Näytetään kaikki 10 tulosta

 • Komposti- ja huussikuivike Biolan

  11,50 21,90  sis. alv

  Biolan Komposti- ja Huussikuivike on puhtaasta, kuivatusta ja rouhitusta havupuunkuoresta, puuaineksesta sekä turpeesta valmistettu seosaine kompostointiin ja kuivakäymälöihin. Sen säännöllinen käyttö pitää kompostimassan ilmavana ja varmistaa tehokkaan ja hajuttoman kompostoitumisen.

  Talvikaudella kompostoriin kannattaa käyttää Tehokuiviketta, joka pitää kompostin reippaana läpi pakkaskauden.

 • Kompostiheräte Biolan

  5,80 15,30  sis. alv

  Onko komposti vaipunut Ruususen uneen? Biolanin kompostiheräte antaa sille tarvittavan suukon, ja kohta komposti on taas täydessä touhussa! Herätettä kannattaa käyttää jo ennen uneen vaipumista, niin  kompostoituva aines pysyy tasaisesti käynnissä.

 • Kompostimöyhennin, Biolan

  23,00  sis. alv

  Erittäin kestävä Biolan Kompostimöyhennin on valmistettu lasikuituvahvistetusta propeenista, joka ei syövy tai hapetu. Biolan Kompostimöyhentimen avulla kompostin sekoittaminen on vaivatonta. Möyhentimen rakenteen ansiosta kompostimassan saa sekoitettua kevyesti. Möyhentimen pituus on 91 cm.

 • Metallinen lehtikomposti

  20,90  sis. alv

  Vihreään teräslangasta tehtyyn kompostihäkkiin keräät siististi lehdet ja risut. Häkki käy myös pieneläinaitaukseksi. Koko 90*90*70 cm.

 • Neudorff Jäteastiadeo

  15,90  sis. alv

  Heitä hyvästit haiseville biojäteastioille niin sisällä kuin ulkona! Neudorffin jäteastiadeolla hajuhaitat poistuvat – samoin toukkia tekevät kärpäset. Jäteastiadeo on hyönteismyrkytön jauhe, joka koostuu biologisesti hajoavista rakeista ja eteerisistä öljyistä. Ne sitovat jäteastian ylimääräisen kosteuden, ja vähentävät paitsi hajua, myös homeen muodostumista.

 • Puhkeamaton kottikärryn rengas 13″

  30,90  sis. alv

  13″ 3,50/3,50-6″. Puhkeamaton PU-täytteinen kottikärryn vararengas teräsvanteella. 25 mm reikä akselille, pienennysholkit 20 mm, 16 mm ja 14 mm. Keskiön pituus 77 mm.

 • Puhkeamaton kottikärryn rengas 16″

  34,05  sis. alv

  16″ 4,80/4,00-8″ Puhkeamaton PU-täytteinen kottikärryn vararengas teräsvanteella. 25 mm reikä akselille, pienennysholkit 20 mm, 16 mm ja 14 mm. Keskiön pituus 95 mm. Kantavuus 120 kg.

 • Radivit kompostointiaine Neudorff

  14,90  sis. alv

  Radivit-rakeilla pistät tehokkaasti kompostoitumaan niin talousjätteet kuin lehdet ja oksasilpunkin.

 • Sanko 10 l Orthex

  3,20  sis. alv

  Sanko ei kaiketi paljon esittelyjä kaipaa. Näistä nyt kuitenkin sen verran, että ovat Suomessa valmistettuja ja elintarvikekelpoisia, joten käyvät

 • Tehokuivike 30 l, Biolan

  10,90  sis. alv

  Biolanin Tehokuivike antaa kompostorillesi sen tarvitsemaa buustia pakkaskaudella. Kuivikkeeseen on lisätty rypsirouhetta, joka tehostaa kompostorin toimintaa.