Näytetään kaikki 9 tulosta

 • Astianpesuaine sitruuna 500ml Nord Clean

  1,90  sis. alv

  Nord Clean astianpesuaine poistaa tehokkaasti rasvan ja lian jättäen astiat kirkkaan puhtaiksi.

  Miellyttävä ja raikas sitruunan tuoksu säilyy pesun ajan.

  Neutraali pH, joten se on myös iholle ystävällinen, ihan pienimmillekin tiskareille.

 • Kalkkis

  2,20  sis. alv

  Kalkkis on Suomessa valmistettu kalkinpoistoaine siivoukseen ja kalkkia keräävien laitteiden puhdistukseen. Sen käyttökohteita ovat mm. kahvin- ja vedenkeittimet, laatat ja pesualtaat. Pullon kyljestä löytyy annosteluohje eri kohteiden puhdistamiseen.

   

 • Mäntysaippua Pihka

  2,10 3,00  sis. alv

  Se aito ja oikea Suomessa valmistettu mäntynestesaippua. Tuoksusta ja nimestä sen jo tiedät: Pihka.

  Korvaamaton mattojen, saunojen ja oikeastaan minkä tahansa puhdistaja.

 • Menzerna Metallinkiillotusvoide

  14,50  sis. alv

  Menzernan kiillotusvoide on monikäyttöinen puhdistusaine mm. ruostumattomalle teräkselle, alumiinille, kuparille, kromille, messingille, hopealle – ja muoville. Menzernalla saat puhtaaksi niin pakoputken, koristelistat kuin vanteetkin. Ja tietenkin sen jäähdyttäjän säileikön, joka kerää itseensä kaiken vastaantulevan pölyn ja itikka-armeijan.

 • ONNI-pyykkietikat

  4,50  sis. alv

  Etikkaa on käytetty vuosisatoja kodin ja pyykin puhdistamiseen. Pyykkietikka on nykyään jo trendituote, jota käytetään huuhteluaineen sijaan. Se pehmentää ja raikastaa pyykin huoltaen myös pyykinpesukonetta. Pyykkietikka poistaa pesuaine- ja kalkkijäämiä myös pesukoneesta ja sen putkistosta. 

  Pyykkietikan käyttö on helppoa ja luontoystävällistä. Kotimaisista ONNI pyykkietikoista löydät varmasti oman lempituoksusi. Valittavana on bergamot-line, omena, ruusu ja laventeli.

  VINKKI: Pyykkietikkaa voi käyttää laimennettuna myös yleispuhdistusaineena.

 • Puhdistuskivijauhe Aino

  7,90  sis. alv

   


  Aino puhdistuskivijauhe on monikäyttöinen ja ekologinen puhdistusaine. Sitä voidaan käyttää kaikkien vedenkestävien kovien pintojen puhdistamiseen.

  Keittiössä se sopii mm. tasojen, lavuaarin ja kodinkoneiden pintojen puhdistamiseen.

  Jauhe soveltuu myös mm. kylpyhuoneen kaakeleiden, suihkukaapin sekä WC-kalusteiden puhdistamiseen. Jauhe poistaa kalkkitahrat saunan lasiovesta tai kiukaan teräspinnoilta jättäen kiiltävän ja likaa hylkivän pinnan

 • Sappisaippua, nestemäinen

  2,30  sis. alv

  Sappisaippua on yliveto puhdistusaine tekstiilien vaikeille tahroille, kuten rasvaläikille, meikkivoiteelle, hikikellastumiin, ruohovihreään ja vereen. Pullossa on kätevä harjapääsuutin, jolla saippuan levittäminen on helppoa.

 • Paikanvaraus

  Wc kukka puhdistusgeelit 750ml

  3,20  sis. alv

  Suomen suosituin WC:n puhdistusperhe on WC Kukka, johon kuuluvat WC-raikastimet ja WC-puhdistusaineet.  WC Kukka on lupaus puhtaudesta, raikkaasta tuoksusta ja tehokkuudesta. Puhdista wc-allas kerran viikossa WC Kukka WC-geelillä. Nestemäinen WC:n puhdistusaine on tehokas ja riittoisa. WC Kukka -puhdistusaineille on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki, eli Joutsenmerkki. Pulloissa on käytännöllinen kaatonokka ja neljä miellyttävää tuoksuvaihtoehtoa: Meri, Metsä, Sitrus…

 • WC Kukka raikastimet

  3,70  sis. alv

  Miedosti tuoksuvat WC-kukka raikastimet tekevät pikkulastasi hyväntuoksuisen ja raikkaan. Niiden tuoksu on riittoisa ja kestää kotikäytössä jopa viikkoja. Useita miellyttäviä tuoksuja.