Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Finalsan RTU rikkakasvien torjunta-aine

  21,90  sis. alv

  Finalsanin avulla pääset eroon rikkaruohoista tehokkaasti ja nopeasti. Se ei imeydy maaperään, joten käsitellylle alueelle voi istuttaa kasveja jo parin päivän kuluttua, ja käyttöturvallinen se on heti, kun aine on kuivunut. Myös eläimet voivat tassutella huoletta alueella heti sprayn kuivuttua.

  Rikkakasvien lisäksi Finalsan tehoaa myös sammaleeseen, ja toimii myös melko alhaisissa lämpötiloissa.

 • Kuorikate 50 l Biolan

  5,50  sis. alv

  Biolan Kuorikate on puhtaasta havupuun kuoresta valmistettu katemateriaali ja maanparannusaine. Se ei sisällä jäämiä torjunta-aineista eikä haitallisista kemikaaleista. Kuorikate suojaa mullan pintaa kuivumiselta ja liettymiseltä sekä ehkäisee rikkakasveja ja pitää sadon puhtaana. Koska kuorikate hajotessaan käyttää typpeä, on kasveille annettava hieman normaalia runsaampi lannoitus.

  HUOM! Ainoastaan lähialuetoimitukset tai nouto myymälästä, ei lähetetä rahtina. 

   

 • Solabiol® Nopea rikkakasvien ja sammaleen poistaja

  16,20  sis. alv

  Torju rikkakasvit ja sammaleet, ennen kuin ne ottavat pihassasi vallan.  Solabiol® Nopea rikkakasvien ja sammaleen poistaja poistaa rikkakasvit pihastasi jopa kolmessa tunnissa! Sen tehoaineina ovat luonnossakin esiintyvät rasvahapot. Kätevällä spraypullolla aineen käyttäminen on helppoa.

  Muista lukea käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä!

 • Trim -voikukkahävite

  17,50  sis. alv

  Trim Spray on tehokas, käyttövalmis hävite voikukille ja muille kaksisirkkaisille rikkaruohoille. Se ei vahingoita nurmikkoa.

  Koko: 1 l.

 • Trimmerin varasiima

  2,45 3,90  sis. alv

  Trimmeristä siima lopussa ja heinä ottaa vallan? Valikoimissamme on 5 eri vahvuutta trimmerin siimaa.