Näytetään tulokset 1–12 / 40

 • Ampiaiskarkotin WazzzpAway

  16,50  sis. alv

  Meinaavatko ampparit asettua taloksi? Huijaa ne muualle tekopesän avulla. Ampiaisten reviiri on noin 30 m, joten ne eivät rakenna pesää jo varatulle alueelle. Helppo, myrkytön ja väkivallaton konsti päästä eroon tunkeilevista ja kiukkuisista vuokralaisista. Verraton esim. parvekkeella!

 • Griino nurmikon paikkausseos 0,5 kg

  6,50  sis. alv

  Griino-nurmikkoseokset on suunniteltu Suomen olosuhteita varten. Lajikkeet ovat paitsi talvenkestäviä, myös matalakasvuisia. Siksi nurmikon leikkuuta ei tarvitse tehdä niin usein. Sopivin nurmikkoseos valitaan kasvupaikan ja nurmikon käyttötarkoituksen mukaan.

  Griino Nurmikon paikkausseoksen sisältö: 80 % punanata Maxima 1 / Corail, 10 % niittynurmikka Geronimo, 10 % englanninraiheinä Esquire.

  S.G. Nieminen Oy.

 • Hallaharso 16m2

  4,20  sis. alv

  Hallaharsolla suojaat herkät, nuoret kasvit hallalta, kovalta sateelta ja tuulelta sekä tuhoeläimiltä. Hallaharson tarkoitus on ensisijaisesti pidentää kasvukautta alkukeväästä ja syksyllä, joten poista se kun lämpötilat ovat selvästi plussalla ympäri vuorokauden. Harso ehkäisee myös kosteuden haihtumista kasvien pinnasta, joten sen käyttö kasvun alkuvaiheessa parantaa myös kasvia ympäröivää mikroilmastoa.

  Harso on kestävää kuitukangasta, joten oikein varastoituna se kestää käyttöä useita vuosia.

  Valmistettu Euroopassa.

  Koko 8 m2 (1,6*5m).

   

 • Helpy puutarhakärry 50 l

  38,90  sis. alv

  Tässä työstään valittamaton puutarhaorja!  Helpyllä voit joko kuljettaa kaikki tarvitsemasi kerralla esim. istutuspaikkaan, tai käyttää sitä säilytyspisteenä. Työvälineitä ja hansikkaita varten Helpyssä on omat ripustustapit. Kevyt kärry on helppo liikutella, ja tukevat muovipyörät helpottavat kuljettamista. Kärryn vetoisuus on 50 l ja se kuljettaa nöyrästi jopa 60 kg taakan.

 • Hierrin Color Expert

  15,70  sis. alv

  Laastin ja sementin levitykseen ja tasoitukseen tarkoitettu hierrin.
  Hiertimessä on yhden käden muovinen otekahva.

  ABS-muovia 0.3mm.
  Mitat 280 x 140mm.

 • Huminalanka linnunpelätin

  7,90  sis. alv

  Huminalangan avulla torjut linnut, jänikset ja muut tuhoeläimet myrkyttömästi ja turvallisesti. Huminalanka värisee ja humisee tuulessa tavalla, jota linnut eivät voi sietää. Linnut eivät totu huminalankaan, koska sen ääni ja liike vaihtelevat. Kokeile myös laiturin ja terassin suojaamiseen!

  Huminalanka myydään 30 m keloissa. Pakkauksen takapuolella on ohjeet käyttöä varten.

 • Hyönteisverkko-vuodekatos

  15,60  sis. alv

  Elä prinsessoiksi ja ota päikkärit riippukeinussa tai nuku yösi ilman ininää ja surinaa. Antibit hyönteisverkko-vuodekatos ylettyy yhden hengen sängyn tai parivuoteen ympärille.

  Katos ripustetaan lenkistä kattoon. Ripustusrenkaan halkaisija on 63 cm, katosverkon alareunan halkaisija 380 cm ja korkeus 250 cm. Pakkaus sisältää kankaan, kehikon, ripustusrenkaan sekä kattoon tarkoitetun kiinnityskoukun.

   

 • iQbana Iseo termoruukku

  11,90  sis. alv

  IQbana on ruukku, joka  suojaa kasvisi niin kuumuudelta kuin pakkaseltakin. Se on mitä mainioin talvettamisruukku, ja kesän helteillä se puolestaan suojelee juuristoa kuumalta. Koska IQbana on valmistettu erittäin kestävästä ja UV-suojatusta materiaalista, se kestää vuodesta toiseen tyylikkäänä. Se ei naarmuta muita pintoja, kestää kolhut eikä murru pakkasessa.

  3,2 l laakean mallinen ruukku, joka käy hyvin esim. amppeliksi.

  Halkaisija 25,5cm , korkeus 13 cm.

 • iQbana Milano termoruukku

  24,20  sis. alv

  IQbana on ruukku, joka  suojaa kasvisi niin kuumuudelta kuin pakkaseltakin. Se on mitä mainioin talvettamisruukku, ja kesän helteillä se puolestaan suojelee juuristoa kuumalta. Koska IQbana on valmistettu erittäin kestävästä ja UV-suojatusta materiaalista, se kestää vuodesta toiseen tyylikkäänä. Se ei naarmuta muita pintoja, kestää kolhut eikä murru pakkasessa.

  20 l ruukku

  Ulkomitat Ø 25 cm alaosa, Ø 38 cm yläosa , korkeus 38 cm.

 • Jatkojohto 10m 2-osainen Tarmo

  27,20  sis. alv

  Perinteinen musta, ulkokäyttöön soveltuva jatkojohto, elikkäs roikka. Pituutta tarpeeksi, eli 10 metriä. 2 pistokepaikkaa läpän alla.

  Muistathan, että jatkojohtokytkennät ovat vain väliaikaisia, eikös juu?

 • Juutti-varjostuskangas

  8,90  sis. alv

  Kaunis, rustiikkinen ja hengittävä juuttikangas kasvien suojaamiseksi kuivattavalta kevätilmalta. Juutti on luonnonmateriaali, jota käytetään myös sisustuksessa ja askartelussa.

  Koko 4 m2 (1,20*3,33m).

 • Juuttiköysi 10 metriä

  3,90  sis. alv

  Tämä juuttiköysi sopii erinomaisesti kasvien sitomiseen, tukemiseen ja ohjaamiseen.

  Sitä voidaan käyttää myös käärimiseen, koristeluun, makrameen ja askarteluun.