Näytetään tulokset 1–12 / 35

 • Akileija, Aquilegia

  4,00  sis. alv

  Akileija on helppo, itsestään kylväytyvä pernna, joka ei ole vaativa kasvuolosuhteistaan. Se on erittäin talvenkestävä ja lähtee helposti karkuteille, ja akileijoja voikin löytää kaukaa lähtöpisteestään siementen kulkeutuessa tuulen mukana.  Akileijan värivaihtoehdot risteytyvät helposti keskenään, joten puutarhaan voi syntyä uusia, mielenkiintoisia väriversioita.

  Swan red and white on hiukan harvemmin nähty väriversio akileijasta.

 • Dahlia irtojuurakot

  4,00  sis. alv

  Dahliat ovat näyttäviä, helppohoitoisia ja pitkään kukkivia.

  Niillä saa helposti väriä erillaisiin kasviryhmiin.Matalat lajikkeet sopivat hyvin myös ruukkuihin esim. parvekkeelle ja patiolle. Esikasvatettuna kukkii aikaisemmin.

  Istuta lähelle pintaa niin, että kasvukohdat ovat juuri maanpinnassa. Viihtyy kuohkeassa ja hyvin ojitetussa maassa, aurinkoisella tai puolivarjoisella kasvupaikalla.

 • Freesia

  4,50  sis. alv

  Freesia (Freesia spp)

  Freesia on kaunis ja hyväntuoksuinen kukka, joka on tuoksuvien ja romanttisten kukkakimppujen vakiasukas. Se on erinomainen leikkokukka, joten siitä saa vaikkapa ihastuttavan tuliaiskimpun.

  15 sipulia/pss.

   

 • Gladiolukset eli miekkaliljat

  4,70 5,00  sis. alv

  Gladiolus on näyttävä ja komea, metrin korkuiseksi kasvava perenna. Se koristaa upeasti pihan kukkamaat ja seinustat. Jos kasvatat gladioluksen ilman taustatukea (seinä, ritilä), varaudu tukemaan se kunnolla.

  Gladiolus on myös oiva leikkokukka, joten siitä saat hienon kukkakimpun niin kotipöydälle kuin tuliaisiksikin.

  10 sipulia/pss.

 • Inkarvillea eli Lähetyssaarnaajankukka

  3,90  sis. alv

  Inkarvillea, Isoinkarvillea (Incarvillea) Pink. Inkarvillea on vaativa kasvatettava, mutta kaunis kukinto korvaa vaivan.

  1 mukula/pss

 • Istutuskaira

  6,90  sis. alv

  Istutuskairalla istutat helposti niin kukkasipulit, siemensipulit kuin perunatkin. Metallisen kairan ulkokyljessä on mitta-asteikko, jonka avulla on helppo tarkastaa oikea istutussyvyys. Kädensija muovia.

   

 • Jaloangervo

  4,20  sis. alv

  Jaloangervo, Astilbe

  Kaunis, vaatimaton ja kestävä jaloangervo on vanha perinteinen perenna, joka kasvaa usein vanhoilla pihoilla pensasmaisena.

 • Jalokello

  5,00  sis. alv

  Jalokello on erittäin kaunis, useassa värissä kukkiva perenna. Se on uskollinen kukkija heinä-elokuun ajan. Koska jalokello talvehtii Suomen oloissa kohtuullisen hyvin, sitä ei tarvitse nostaa talvehtimaan kellariin. Muodostaa kauniin asetelman, ja sopii myös ruukkuistutuksiin.

 • Kalla, Zantedeschia, huonevehka

  5,00  sis. alv

  Kalla (zantedescia), huonevehka. 

  Monet tuntevat kallan huonekasvina, mutta se on erinomaisen kestävä ja helppohoitoinen puutarhakasvi.  Parhaiten se sopii ruukkukasvatukseen myös ulkona. Kukkien auettua ne kukkivat kauan. Kalla on myös kestävä leikkokukka.

   

   

 • Kanna

  4,40  sis. alv

  Kanna on näyttävä ja jopa metrin korkuiseksi kasvava upea kukka. Se viihtyy myös ruukkukasvina, ja pitää auringonpaisteesta. Kannan kasvuaika on pitkä verrattuna moneen muuhun sipulikukkaan, mutta se kukkii pitkälle syksyyn saakka.

 • Kruunuvuokko, Anemone

  7,00  sis. alv

  Vuokko, Anemone, on monen suosikki kesäkukista, eikä ihme. Sen kukat ovat yksinkertaiset ja kauniit, ja se sopii hienosti leikkokukaksi. Muistathan lukea kasvatusohjeet!

  15 mukulaa/pss.

 • Kukkasipulilannoite

  8,90  sis. alv

  Sipulikukat tuovat puutarhaan monimuotoista ja värikästä kukkaloistoa. Hornumin kukkasipulilannoite edistää ihastuttavien kukkiesi silmujen muodostumista, ja samalla auttaa herkkien perennoiden kylmänkestävyydessä.

  1,1 l purkki.