Näytetään tulokset 1–12 / 35

 • Askel-nastakenkä

  95,50  sis. alv 24%

  Tämä punainen kaunotar on sekä sievä että turvallinen – ja vielä lämminkin! Mokkanahkaisessa Askel-nastakengässä on sisäsyrjällä täyspitkä vetoketju ja edessä nauhat, joten kerran kiristettyäsi oikeaan mittaan kenkien pukeminen ja riisuminen käy helposti. Hyvä istuvuus.

 • Askel-nastakenkä

  90,30  sis. alv 24%

  Askel- mokkakengän pukemisesta on tehty niin helppoa kuin mahdollista. Pitkä ja hyvin aukeava vetoketju on poikkeuksellisesti kengän edessä. Kengän vuori on lämmintä teddykarvaa, joten ulkoillessa ei välttämättä villasukkaa pakkasella tarvita.

 • Bamboo deo -pohjalliset

  7,50  sis. alv 24%

  Bamboo Deo – froteepohjallinen on vegaaninen tuote. Pohjallinen on tehty luonnollisesta ja nopeasti kasvavasta raaka-aineesta. Se on täydellinen kestävän kehityksen kumppani kuumiin kesäpäiviin ja patikointiretkille. Kestävänä materiaalina bambu säästää luontoa ja kukkaroa, sillä se säilyttää hyvät ominaisuutensa vielä sadan pesukerrankin jälkeen.

  Saatavana koot 36-46.

 • Casco Rubber Fix 50 ml

  15,60  sis. alv 24%

  Saappaissa reikä tai rinkan kulma vuotaa?

  Cascon RubberFix on kestävä liima- ja tiivistysmassa, joka sopii monen materiaalin korjaamiseen: kumi, tekstiili, nahka, muovi sekä monet synteettiset aineet. RubberFix on läpinäkyvä ja vedenkestävä.

  Pakkauksessa on mukana liiman levitykseen ja tasoittamiseen sopiva lasta, pala verkkoa ja hiomapaperia.

 • Casco SuperFix -asennusliima 40 ml

  9,30  sis. alv 24%

  Tällä liimalla fiksaa melkein mitä vaan!

  Casco SuperFix on erittäin vahva, elastinen asennusliima, joka tarttuu useimpiin materiaaleihin; puu, lastulevy, kipsilevy, betoni, marmori, kaakeli, useat muovit (ei PE, PP eikä muut rasvaiset muovit), lasi, metalli, alumiini, peili jne.

  SuperFixiä voi käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa.

 • Inblun kullankeltainen pistokas

  21,90  sis. alv 24%

  Tämä pistokas on kuin kevät! Kullankeltaisessa pistokkaassa on kaksi säädettävää, leveää remmiä jalkaterän päällä, ja sisäpohja on pehmeä ja muotoiltu. Pistokkaan pohja on pitävä uritetun kumi-muoviseoksen ansiosta.  Korkkimateriaali eristää kylmyyttä, joten nämä käyvät hienosti myös sisäjalkineiksi kylmiä lattioita vastaan.

 • Itsekiillottuva kenkävoide

  5,90  sis. alv 24%

  Uudistaa värin, hoitaa ja antaa nopeasti pitkäkestoisen kiillon pintanahkaisille ja sileille keinoainekengille. 50 ml. Purkissa mukana levityssieni.

  Vaihtoehdot musta ja väritön multicolor.

 • Kenkäharja

  5,90  sis. alv 24%

  Perinteinen kenkäharja, jossa iso ja pieni harjas. Harjakset ovat melko pehmeät, joten tavallinen nahka ei vahingoitu.

 • Kenkävoide Pal Shoe Cream, musta

  4,90  sis. alv 24%

  Palc Shoe Cream on perinteinen musta kenkävoide, jonka väri on erittäin peittävä. Helppo levittää, itsekiillottuva ja antaa kevyen suojan kosteutta vastaan. Sopii myös pehmeille aniliininahoille. Lasipurkin korkissa on mukana levityssieni.
  Sisältää silikonia, ei suositella tex-materiaaleille.

 • Kenkien hoitosetti

  25,70  sis. alv 24%

  Hyvät kengät ansaitsevat oman hoitolaatikon.

  Kauniissa laatikossa on kaikki, mitä tarvitset kenkiesi hoitohetkeen: harjat niin puhdistukselle, voiteen levitykselle kuin kiillottamisellekin, viimeistelytekstiili, musta kenkävoide sekä puinen kenkälusikka. Laatikon kannen saa tuettua puhdistusalustaksi.

 • Kenkien puhdistussetti

  9,70  sis. alv 24%

  Mikrokuituliina ja harja kenkien hoitoon.

 • Kyllästyssuihke Pedag Heavy Duty Waterproofer

  13,70  sis. alv 24%

  Pedag Heavy Duty Waterproofer -kyllästyssuihke antaa suojaa kosteutta vastaan kovemmassakin menossa.

  Silikonia sisältävä suojasuihke suojaa kastumiselta pitkään ja tehokkaasti. Se antaa tehokkaan suojan kovemmassakin menossa kaikille ulkoiluvarusteille, veneiden pressuille, teltoille, repuille, metsästysasuille sekä maastokengille. Heavy duty sopii  erinomaisesti vahvoille nahoille, tekstiileille ja TEX-materiaaleille.

  Tuote on väritön, ja muuttuu päivässä tuoksuttomaksi. Aroissa materiaaleissa kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan.

  400 ml aerosolipurkki.