Näytetään tulokset 1–12 / 33

 • Almar kimallepipo

  25,95  sis. alv 24%

  Kilpaa hangen kanssa kimaltava, kaunis Almar-pipo nyppyyntymättömästä akryylista. Kaksinkertainen, sisäpuoli pehmeää neulosta.  Valittavana kaksi talvista väriä: helmenharmaa ja viileä vaaleanpunainen.

 • Camo-pipo

  18,50  sis. alv 24%

  Tässä on pipo, jonka kotimaisuusaste on 100%. Suunnitteltu Suomessa, materiaali valmistettu Suomessa, pipo valmistettu Suomessa. Ja mikä materiaali! Kovimmilla pakkasilla tämä laitetaan karvahatun alle, ja kevyemmillä keleillä ihan pelkältään päätä suojaamaan. Kaksi mittaa, peruspipo ja vähän pidempi XL-malli.

   

 • Heijastava merinovillapipo

  44,50  sis. alv 24%

  Näy pimeässä ilman erikseen kiinnitettäviä heijastimiakin! Salon lakkitehtaan Suomessa valmistetun merinovillapipon neuloksessa on käytetty heijastavaa lankaa, joka tekee siitä erinomaisen päähineen pimeällä. Pipon väri musta.

  Katso video:

   

 • Helmipipo Miska 1950

  44,60  sis. alv 24%

  Tyylikäs helmin etuosasta koristeltu Miska 1950 on kaunis ja näyttävä talvipäähine. Harmaa neulos on yksinkertainen.  Miska 1950 taipuu takaosasta tyylikkäästi ja antaa huolitellun vaikutelman.

 • Igelkott-pipo lapsille

  14,60  sis. alv 24%

  Igelkott on leutojen talvipäivien ja välikauden pipo. Pehmeä ja yksinkertainen neulos on puuvilla-viskoosi -seosta, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten, ja asettuu päähän mukavasti. Igelkottissa ei ole vuorta. Yksi koko, kaksi väriä.

  Tiedätkös muuten, mitä Igelkott tarkoittaa?

 • La Motte-lasten pipo

  3,50  sis. alv 24%

  Iloisen värinen pipo pallo- tai tähtikuviolla. Yksi koko. Pipon etureunassa pieni heijastava tähti.

 • Leopard-pipo lapsille

  12,95  sis. alv 24%

  Leopard-pipo on suunniteltu suojaamaan leikki- ja taaperoikäisten päätä ja niskaa  talvileikkien tiimellyksessä. Pipon päällinen on villan ja akryylin sekoitetta, ja vuori ihanan pehmeää fleeceä.

 • Luomupuuvillapipo

  33,30  sis. alv 24%

  Luomupuuvillasta valmistettu kotimainen pipo moneen käyttötarkoitukseen. Saumaton malli trendikkäällä ribb-neuloksella. Luomupuuvilla on laadukasta ja hengittävää materiaalia. Miellyttävä käyttää myös kesällä. Pipossa on taitettu reuna ja nahkainen Salon-logo.

  Avainlipputuote, suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

 • Neulepipo Alyeska

  13,30  sis. alv 24%

  Lämmin, kaksinkertaisesta akryylineuloksesta valmistettu graffitinharmaa Alyeska-pipo lämmittää talvella mukavasti Thinsulate -käsittelyn ansiosta.  Koko M.

 • Neulepipo Fluren

  22,30  sis. alv 24%

  Superpaksu, lämmin, kaksinkertaista neulosta oleva Fluren-pipo on valmistettu villasta (50%) ja akryylista (50%) . Se lämittää taatusti, mutta ei kutia.

 • Neulepipo Folde

  33,50  sis. alv 24%

  Folde on ratkaisu silloin, kun ei enää tarvita paksua pipoa, ja olisi hyvä vähän kimaltaakin!  Vaalean hiekan värinen Folde sopii miltei kaikkien muiden värien kanssa, ja sen etuosassa on kimaltava kuvio – ei liikaa, vaan ihan sopivasti. Neulos on todella pehmeää sekoitetta. Ei vuorta.

 • Neulepipo Frei

  31,30  sis. alv 24%

  Aina on syytä kimaltaa, edes vähän! Frei kimaltaa edestä hillitysi, ja sen malli sopii miltei jokaiseen päähän.  Frein neulos on pehmeä ja kutiamaton.  Ei vuorta.