Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Kookos-kumimatto Victorian

  9,70  sis. alv

  Erittäin kaunis ja toimiva kynnysmatto sisä- ja ulkokäyttöön kumista ja kestävästä kookoskuidusta. Matto pysyy kuminystyröiden avulla hyvin paikoillaan, ja leveänä kattaa koko oviaukon.

 • Kookos-kumimatto Welcome

  6,20  sis. alv

  Toivota vieraasi tervetulleeksi kauniilla ja käytännöllisellä kookosmatolla. Kookoskuitu ja kumiset koristelut pitävät huolen siitä, että ylimääräinen lika ja kosteus jää tehokkaasti mattoon, eikä kulkeudu sisälle. Kookosmatto käy yhtä hyvin niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin.

   

 • Kookosmatto Kettu

  16,50  sis. alv

  Kaunis kettukuvioinen kookosmatto toivottaa vieraat iloisesti tervetulleeksi. Kookosmatto sopii hyvin sekä ulko- että sisäkäyttöön. Tiheän kuitunsa ansiosta se kerää lian ja hiekan tehokkaasti kenkien pohjasta.

  Koko 45*75*2.8 cm.

  Koko 45*75*2.8 cm.

 • Kumimatto Kiemurat

  8,70 13,40  sis. alv

  Erittäin kaunis kuminen kynnysmatto ulko- ja sisäkäyttöön. Matto on täyskumia, ja pysyy tukevasti paikoillaan. Kumi on helppo puhdistaa.

  Koko 40*70*1,3

 • Kynnysmatto

  9,20 14,30  sis. alv

  Kevyt, helppokäyttöinen ja konepestävä kynnysmatto kerää tehokkaasti lian ja kosteuden kenkien pohjasta. Matto on kevyt, ja sitä on siksi helppo käsitellä. Pohjan materiaali estää maton liukumisen.

  Saatavana kaksi kokoa: 40*60 cm ja 50*80 cm.