Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Casco Kontaktiliima 40 ml

  5,00  sis. alv

  Monikäyttöinen liuotinohenteinen kontaktiliima, jolla voidaan liimata esim. metallia, puuta, puukuitulevyä, pahvia,
  keramiikkaa, nahkaa, kumia sekä muovia. Sopii erinomaisesti silloin, kun liimattavia kappaleita ei ole mahdollisuutta laittaa puristuksiin. Sillä on hyvä alkutartunta ja vedenkesto-ominaisuudet.

 • Casco Universal Kraft tehoyleisliima 40 ml

  5,00  sis. alv

  Cascon Universal Kraft on nimensä mukaisesti kestävä kontaktiliima, joka tarttuu melkein mihin tahansa materiaaliin, ja sillä on erinomainen vedenkesto.

  Pakkauksessa on mukana suutin, joka helpottaa liiman levittämistä.

 • Eri Keeper

  3,30 7,40  sis. alv

  Liimaklassikko, jota jokainen lienee käyttänyt.  Eri Keeper on vesiohenteinen liima, eikä sen valmistamiseen ole käytetty eläinperäisiä tuotteita. Se sopii kaikille imeville materiaaleille, ja se liimaa esim. puuta, kartonkia, paperia, pahvia, rakennuslevyjä, keramiikkaa, jne. Kuivuttuaan liimaussauma on väritön.

  Liimaan voidaan sekoittaa myös hiekkaa, sahanpuruja ja kumirouhetta täyteaineeksi esim. askartelutöissä.
 • Gorilla puuliima 118 ml

  8,50  sis. alv

  Gorilla Puuliima on voimakas puuliima sisä- ja ulkokäyttöön. Se sopii niin pehmeälle kuin kovallekin puulle, myös komposiitille. Kuivuessaan Gorilla puuliima muuttuu läpinäkyväksi, joten sillä saadaan ammattimainen ja siisti lopputulos.

 • Gorilla Super Glue 2x3g

  7,30  sis. alv

  Gorilla Super Glue-pikaliima liimaa kaikkea paperista metalliin nopeasti ja pitävästi. Vain yksi tippa riittää 6,5 cm2 alueelle! Eikä enempää kannata laittaakaan, koska liika liima hidastaa kovettumista.  Korkin innovatiivinen rakenne estää liimaa kuivumasta, joten tätä tuubia voit käyttää moneen kertaan pitkän ajan kuluessa.