Näytetään tulokset 1–12 / 13

 • Botanica-ruukut

  4,40 7,70  sis. alv

  Botanica-kukkaruukut ovat ajattoman tyylikkäitä niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Nämä ruukut on valmistettu kierrätysmuovista, ja ne kestävät mainiosti ulkona myös talvikelillä.

 • Epoque-ruukut

  5,30 8,70  sis. alv

  Epoque on tilava, talonpoikaistyylinen ruukku, jonka avulla teet tyylikkäitä kukka-asetelmia niin ulos kuin sisällekin. Muovinen ruukku on helppo ja kevyt liikutella, pitää hyvin kosteutta ja kestää talvella jopa ulkokäyttöä. Pienet korokkeet edesauttavat ilman kiertoa.

 • iQbana Iseo termoruukku

  11,90  sis. alv

  IQbana on ruukku, joka  suojaa kasvisi niin kuumuudelta kuin pakkaseltakin. Se on mitä mainioin talvettamisruukku, ja kesän helteillä se puolestaan suojelee juuristoa kuumalta. Koska IQbana on valmistettu erittäin kestävästä ja UV-suojatusta materiaalista, se kestää vuodesta toiseen tyylikkäänä. Se ei naarmuta muita pintoja, kestää kolhut eikä murru pakkasessa.

  3,2 l laakean mallinen ruukku, joka käy hyvin esim. amppeliksi.

  Halkaisija 25,5cm , korkeus 13 cm.

 • iQbana Milano termoruukku

  24,20  sis. alv

  IQbana on ruukku, joka  suojaa kasvisi niin kuumuudelta kuin pakkaseltakin. Se on mitä mainioin talvettamisruukku, ja kesän helteillä se puolestaan suojelee juuristoa kuumalta. Koska IQbana on valmistettu erittäin kestävästä ja UV-suojatusta materiaalista, se kestää vuodesta toiseen tyylikkäänä. Se ei naarmuta muita pintoja, kestää kolhut eikä murru pakkasessa.

  20 l ruukku

  Ulkomitat Ø 25 cm alaosa, Ø 38 cm yläosa , korkeus 38 cm.

 • Istutusruukut paperimassasta

  3,50 4,80  sis. alv

  Tee maailmasta hitusen vihreämpi, ja käytä biohajoavia, kierrätyspaperista valmistettuja paperimassaruukkuja.

  Ruukkuja on kahta kokoa.

   

 • Kivikori 30*30*30

  14,30  sis. alv

  Kivikorerilla voi tehdä puutarhaasi erilaisia kivikoristeita, aitoja ja tilanjakajia. Se käy myös vaikkapa köynnöskasvien kehikoksi; laita pohjalle kauniita luonnonkiviä tai koristekiviä, köynnöskasvi ruukussaan niiden päälle ja anna kasvin kietoutua kivikorin ympärille. Uniikki ja kaunis kukka-asetelma!

   

   

   

 • Metalliruukku ovaali

  4,70  sis. alv

  Tällä ovaalinmuotoisella, vintagehenkisellä peltisellä suojaruukulla luot tunnelmaa viherpisteeseesi. Suojaruukku on 25,5 cm pitkä ja 13 cm leveä. Vintagetyyli sopii kauniisti esim. muratin ja muiden amppelikukkien pariksi.

 • Pamela-ruukku ja aluslautanen

  5,50  sis. alv

  Pamela on perinteinen ikkunalautaruukku aluslautasella. Ruukun pohjassa on reiät, joista ylimääräinen vesi valuu lautaselle.  Laita ruukun pohjalle vähän kevytsoraa salaojittamaan multaa, jolloin ruukun kosteustasapaino pysyy kasveille otollisena.

 • Pauliina altakasteluruukku

  6,90 33,60  sis. alv

  Pauliina on kiireisen tai hajamielisen kukkien ystävän paras kaveri. Altakasteluruukussa on tilava vesisäiliö, joka pidentää kasteluväliä. Mittatikku näyttää kastelun tarpeen. Ei enää kuivahtaneita kukkia!

 • Potato Pot-perunanviljelyruukku

  7,80  sis. alv

  Potato Pot-perunanviljelyruukku. Koko 30*27 cm. Valmistettu kierrätysmuovista. Väri musta.

 • Sinkkinen seinäamppeli

  30,60  sis. alv

  Tämän amppelin voit ripustaa seinälle, ikkunalle tai vaikka ulos aitaan tuomaan tunnelmaa. Upea, pyöreä sinkitty amppeli on omiaan vaikkapa muratin tai yrttien kasvattamiseen. Myös hempeät kukat sopivat hienosti sinkin kanssa. Tyylikkään rustiikkisen ulkonäön viimeistelee juuttinaru.

 • Sinkkiruukku

  4,30  sis. alv

  Sinkkinen suojaruukku rustiikkiseen sisustamiseen. Vanhanaikaisilla ruukuilla luot tunnelmaa niin sisälle, parvekkeelle kuin puutarhaankin.

  Ruukun koko 12 cm, vetoisuus 0,85 l. Ruukun pohjassa on reikä, jonka kautta ylimääräinen vesi voidaan valuttaa pois. Reikä suljettavissa mukana olevalla tulpalla.