Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Kalkkis

  2,20  sis. alv

  Kalkkis on Suomessa valmistettu kalkinpoistoaine siivoukseen ja kalkkia keräävien laitteiden puhdistukseen. Sen käyttökohteita ovat mm. kahvin- ja vedenkeittimet, laatat ja pesualtaat. Pullon kyljestä löytyy annosteluohje eri kohteiden puhdistamiseen.

   

 • Mäntysaippua Pihka

  2,10 3,00  sis. alv

  Se aito ja oikea Suomessa valmistettu mäntynestesaippua. Tuoksusta ja nimestä sen jo tiedät: Pihka.

  Korvaamaton mattojen, saunojen ja oikeastaan minkä tahansa puhdistaja.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Menzerna Metallinkiillotusvoide

  14,50  sis. alv

  Menzernan kiillotusvoide on monikäyttöinen puhdistusaine mm. ruostumattomalle teräkselle, alumiinille, kuparille, kromille, messingille, hopealle – ja muoville. Menzernalla saat puhtaaksi niin pakoputken, koristelistat kuin vanteetkin. Ja tietenkin sen jäähdyttäjän säileikön, joka kerää itseensä kaiken vastaantulevan pölyn ja itikka-armeijan.

 • ONNI-pyykkietikat

  4,50  sis. alv

  Oletko jo tutustunut pyykkietikkaan? Etikkaa on käytetty vuosisatoja kodin ja pyykin puhdistamiseen. Pyykkietikka pehmentää ja raikastaa pyykin – ja huoltaa samalla myös pyykinpesukonetta. Pyykinpesun ohessa poistuvat pesuaine- ja kalkkijäämät pesukoneesta ja sen putkistosta. 

  Pyykkietikan käyttö on helppoa ja luontoystävällistä. Kotimaisista ONNI pyykkietikoista löydät varmasti oman suosikkisi! Valittavana on vaikka mitä tuoksuja: bergamot-line, omena, ruusu, laventeli, vanilja-kirsikka sekä uutuudet vadelma ja seetripuu.

  VINKKI: Pyykkietikkaa voi käyttää laimennettuna myös yleispuhdistusaineena.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Puhdistuskivijauhe Aino

  7,90  sis. alv

   


  Aino puhdistuskivijauhe on monikäyttöinen ja ekologinen puhdistusaine. Sitä voidaan käyttää kaikkien vedenkestävien kovien pintojen puhdistamiseen.

  Keittiössä se sopii mm. tasojen, lavuaarin ja kodinkoneiden pintojen puhdistamiseen.

  Jauhe soveltuu myös mm. kylpyhuoneen kaakeleiden, suihkukaapin sekä WC-kalusteiden puhdistamiseen. Jauhe poistaa kalkkitahrat saunan lasiovesta tai kiukaan teräspinnoilta jättäen kiiltävän ja likaa hylkivän pinnan

 • Sappisaippua, nestemäinen

  2,30  sis. alv

  Sappisaippua on yliveto puhdistusaine tekstiilien vaikeille tahroille, kuten rasvaläikille, meikkivoiteelle, hikikellastumiin, ruohovihreään ja vereen. Pullossa on kätevä harjapääsuutin, jolla saippuan levittäminen on helppoa.

 • Paikanvaraus

  Wc kukka puhdistusgeelit 750ml

  3,20  sis. alv

  Suomen suosituin WC:n puhdistusperhe on WC Kukka, johon kuuluvat WC-raikastimet ja WC-puhdistusaineet.  WC Kukka on lupaus puhtaudesta, raikkaasta tuoksusta ja tehokkuudesta. Puhdista wc-allas kerran viikossa WC Kukka WC-geelillä. Nestemäinen WC:n puhdistusaine on tehokas ja riittoisa. WC Kukka -puhdistusaineille on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki, eli Joutsenmerkki. Pulloissa on käytännöllinen kaatonokka ja neljä miellyttävää tuoksuvaihtoehtoa: Meri, Metsä, Sitrus…

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • WC Kukka raikastimet

  3,70  sis. alv

  Miedosti tuoksuvat WC-kukka raikastimet tekevät pikkulastasi hyväntuoksuisen ja raikkaan. Niiden tuoksu on riittoisa ja kestää kotikäytössä jopa viikkoja. Useita miellyttäviä tuoksuja.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.