Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Kalsium+Magnesium+D-vitamiini Sana-sol

  11,20  sis. alv

  Aurinkoinen Sana-sol -vitamiiniperhe on tehnyt hyvää ja maistunut hyvältä – jo vuodesta 1933. Tänään Sana-sol tarjoaa kaikenikäisille suomalaisille kattavan valikoiman vitamiineja, kivennäisaineita tai muita ravintolisiä – sinun ja läheistesi hyvinvointia tukemaan.

  Tuote sisältää yhdistelmän kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia. Kalsium ja D-vitamiini on jo pitkään tunnettu “luustoaineina” ja ne ovatkin tarpeellisia luuston pysymiselle normaalina. Ne myös edistävät lihasten normaalia toimintaa, kuten myös magnesium. Magnesium tukee myös elektrolyyttitasapainoa elimistössä.

   

 • Ladyvita Hiukset ja kynnet 90 tablettia

  17,90  sis. alv

  Joskus elämä vaatii ja arki kuormittaa tavallista enemmän. Usein se näkyy ihossa, hiuksissa ja kynsissä.

  Ladyvita Hiukset ja kynnet-kivennäisvalmiste vahvistaa hiuksia ja kynsiä, jotta olet valmis kohtaamaan huomiset haasteet kynnet teroitettuna, hiukset hulmuten.

   

   

 • LadyVita Kollageenitabletit 60 kpl

  17,90  sis. alv

  Mikä onkaan tämä paljon puhuttu kollageeni?  Se on lihasten ja sidekudosten proteiini. Kollageenit antavat tukea ja lujuutta uiden, rustojen, jänteiden, verisuonten ja ihon rakenteisiin.  Itseasiassa kollageenia on aikuisen elimistössä enemmän kuin mitään muuta proteiinia – peräti neljä kiloa!

  Miksikö sitä sitten vielä pitäisi syödä pillereinäkin? Kollageenin tuotanto alkaa hiipua jo 25 -vuotiaana. Sen väheneminen näkyy ennen kaikkea ihon veltostumisena ja ryppyinä. Parhaiten pidät ihostasi huolta terveellisillä elämäntavoilla, vaikka geeneillä on toki oma vaikutuksensa.

  Ladyvita Kollagenin hyaluronihappo ja kollageeni auttavat vähentämään ihon joustavuuden menetystä ja ylläpitämään ihon kiinteyttä.

   

 • Möller Vahva Omega-3

  21,40  sis. alv

  Vahva annos välttämättömiä omega-3-rasvahappoja ilman kalan jälkimakua.

  Möller Vahva Omega-3 kalaöljykapseleissa on ainutlaatuinen enteropäällyste, jonka ansiosta kapselit sulavat vasta ohutsuolessa, eikä mahalaukussa kuten normaalit kalaöljykapselit. Tämä estää niin monille tutun ”kalaöljyröyhtäilyn” ja kalan ikävän jälkimaun suussa. Ohutsuoli on myös se paikka, jossa välttämättömät omega-3-rasvahapot DHA+EPA imeytyvät kehoon.

  DHA+EPA tutkitusti edistävät sydämen toimintaa sekä veren triglyseridipitoisuuden pysymistä normaalina. DHA on tärkeä myös aivojen toiminnalle ja näkökyvylle. Kahdessa kapselissa on yli 1000 mg omega-3-rasvahappoja.

   

 • Rauta+C vitamiini Sana-sol appelsiininmakuinen purutabletti

  11,20  sis. alv

  Sana-sol Rauta purutabletti on ainutlaatuinen hyvänmakuinen purutablettimuodossa oleva rautalisä. Se sisältää 14 mg rautaa ja 12 mg raudan imeytymistä lisäävää C-vitamiinia yhdessä tabletissa.

  Rauta edistää punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostusta sekä hapen kuljetusta kehossa. Sekä rauta että C-vitamiini tukevat vastustuskykyä ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

   

  Aurinkoinen Sana-sol -vitamiiniperhe on tehnyt hyvää ja maistunut hyvältä – jo vuodesta 1933. Tänään Sana-sol tarjoaa kaikenikäisille suomalaisille kattavan valikoiman vitamiineja, kivennäisaineita ja muita ravintolisiä – sinun ja läheistesi hyvinvointia tukemaan.

  Sana-sol vitamiinit koko perheelle