Näytetään tulokset 1–12 / 13

 • Akryylimassa

  4,80  sis. alv

  Akryylimassalla tiivistät nurkat ja saumat sisätiloissa. Wurthin akryylimassa on pölykuiva tunnin kuluttua. Täysin kuivuttuaan massa on päällemaalattavissa.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Casco SuperFix -asennusliima 40 ml

  9,30  sis. alv

  Tällä liimalla fiksaa melkein mitä vaan!

  Casco SuperFix on erittäin vahva, elastinen asennusliima, joka tarttuu useimpiin materiaaleihin; puu, lastulevy, kipsilevy, betoni, marmori, kaakeli, useat muovit (ei PE, PP eikä muut rasvaiset muovit), lasi, metalli, alumiini, peili jne.

  SuperFixiä voi käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa.

 • Gorilla Super Glue 2x3g

  7,30  sis. alv

  Gorilla Super Glue-pikaliima liimaa kaikkea paperista metalliin nopeasti ja pitävästi. Vain yksi tippa riittää 6,5 cm2 alueelle! Eikä enempää kannata laittaakaan, koska liika liima hidastaa kovettumista.  Korkin innovatiivinen rakenne estää liimaa kuivumasta, joten tätä tuubia voit käyttää moneen kertaan pitkän ajan kuluessa.

 • Graffitinpoistaja 500 ml

  19,30  sis. alv

  Tehokas, mutta hellävarainen graffitinpoistoaine, joka sopii erityisesti niihin kohteisiin, joissa graffiteja on paljon. Se tehoaa myös tussilla tehtyihin piirrustuksiin. Graffitinpoistoaineen jäljiltä ei tarvita uudelleenmaalausta.  Pullon tilavuus 500 ml.

  Aine on tarkoitettu ei-imukykyisille pinnoille, joten se ei sovi kivi- tai betonijulkisivuihin.

 • Ipa Cleaner 500 ml

  19,15  sis. alv

  Ipa Cleaner on monipuolinen isopropanolipuhdistusaine. Se sopii mm. muovipintojen puhdistamiseen ennen maalausta tai liimausta, poistaa teippi- ja tarrajäämät, bitumin, musteen jne. Sillä poistat pinttuneimmänkin lian ja epäpuhtaudet.

  Ipa Cleaner sopii myös elektroniikan, hienomekaniikan ja optiikan puhdistamiseen. Sillä voit puhdistaa esim. optisia laitteita, luku- ja kirjoituspäitä, tarkkuusinstrumentteja, peilejä ja korkeakiiltoisia metallipintoja.  Tavallisille pinnoille aineen voi levittää suoraan ja pyyhkiä nopeasti pehmeällä ja nukattomalla liinalla, herkkiä pintoja puhdistettaessa aine kannattaa suihkuttaa liinaan.

 • Jarrujenpuhdistusspray

  8,90  sis. alv

  Jarrujenpyhdistusspray 500 ml. Käyttöalue:Öljy- ja rasvajäämien, noen ja jarrupölyn nopeaan poistamiseen ajoneuvoista, levy- ja rumpujarruista, moottori- ja vaihteistokoteloista jne. Ohjeet:Suihkuta ainetta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi puhtaalla liinalla. Jos pinnat ovat erittäin likaisia, toista käsittely. Puhdistukseen ja rasvanpoistoon huolto- ja korjaustöiden yhteydessä. Haihtuu nopeasti, erinomainen puhdistusteho. Poistaa nopeasti ja tehokkaasti noen, rasvan, jarrupölyn ja öljyjäämät. Ei…

 • Kitkaspray 400 ml

  13,30  sis. alv

  Aina ei tarvita luistoa, joskus myös kitka on paikallaan. Kitkaspray estää tehokkaasti tekstiili-, nahka- ja kumihihnojen luistamisen, ja näin pidentää niiden käyttöikää.

  Ja muuten; tätä tuotetta ovat hyödyntäneet myös enduron harrastajat satulaluiston estäjänä.

 • Poraus- ja leikkuuöljy Perfect cut+cool spray

  18,50  sis. alv

  Wurth Cut+Cool Perfect spray  -leikkuu- ja porausöljy on erittäin tehokas leikkuuöljy suurille nopeuksille ja raskaaseen työstöön. Se on turvallinen, ja soveltuu kaikille materiaaleille. Cut+ coolin käyttö pidentää työkalun käyttöikää, ja antaa tehokkaan korroosiosuojan.

 • Power tack-asennusliima

  19,30  sis. alv

  Power tack-asennusliima tarttuu nopeasti ja tehokkaasti, eikä liimattavia kappaleita tarvitse puristaa yhteen kuin muutaman sekunnin. Käytännössä voi siis sanoa, että tämä liima tarttuu heti. Power tack myydään patruunatuubissa, ja mukana seuraa suutin. Tuotteen käyttämiseen tarvitaan patruunapuristin (toiselta nimeltään luuranko).

 • Scaral S35E erikoislaakerirasva

  8,50  sis. alv

  Scaral S35E on vaalea, kovan paineenkeston omaava erikoislaakerirasva.

  Lämpötila-alue -35-+135.

 • Silikonispray 500 ml

  19,90  sis. alv

  Silikonispraylla suojaat muoviosat, notkistat liukukiskot ja suojaat sähköliittimet kosteudelta. Pullon mukana tulevan spraypillin avulla tavoitat hankalatkin paikat. 500 ml spraypullo.

  Wurth.

 • Tappirasva Scaral 10-2

  8,50  sis. alv

  Pitkäkuituinen, tummanpunainen, erittäin kovan paineenkeston omaava rasva. Kestää erittäin hyvin vettä. Lämpötila-alue -25 – +140 astetta.

  Käyttökohteet mm. tapit, liukupinnat ja hitaasti pyörivät laakerit.

  Pakkauskoko 400 g.