Näytetään tulokset 1–12 / 115

 • Almar kimallepipo

  25,95  sis. alv

  Kilpaa hangen kanssa kimaltava, kaunis Almar-pipo nyppyyntymättömästä akryylista. Kaksinkertainen, sisäpuoli pehmeää neulosta.  Valittavana kaksi talvista väriä: helmenharmaa ja viileä vaaleanpunainen.

 • Baseball 1301 limenvihreä lippis

  7,90  sis. alv

  Baseball- mallinen puuvillalippis. Limenvihreä väri. Yksi koko. Valmistuttaja Salon Lakkitehdas, valmistusmaa Kiina.

 • Baseball 1707 kukkalippis

  10,90  sis. alv

  Kukkahattu voi olla muutakin kuin hempeä: tämä Salon Lakkitehtaan baseball-mallinen lippis herättää huomiota kontrastiväreillään.

 • Baseball 1920 lippalakki

  14,90  sis. alv

  Tämä lippis istuu etuosan muotoilun ja kovikkeiden ansiosta päähän kuin valettu. Puuvillan ja ramie-viskoosin sekoitus tekee lippiksestä kestävän ja miellyttävän käyttää.

 • Baseball 2101 lippis

  12,90  sis. alv

  Vielä olisi muutama kukkahattutädin lippis vailla kotia! Tällä lippiksellä ei hiki nouse päänahkaan ainakaan hatun hiostamisen vuoksi, sillä se kangas on todella ohueksi käsiteltyä puuvillaa.

 • Paikanvaraus

  Baseball 2102 lippis

  14,90  sis. alv

  Ympäristötietoisen peruslippis: tämä baseball-tyyppinen lippalakki on valmistettu 100% kierrätetyistä muovipulloista.

  Kierrätysmuovista valmistetut tuotteet ovat pehmeitä ja hengittäviä, vaikka toisin voisi kuvitella. Kannattaa tutustua!

 • Bertils, lentäjänlakki

  33,50  sis. alv

  Tässä on todellinen lakkien lakki! Sanovat lentäjänlakiksi, moottoripyörälakiksi ja kalamiehen lakiksi, mutta ennen kaikkea tämä on tyylikäs, lämmin ja huomiota herättävä. Bertils lämmittää mukavasti niskaa ja korvia ja tarvittaessa leukaakin. Leppoisammalla kelillä korvaläpät voi kiinnittää soljen avulla pään päälle.

  Vuori on pehmeää tekoturkista, antiikkinahan näköinen päällinen polyesteria.

 • Bucket hat teddy

  44,50  sis. alv

  Ei tosikoille!nkainen lämmin . Sen sisävuori on puuvillafleeceä, joka ei sähköistä hiuksia.  Bucket hatt sopii monenlaiseen tyyliin, vaatetukseen ja tilanteeseen.

 • Bucket Hat, Kalastajanhattu

  22,50  sis. alv

  Bucket hat eli kalastajanhattu on kesähattujen klassikko. Tämä puuvillahattu kuuluu kesään ja vapaa-aikaan siinä kuin aurinko ja kärpäset. Valittavana neljä väriä ja neljä kokoa.

 • Camo-pipo

  18,50  sis. alv

  Tässä on pipo, jonka kotimaisuusaste on 100%. Suunnitteltu Suomessa, materiaali valmistettu Suomessa, pipo valmistettu Suomessa. Ja mikä materiaali! Kovimmilla pakkasilla tämä laitetaan karvahatun alle, ja kevyemmillä keleillä ihan pelkältään päätä suojaamaan. Kaksi mittaa, peruspipo ja vähän pidempi XL-malli.

   

 • Cannes 1806 lierihattu *UPF50*

  19,90  sis. alv

  Salon Cannes 1806 isolierinen kesähattu suojaa erinomaisesti kasvoja ja niskaa auringolta. UV-suoja UPF50+ ansiosta se myös suodattaa haitallisia uv-säteitä. Klassisen mallinen kesähattu soveltuu lämpimiin hellepäiviin, rannalle ja kaupungille. Pehmeän kankaan ansiosta hatun saa pakattua pieneen tilaan ja se palautuu muotoonsa. Hatussa tyylikäs koristenauha.

   

 • Celle 2104 naisten hattu

  26,80  sis. alv

  Ihastuttava, kukkakuvioinen naisten hattu, joka sopii niin kesäisiin juhliin, kaupungille kuin puutarhaankin.  Väri on kesään mitä sopivin – auringonkeltainen. Takana oleva kuminauha tekee hatusta istuvan.