Näytetään tulokset 1–12 / 79

 • Alumiinitarra “Ei mainosjakelua”

  2,90  sis. alv

  Alumiinisella tarrakilvellä “Ei mainosjakelua” kerrot ovessa tai postilaatikossa jakajalle, ettet halua mainospostia. Koko 2×8 cm.

 • Avainrenkaat Pisla

  3,90  sis. alv

  Nyt ne avaimet järjestykseen ja siisteihin nippuihin. Siihen tarkoitukseen tarvitset näitä avainrenkaita, jotka myydään viiden kappaleen pakkauksena.

  Renkaan halkaisija 36 mm.

 • Äyskäri

  3,70  sis. alv

  Legendaarinen oranssi äyskäri!

  Kaikille veneilijöille tuttu veneen tyhjennyksen apuväline. Kätevä myös esimerkiksi hiekoitukseen talvisin, talleilla rehun annosteluun ja  erinomainen myös mullan käsittelyyn.

  Äyskäri on valmistettu elintarvikelaatuisesta muovista, jolloin sitä voi käyttää huoletta elintarvikkeiden kanssa.Sisäosassa on mitta-asteikko, josta näkee helposti annoksen tilavuuden. Aidon kotimaisen äyskärin tunnistaa Avainlippu-tarrasta!

 • Bensakanisteri Plastex

  9,50 17,40  sis. alv

  Suomalaista laatua!

  Plastexin turvalliset ja paksuseinäiset bensakanisterit on tehty kestämään kulutusta.

  UN-hyväksytyt kanisterit on testattu VTT:n vaativissa kokeissa ja jokainen kanisteri painetestataan vielä erikseen tehtaalla ennen pakkausta. Bensakanisterin mukana on kaatonokka, jonka avulla tankkaus onnistuu ilman roiskeita ja kestävä korkki kumisella, kestävällä tiivisteellä.

  Bensakanisteri soveltuu hyvin mm. veneilyyn, moottorikelkkailuun ja auton ja kuorma-auton polttoaineen säilytykseen. Soveltuu myös dieselpolttoaineelle.

  Vinkki: Laita eri bensalaadut erivärisiin kanistereihin niin ei mene bensat sekaisin!

   

 • Bensiini Teho+ 2T

  24,90  sis. alv

  Teho+ 2T Pienmoottoribensiini on tarkoitettu käytettäväksi 2-tahtimoottorilla varustetuissa työkoneissa ja kulkuvälineissä (moottorisahat, moottorikelkat jne).

  Se on erittäin matala-aromaattista alkylaattibensiiniä ja siksi se on lähes hajuton. Teho+  sisältää 2% synteettistä 2-tahtimootoriöljyä, joten se sopii myös talvikäyttöön. Teho+ 2T Pienmoottoribensiini säilyttää ominaisuutensa pidempään ja soveltuu sellaisenaan hyvin säilytysbensiiniksi.

 • Bensiini Teho+ 4T

  24,90  sis. alv

  Teho+ 4T Pienmoottoribensiini on tarkoitettu käytettäväksi 4-tahtimoottorilla varustetuissa työkoneissa ja kulkuvälineissä (ruohonleikkurit, moottorikelkat jne).

  Se on erittäin matala-aromaattista alkylaattibensiiniä ja siksi se on lähes hajuton. Teho+  sisältää 2% synteettistä 4-tahtimootoriöljyä, joten se sopii myös talvikäyttöön. Teho+ 4T Pienmoottoribensiini säilyttää ominaisuutensa pidempään ja soveltuu sellaisenaan hyvin säilytysbensiiniksi.

 • Fiskars Solid lehtiharavan lapa

  12,90  sis. alv

  Iso harava suurilla nurmikkoalueilla työskentelyyn. Fiskars Solid™ -sarjan tuotteet ovat toimivia ja helppokäyttöisiä.

  Kiinnitä vaihtovarteen haravan lapaosa ja tuote on valmis käyttöön.  Tukevat ja joustavat piikit, joiden erityinen muoto estää tikkuja ja lehtiä jäämästä kiinni.  Fiskarsin artikkelinumero 1014915.

 • Fiskars Solid monitoimiharavan lapa

  12,90  sis. alv

  Fiskars Solid™ yleisharavan lapa on perustyökalu nurmikon perustamiseen ja maan tasoittamiseen ennen kylvämistä.  Sopii sekä pitkän heinän haravointiin että pintamaan, hiekan ja mullan tasoittamiseen ennen kylvämistä sekä kylvösten tiivistämiseen, 12 piikkiä. Fiskars Solid™ -sarjan tuotteet ovat toimivia ja helppokäyttöisiä.  Kiinnitä vaihtovarteen haravan lapaosa ja tuote on valmis käyttöön.

 • Fiskars Solid varsi

  12,90  sis. alv

  Varsi tukevalla kiinnitysmekanismilla haravoiden lapaosille.

  Fiskars Solid™ -sarjan tuotteet ovat toimivia ja helppokäyttöisiä. Kiinnitä vaihtovarteen haravan lapaosa ja tuote on valmis käyttöön.

  Varren päässä ripustusreikä tuotteen varastointiin.

  Tuote vain myymälästä noudettuna, tai lähialuekuljetuksella. 

 • Graffitinpoistaja 500 ml

  19,30  sis. alv

  Tehokas, mutta hellävarainen graffitinpoistoaine, joka sopii erityisesti niihin kohteisiin, joissa graffiteja on paljon. Se tehoaa myös tussilla tehtyihin piirrustuksiin. Graffitinpoistoaineen jäljiltä ei tarvita uudelleenmaalausta.  Pullon tilavuus 500 ml.

  Aine on tarkoitettu ei-imukykyisille pinnoille, joten se ei sovi kivi- tai betonijulkisivuihin.

 • HartPlastic kirjaintarrat 100 mm

  2,10  sis. alv

  Wichelhousen 100 mm korkealla kovamuovisella kirjaintarralla merkitset vaikkapa veneen tai postilaatikon. Tuote on vedenkestävä ja kiinnittyy hyvin.

 • HartPlastic numerotarrat 100 mm

  2,10  sis. alv

  Wichelhousen 100 mm korkealla kovamuovisella numerotarralla merkitset esim. postilaatikon. Tuote on vedenkestävä ja kiinnittyy hyvin.