Näytetään tulokset 1–12 / 25

 • Äyskäri

  3,70  sis. alv 24%

  Legendaarinen oranssi äyskäri!

  Kaikille veneilijöille tuttu veneen tyhjennyksen apuväline. Kätevä myös esimerkiksi hiekoitukseen talvisin, talleilla rehun annosteluun ja  erinomainen myös mullan käsittelyyn.

  Äyskäri on valmistettu elintarvikelaatuisesta muovista, jolloin sitä voi käyttää huoletta elintarvikkeiden kanssa.Sisäosassa on mitta-asteikko, josta näkee helposti annoksen tilavuuden. Aidon kotimaisen äyskärin tunnistaa Avainlippu-tarrasta!

 • Carlake autonpesuharja

  5,90  sis. alv 24%

  Carlake- pesuharjassa on pehmennetyt ja laadukkaat harjakset. Siinä on vesiletkun pikakiinnitysmahdollisuus ja virtauksen säätö kätevällä vipusulkijalla. Käyttökohteita mm. ajoneuvot, veneet ja kotitaloudet.

 • Fiesta-uimarengas 107 cm

  13,50  sis. alv 24%

  Rantaelämä kesällä on pelkkää hauskanpitoa!

  Tällä jättimäisellä, iloisesti kuvioidulla renkaalla nautiskelet mukavasti järvessä kellumisesta tai ratsastat järviaalloilla. Kauhukahvatkin löytyy, jos alkaa keinutus hirvittää.

  Sisäänrakennettu varoventtiili säätää ilmanpainetta, mikä helpottaa täyttämistä, tyhjentämistä ja varastointia seuraavaa kesää varten. Joskus voi menossa ja meiningissä käydä vahinko, ja renkaaseen tulee naarmu tai peräti reikä. Mutta ei huolta, tuotteen mukana tulee korjaustarran! Ikäsuositus isolle renkaalle on 12+.

 • Kylmälaukku 18 l

  4,40  sis. alv 24%

  Tyylikäs ostoskassimainen kylmälaukku sopii niin kauppakassiksi kuin kylmälaukuksi piknikille.

  Laukun mitat avattuna 43,00 x 14,00 x 30,00 cm.

  Tuotemerkki Iceman.

 • Kylmälaukku 5 l

  8,40  sis. alv 24%

  Kompakti kylmälaukku eväille rantsuun tai metsäretkelle, tai vaikka lääkkeiden tai kosmetiikan säilytykseen reissussa.  Laukkuun mahtuu 5 l, ja siinä on kaksi vetoketjua ja säädettävä olkahihna.  Laukun mitat 24x17x14cm.

 • Kylmäpatruuna 150 g

  1,20  sis. alv 24%

  Pienikokoinen kylmäkalle retki- ja rantaeväiden tai ostosten viileänä pitämiseen. Pienen kokonsa vuoksi se myös jäätyy pakastimessa nopeasti uudelleen.

  Kalle sisältää normaalia kraanavettä, ja kallen muovi on elintarvikekelpoista. Laita kylmäpatruuna kylmänä pidettävien tuotteiden yläpuolelle, sillä kylmä valuu alaspäin.

 • Kylmäpatruuna 600 g

  1,50  sis. alv 24%

  Kylmäkalle retki- ja rantaeväiden tai ostosten viileänä pitämiseen. Litteän mallinsa vuoksi kalle sujahtaa helposti tuotteiden joukkoon ja mahtuu hyvin pakastimeen jäätymään. Mitat: K19 x L10,5 x S4 cm.

  Kalle sisältää normaalia kraanavettä, ja kallen muovi on elintarvikekelpoista. Laita kylmäpatruuna kylmänä pidettävien tuotteiden yläpuolelle, sillä kylmä valuu alaspäin.

 • Mato-onki 2 kpl

  1,10  sis. alv 24%

  Viritä onki vaikka oksankarahkasta! Paketissa 2*8 m siima, koho, paino ja koukku.

 • OFF! Active hyttysaerosoli

  3,90  sis. alv 24%

  OFF! Active -hyttysaerosoli karkottaa hyttyset iholtasi jopa 6 tuntia. Näppärä pakkauskoko 65 ml.

   

 • OFF! Active hyttyskarkote hajustamaton roll-on

  5,10  sis. alv 24%

  OFF! Active Roll-on karkote on hajuton eikä se sisällä väri- tai säilöntäaineita. Roll-onin vaikutus kestää 4 tuntia. Tuotteen teho perustuu ikaridiiniin, joka on laaja-alainen karkote. Se tehoaa myös punkkeihin ja paarmoihin.

  OFF! Active roll-on -hyttyskarkotetta ei saa käyttää alle 2-vuotiaille.

  Pakkauskoko 60 ml.

   

 • OFF! Active pehmeä hyttyssuihke

  5,90  sis. alv 24%

  OFF! Active -hyttyskarkote on pehmeä hyttyssuihke, joka karkottaa hyttyset iholtasi jopa 6 tuntia. Aerosolisuihkeen uuden koostumuksen ansiosta iho tuntuu kuivalta ja pehmeältä välittömästi suihkutuksen jälkeen. Pakkauskoko 100 ml.

  Tuotetta ei saa käyttää alle 2-vuotiaille.

 • OFF! Family Care Aloe Vera

  5,90  sis. alv 24%

  OFF! Family Care Aloe Vera on koko perheelle tarkoitettu tuote. Tuotteet sisältävät ihoa hellivää aloe veraa. Tuote karkottaa hyttyset heti jopa 2 tunniksi, ja punkit 3 tunniksi per käyttökerta. Miedontuoksuiset karkotteet sopivat yli 2-vuotiaille lapsille ja herkkäihoisille.

  Pumppusuihke on miedon tuoksuinen, riittoisa ja helppokäyttöinen. Pakkauskoko 100 ml.