Näytetään tulokset 1–12 / 74

 • Aloe vera -geelivoide, Herbamedicus

  3,10  sis. alv

  Aloe veraa on käytetty vuosisatoja ihon hoitamiseen. Se on tehokas ihon puhdistaja, ja sen sisältämät entsyymit kuorivat ihoa hellävaraisesti. Kuolleen ihosolukon poistuessa iho jää kosteaksi ja ihosolukko pääsee uudistumaan. Aloe veralla on myös antiseptisia ominaisuuksia, joiden ansiosta se rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Sopii myös voiteeksi haljenneelle iholle. Geelivoide on helppo levittää ja kuivuu nopeasti.

  Riittoisa 250 ml purkki.

   

 • Arnika -voide, Herbamedicus

  2,70  sis. alv

  Arnikavoide on vanhanajan voide, jota käytetään kipujen lievitykseen. Se auttaa mm. mustelmiin, turvotukseen ja reumaattisiin kipuihin. Sen sisältämä arnikkiöljy edistää verenkiertoa, suojaa ihoa, lievittää lihasten jännitystiloja ja stimuloi pintaverenkiertoa, joten se sopii mm. suonikohjujen hoitoon.

  Riittoisa 250 ml pakkaus.

 • Avaruushuopa 132*213 cm

  3,90  sis. alv

  Avaruushuopa on mainio retkeilyväline; se suojaa kylmältä, heijastaa lämpöä ja sopii pieneen tilaan.  Se on hyödyllinen lisä myös ensiapulaukkuun, veneeseen ja autoon, sillä onnettomuustilanteen sattuessa suojautuminen palelemiselta on erittäin tärkeää.

  Avatun avaruushuovan koko on 132*213 cm.

 • B-Energy Sana-Sol poretabletti

  3,90  sis. alv

  Sana-sol Energy Vahva B-pore sisältää kahdeksaa B-vitamiinia vahvoina pitoisuuksina.

  Lisäksi siinä on D- ja C-vitamiinia, kalsiumia, magnesiumia ja sinkkiä.

 • Deodorantit HTH

  2,30  sis. alv

  HTH on ihonhoitotuotuotemerkki, joka tarjoaa tehokkaita tuotteita kuivalle iholle. HTH tarkoittaa ”Auttaa kuivaa ihoa”, mitä me juuri teemmekin! Ensimmäinen tuotteemme, alkuperäinen HTH-voide, lanseerattiin vuonna 1970 ja siitä lähtien HTH on ollut luonnollinen osa kuivan ihon hoitoa. Käytämme hellävaraisesti kosteuttavia ja rauhoittavia aineosia, joita löytyy luonnollisesti iholta. HTH on kehitetty sekä iho että ympäristö huomioiden. Tuotteemme…

 • Glukosamiinivoide, Herbamedicus

  3,10  sis. alv

  Glukosamiinivoide sopii päivittäiseen lihasten ja nivelten huoltoon. Sen sisältämät arvokkaat ainesosat hoitavat sekä ihoa että niveliä ja rentouttavat kireitä lihaksia. Riittoisa 250 ml pakkaus.

 • Hammasharja Jordan Expert Clean

  4,30  sis. alv

  Jordan Expert Clean uutuusharja puhdistaa hampaat tehokkaasti CleanTech™ harjasteknologian avulla. Hammasharja poistaa plakin tehokkaasti vahingoittamatta ikeniä. Pidemmät kärkiharjakset helpottavat puhdistusta vaikeasti tavoitettavista paikoista suun takaosasta. Tyylikkäästä ja ergonomisesti muotoillusta varresta saa pitävän otteen.

  Jordan on pohjoismainen brändi, joka on hoitanut ihmisten hampaita jo vuodesta 1927.

 • Hammasharja Jordan Hello Smile magnetic handle

  3,30  sis. alv

  Jordan Hello Smile -hammasharjassa on ergonominen varsi, kielenpuhdistaja sekä pieni ja pehmeä harjaspää.

  Hello Smile on suunniteltu erityisesti esiteineille (9+).

  Hammasharjassa on magneetti hauskaan ja hygieeniseen säilytykseen: sen voi kiinnittää esimerkiksi kylpyhuoneen peilikaappiin tai seinään.

 • Hammasharja Jordan Individual Reach

  4,30  sis. alv

  Individual Reach -hammasharjassa on pieni harjaspää ja ohut varsi tarkkaan työskentelyyn sekä kevyeen otteeseen.

  Jordan on pohjoismainen brändi, joka on hoitanut ihmisten hampaita jo vuodesta 1927.

 • Hammasharja Jordan Step by step 0-2 vuotiaille

  3,90  sis. alv

  Hampaiden harjaus on syytä aloittaa heti ensimmäisen hampaan puhjettua. Step 0-2-vuotiaiden hammasharja on tarkoitettu lapsen ensimmäiseksi harjaksi.

  Hammasharjassa on pieni ja erittäin pehmeä harjaspää, joten se sopii helposti lapsen suuhun. Tukevasta varresta taas saa hyvän ja pitävän otteen, lisäksi se toimii varsin oivallisena puruleluna.

  Värikkään ja hauskan harjan avulla hyvään hammashygieniaan tutustuminen sujuu leikkien!

 • Hammasharja Jordan Step by Step 3-5 vuotiaille

  3,50  sis. alv

  Step 3–5-vuotiaille tarkoitetussa hammasharjassa on pehmeä ja entistä tuuheampi harjaspää. Harja on suunniteltu erityisesti maitohampaita varten.

  Ovaali reikä harjan keskellä mahdollistaa hyvän ja pitävän otteen, se myös helpottaa harjan kiinnittämistä imukuppitelineeseen. Muotoillusta varresta saa hyvän ja pitävän otteen.

  Pakkaus sisältää imukuppitelineen lisäksi tiimalasin, joka aktivoi lapsen pesemään hampaita riittävän pitkään.

  Jordan on pohjoismainen brändi, joka on hoitanut ihmisten hampaita jo vuodesta 1927.

 • Hammasharja Jordan Step by step 6-9 vuotiaille

  3,30  sis. alv

  Jordan Step by Step 6-9-vuotiaiden hammasharjassa on integroitu magic tip -harjaspää, joka mahdollistaa tehokkaan takahampaiden, hammasvälien sekä ienrajan puhdistamisen.

  Kahvaosan pyöreä muotoilu mahdollistaa kiertävän liikkeen sekä tehokkaan takahampaiden pesun. Muotoillusta kahvasta saa hyvän ja pitävän otteen.

  Soft -harjaspää.

  4 eri hahmoa ja väriä. Valitettavasti hahmoa ja väriä ei voi valita verkkokaupasta tilattaessa, toimitus varastotilanteen mukaan.