Näytetään tulokset 1–12 / 31

 • Aloe vera -geelivoide, Herbamedicus

  3,10  sis. alv 24%

  Aloe veraa on käytetty vuosisatoja ihon hoitamiseen. Se on tehokas ihon puhdistaja, ja sen sisältämät entsyymit kuorivat ihoa hellävaraisesti. Kuolleen ihosolukon poistuessa iho jää kosteaksi ja ihosolukko pääsee uudistumaan. Aloe veralla on myös antiseptisia ominaisuuksia, joiden ansiosta se rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Sopii myös voiteeksi haljenneelle iholle. Geelivoide on helppo levittää ja kuivuu nopeasti.

  Riittoisa 250 ml purkki.

   

 • Arnika -voide, Herbamedicus

  2,70  sis. alv 24%

  Arnikavoide on vanhanajan voide, jota käytetään kipujen lievitykseen. Se auttaa mm. mustelmiin, turvotukseen ja reumaattisiin kipuihin. Sen sisältämä arnikkiöljy edistää verenkiertoa, suojaa ihoa, lievittää lihasten jännitystiloja ja stimuloi pintaverenkiertoa, joten se sopii mm. suonikohjujen hoitoon.

  Riittoisa 250 ml pakkaus.

 • Avaruushuopa 132*213 cm

  3,90  sis. alv 24%

  Avaruushuopa on mainio retkeilyväline; se suojaa kylmältä, heijastaa lämpöä ja sopii pieneen tilaan.  Se on hyödyllinen lisä myös ensiapulaukkuun, veneeseen ja autoon, sillä onnettomuustilanteen sattuessa suojautuminen palelemiselta on erittäin tärkeää.

  Avatun avaruushuovan koko on 132*213 cm.

 • Glukosamiinivoide, Herbamedicus

  3,10  sis. alv 24%

  Glukosamiinivoide sopii päivittäiseen lihasten ja nivelten huoltoon. Sen sisältämät arvokkaat ainesosat hoitavat sekä ihoa että niveliä ja rentouttavat kireitä lihaksia. Riittoisa 250 ml pakkaus.

 • Herbasan -yrttivoide, Herbamedicus

  2,70  sis. alv 24%

  Herbasan -yrttivoide on todellinen ylellisyystuote! Sen sisältämät ainesosat sekä rentouttavat että virkistävät, ja arnikaöljy suojaa ihoa. Yrttiyhdistelmien vuoksi Herbasania ei voi käyttää raskaus- tai imetysaikana. Auringonkukkaöljylle allergisten kannattaa myös välttää tuotetta, sillä se sisältää kyseistä öljyä.

  Pakkauskoko 250 ml.

 • Käsivoide Aloe Vera

  2,10  sis. alv 24%

  Käsi- ja kynsivoide, joka imeytyy nopeasti ja kostuttaa käsien ihon tehokkaasti. Sen sisältämä aloe vera ja B5-vitamiini nuorentaa käsien ihoa ja vahvistaa kynsiä ja kynsinauhoja. Muista sivellä myös käsien selkäpuolelle!

  Tuubi 125 ml, valmistusmaa Saksa.

 • Kehäkukkavoide, Herbamedicus

  2,70  sis. alv 24%

  Kehäkukkavoide on perinteinen, suojaava ja hoitava voide, joka sopii päivittäiseen käyttöön vauvasta vaariin!

  Kehäkukkavoide elvyttää ihoa ja hoitaa tulehduksia. Se sopii erityisen hyvin herkälle iholle. Kehäkukkavoide auttaa myös rohtumien, auringnpolttamien ja muiden iho-ongelmien hoitamisessa, sillä siinä on ihosolukon uudistamista tukevia aineita. Voide on kevyttä, joten se imeytyy hyvin ihoon.

  Riittoisa 250 ml pakkaus.

   

 • Kylmägeeli 3-pack

  2,20  sis. alv 24%

  3 kpl käteviä pieniä kylmägeelipakkauksia. Pitää esim. lounaan viileänä n. 3 tuntia.  Kylmäapu myös pieniin vammoihin tai hiertymiin. Kylmenee puristelulla, ei vaadi pakastinta. Yhden geelityynyn koko n. 9*12 cm.

  Elintarvikehyväksyttyjä, sulamisaika 5 tuntia. Ei saa käyttää mikrossa.

 • Kylmälaukku 5 l

  8,40  sis. alv 24%

  Kompakti kylmälaukku eväille rantsuun tai metsäretkelle, tai vaikka lääkkeiden tai kosmetiikan säilytykseen reissussa.  Laukkuun mahtuu 5 l, ja siinä on kaksi vetoketjua ja säädettävä olkahihna.  Laukun mitat 24x17x14cm.

 • Kynsiviila, metallia

  1,90  sis. alv 24%

  13 cm. Kovan materiaalin vuoksi kynsiviila ei katkea eikä halkeile. Metallinen kynsiviila soveltuu erinomaisesti varpaiden kynsien viilaamiseen.

  Varren värivaihtoehdot turkoosi, lila ja pinkki.

 • Nestesaippua Ilo 3 l

  4,30  sis. alv 24%

  Ilo-nestesaippuoiden arvonta 29.4.-6.5. Facebookissa ja Instagramissa Kauppahuone Koskelan sivuilla! 

  Ilo on suomalainen puhtaus!

  3 l Suomessa valmistettua Ilo-nestesaippuaa.  Valittavanasi on viisi ihanaa, raikasta tuoksua: hedelmä, omena, mustikka, ruusu ja pellava, ja tietenkin myös täysin hajusteeton tuote.  Iloa on saatavana myös 500 ml pumppupulloissa.

  Ilo-saippuat on valmistettu Foxtel Oy:n tehtaalla Orivedellä.

   

 • Nestesaippua Ilo 500 ml

  1,80  sis. alv 24%

  Ilo on suomalainen puhtaus!

  Ilo-nestesaippuat on valmistettu Suomessa ja pullotettu 100% kierrätysmuovista valmistettuihin, kauniisiin 500 ml pumppupulloihin. Valittavanasi on viisi ihanaa, raikasta tuoksua: hedelmä, omena, mustikka, ruusu ja pellava, ja tietenkin myös täysin hajusteeton tuote.  Kaikkiin tuoksuihin on saatavana myös ekologinen 3 l täyttötonkka, joten voit käyttää samaa pumppupulloa uudelleen ja uudelleen.

  Ilo-saippuat on valmistettu Foxtel Oy:n tehtaalla Orivedellä.