Näytetään kaikki 10 tulosta

 • Huussikka, Biolan

  21,90  sis. alv

  Älä kärvistele kylmän huussin kanssa! Huussikka on Biolanin kotimainen käymälän lämpöistuin. Se käy sekä Biolanin kompostikäymälään että perinteiseen huussiin. Huussikka on pesunkestävä.

  Valmistettu Suomessa.

   

 • Jannen Puucee-biohajottaja

  19,90 78,90  sis. alv

  Supertuote teidänkin pikkulaan! Jannen puucee hoitaa hyyskässä kaiken; kompostoi tuotoksen nopeasti, hävittää hajut, karkottaa kärpäset ja muut öttiäiset ja vielä hajustaa huussin sitruunaiseksi. Jannen puucee -eli huussipuuteri- on täysin myrkytön ja erittäin riittoisa; ruokalusikallinen riittää sen isomman asioinnin jälkeen.  Ja astian tyhjentäjäkin on tyytyväinen, kun saa kipata hajuttoman ja hyvin kompostoituneen tuotteen.

 • Jannen Septibio

  19,90  sis. alv

  Myrkytön Jannen Septibio on Jannen Puuceen veli, ja vastaa samoihin tarpeisiin septitankeissa.

  Lämmin kesäpäivä voi hajujen puolesta olla melkoinen koettelemus karavaanarialueilla ja vierasvenesatamissa. Septibio on tehokas hajunaiheuttajien pilkkoja ja kompostoija. Se toimii biokäymälöissä ja septitankeissa, ja hyötyjä on monta:

  • poistaa hajun 100 %
  • homogenisoi septitankin massan
  • tankin tyhjentäminen helpottuu huomattavasti
  • estää meriveden “käymisen” säiliössä ja sillä estää ns. takaiskun
 • Komposti- ja huussikuivike 40 l Biolan

  10,90  sis. alv

  Biolan Komposti- ja Huussikuivike on puhtaasta, kuivatusta ja rouhitusta havupuunkuoresta, puuaineksesta sekä turpeesta valmistettu seosaine kompostointiin ja kuivakäymälöihin. Sen säännöllinen käyttö pitää kompostimassan ilmavana ja varmistaa tehokkaan ja hajuttoman kompostoitumisen.

  Talvikaudella kompostoriin kannattaa käyttää Tehokuiviketta, joka pitää kompostin reippaana läpi pakkaskauden.

 • Kosteudenpoistaja

  6,80  sis. alv

  Poistaa liiallisen ilmankosteuden estäen homeen ja hajun muodostumista. Kosteudenpoistajaa voidaan käyttää vuoden ympäri ja kaikissa olosuhteissa ja lämpötiloissa. Tarvittaessa se tasaa kosteuden sitomalla ylimääräisen ilmankosteuden itseensä. Mikäli ilman kosteuspitoisuus on alhainen, suolakiteet ovat lepotilassa. Mitä suurempi ilmankosteus on, sitä enemmän kosteutta imeytyy kiteisiin. Tämä ominaisuus tekee kosteudenpoistajasta erittäin tehokkaan avun hometta, tunkkaista hajua ja ruostumista vastaan. Yksi täyttöpussi riittää 1 – 3 kuukauden käyttöön kosteuden määrästä ja lämpötilasta riippuen. Mukana yksi täyttöpussi.

  Saatavana lisätäyttöpusseja.

 • Kosteudenpoistajan täyttöpussit

  6,80  sis. alv

  Kolme täyttöpussia kosteudenpoistajaan. Poistaa liiallisen ilmankosteuden estäen homeen ja hajun muodostumista. Yhden pussin kesto 1-3 kk.

  Lue käyttöohjeet paketin kyljestä.

 • Metsämaan Turve-Pehku 140 l

  6,20  sis. alv

   

  TURVE-PEHKUA JA KUIVIKETTA TULOSSA VARASTOON LISÄÄ VIIKOLLA 3.

   

  Suomalainen, aurinko- ja tuulienergialla kuivattu luonnonmukainen Turve-Pehku. Turve-Pehkusta on moneksi: se käy mm. eläinsuojien kuivikkeeksi, maanparannukseen, kasvatusalustaksi, kompostoinnin tukiaineeksi ja öljyvahinkojen ja nesteen imeytysaine. 140 l paali.

  HUOM! Kysy kuljetuksesta Pirkanmaan alueelle ja lähikuntiin. Ei lähetetä postirahtina. 

   

 • Saavi 45L Orthex

  14,90  sis. alv

  Tukeva ja vahvoilla kantokahvoilla varustettu kotimainen saavi.

  Sopii hyvin ulkokäyttöön kuten sadeveden keruuseen (älä jätä pientä lasta valvomatta veden äärelle), saavin voi säilyttää talven yli ulkona.

 • Säilytyslaatikko 34 l

  19,90  sis. alv

  Täydellinen kierrätys- ja säilytyslaatikko! Laatikko on käytettävissä, vaikka niitä olisi useampi päällekkäin, sillä täyttöaukko sijaitsee etureunassa. Laatikon kansi napsahtaa tukevasti paikoilleen, mutta on tarvittaessa myös helposti irrotettavissa. Sopii niin keittiöön, varastoon, autotalliin kuin vaatehuoneeseenkin!

  Laatikko toimii hienosti myös eläinten ruuan säilyttämiseen tai toisaalta huussikuivikkeen laatikkona pikkulassa. Tilavuus 34 l.

  Mitat: 560x395x295

  Valmistettu Ruotsissa. Sisältää kannen.

   

   

   

   

   

 • Sanko 10 L Orthex

  3,20  sis. alv

  Laadukas 10 litran sanko sopii kodin moniin eri käyttötarpeisiin niin ulkona kuin sisätiloissa.