittäviä, vaikka toisin voisi kuvitella. Kannattaa tutustua!

 • Beanie Docker Merino

  53,90  sis. alv

  Cousteau-tyyppinen merinopipo, jolla saat taatusti katu-uskottavuutta! Matala malli jättää korvat paljaaksi, ja taitos on trendikkään paksu. Edessä Salon Lakkitehtaan tekstiililogo.

 • Bertils, lentäjänlakki

  33,50  sis. alv

  Tässä on todellinen lakkien lakki! Sanovat lentäjänlakiksi, moottoripyörälakiksi ja kalamiehen lakiksi, mutta ennen kaikkea tämä on tyylikäs, lämmin ja huomiota herättävä. Bertils lämmittää mukavasti niskaa ja korvia ja tarvittaessa leukaakin. Leppoisammalla kelillä korvaläpät voi kiinnittää soljen avulla pään päälle.

  Vuori on pehmeää tekoturkista, antiikkinahan näköinen päällinen polyesteria.

 • Bucket hat Teddy

  44,50  sis. alv

  Ei tosikoille!

  Hurmaava ja lämmin teddyhattu talven riemuihin. Hatun sisävuori on puuvillafleeceä, joka ei sähköistä hiuksia.  Bucket hatt sopii monenlaiseen tyyliin, vaatetukseen ja tilanteeseen.

 • Bucket Hat, Kalastajanhattu

  22,50  sis. alv

  Bucket hat eli kalastajanhattu on kesähattujen klassikko. Tämä puuvillahattu kuuluu kesään ja vapaa-aikaan siinä kuin aurinko ja kärpäset. Valittavana neljä väriä ja neljä kokoa.

 • Camo-pipo

  18,50  sis. alv

  Tässä on pipo, jonka kotimaisuusaste on 100%. Suunnitteltu Suomessa, materiaali valmistettu Suomessa, pipo valmistettu Suomessa. Ja mikä materiaali! Kovimmilla pakkasilla tämä laitetaan karvahatun alle, ja kevyemmillä keleillä ihan pelkältään päätä suojaamaan. Kaksi mittaa, peruspipo ja vähän pidempi XL-malli.