Näytetään tulokset 1–12 / 24

 • Antibit Hyönteisoviverho magneetilla 100*210 cm

  11,90  sis. alv

  Magneettioviverholla estät ininsijöiden ja surisijoiden tunkeutumisen sisätiloihin silloin, kun on on tarve tuulettaa. Magneettikiinnityksellä ovi pysyy kiinni, mutta on helppo avata tarvittaessa. Ovi sopii maksimissaan 90 sentin levyisiin oviaukkoihin.

  Koko 100*210 cm.

   

 • Antibit hyönteisverkko 90*250

  4,00  sis. alv

  90 x 250 cm hyönteisverkko rullassa. Jäykkä tekstiiliverkko, helppo pingottaa ikkunanpuitteisiin.

  Väreinä valkoinen ja harmaa.

 • Citronella hyttyskierukka

  6,90  sis. alv

  Citronella-hyttyssavu on miltei kaikille tuttu apuväline hyttysten karkottamiseen. Poltettava kierukka on valmistettu prosessoidusta puusta, ja hajustettu sitruunaruoholla, jonka tuoksua hyttyset eivät voi sietää. Kierukka palaa hitaasti ja vapauttaa samalla sitruunaruohon tuoksua ilmaan.

  10 kierukkaa/pkt, kesto n. 50 h. Toimintasäde 1,7 m.

 • Elektroninen kärpäslätkä

  5,30  sis. alv

  Elektroninen paristoilla toimiva kärpäslätkä. Toimii 2xAA paristoilla (ei sis.).

 • Flyspray torjunta-aine Natria

  13,95  sis. alv

  Tuntuuko siltä, että huushollissasi asuu joitain kutsumattomia vieraita? Epämääräistä surinaa, pörinää ja rapsetta nurkissa? Natria Flyspay on tarkoitettu torjumaan lentävät ja ryömivät hyönteiset sisätiloissa. Se hajoaa nopeasti eikä jätä jäämiä, ja tuoksukin on mieto ja miellyttävä. 

 • Hyönteisverkko-vuodekatos

  15,60  sis. alv

  Elä prinsessoiksi ja ota päikkärit riippukeinussa tai nuku yösi ilman ininää ja surinaa. Antibit hyönteisverkko-vuodekatos ylettyy yhden hengen sängyn tai parivuoteen ympärille.

  Katos ripustetaan lenkistä kattoon. Ripustusrenkaan halkaisija on 63 cm, katosverkon alareunan halkaisija 380 cm ja korkeus 250 cm. Pakkaus sisältää kankaan, kehikon, ripustusrenkaan sekä kattoon tarkoitetun kiinnityskoukun.

   

 • Hyttyslyhdyn täydennyspakkaus 12 h

  14,00  sis. alv

  Täydennyspakkaus Swissinnon hyttyslyhtyyn. Sisältää 3 lämpökynttilää ja 4 karkotetyynyä.

 • Hyttyslyhty Swissinno

  33,50  sis. alv

  Hyttyskarkotin voi olla myös tunnelmanluoja! Swissinnon hyttyslyhty on kuten mikä tahansa kaunis lyhty, mutta sen kanteen sijoitettava karkotintyyny vapauttaa ilmaan tuoksua, joka pitää hyttyset loitolla. Karkotinaineen tuoksu on niin mieto, ettei se häiritse ihmisiä.

  Lyhtypakkaus sisältää karkotintyynyn ja kynttilän. Täyttöpakkauksia saatavana.

 • Hyttyspäähine

  3,90  sis. alv

  Hyttyspäähine pitää itikat pois kasvoilta ja niskasta kalastaessa, marjastaessa, metsästäessä tai vaikka luonnossa samoillessa muutoin vain. Lierihattumalli. Yksi koko.

 • Hyttyspäähine

  5,00  sis. alv

  Hyttyspäähine pitää itikat pois kasvoilta ja niskasta kalastaessa, marjastaessa, metsästäessä tai vaikka luonnossa samoillessa muutoin vain. Lierihattumalli. Yksi koko.

 • Kärpäs- ja hyttysspray Neudorff

  14,90  sis. alv

  Neudorffin Kärpäs- ja hyttysspray on tehokas, välitön ja pitkäaikainen sumute lentäviä hyönteisiä vastaan. Pullossa mukana kätevä sumutusputki vaikeapääsyisten paikkojen käsittelyyn. Vaikuttaa heti ja kestovaikutuksena kuusi viikkoa.

 • Kärpäslätkä teleskooppivarrella Antibit

  4,30  sis. alv

  Nyt ei lopu lätkästä pituus, vaikka kärpänen pörähtäisi katon rajaan.

  Teleskooppivartinen kärpäslätkä, jossa kuminen kädensija ja teräsvarsi.

  Lätkän pituus säädettävissä 26-72 cm.