Näytetään tulokset 1–12 / 22

 • Espanjansinilija

  4,90 5,20  sis. alv 24%

  Espanjansinililja (Hyacinthoides Hispanica)

  Monille vielä vieras kevään kukkija, mutta ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Espanjansinilija on 20-40 cm korkeaksi kasvava, kellomaiset, erittäin kauniit kukat tanakan varren päähän kasvattava kukka. Kukat muistuttavat kissankelloa.

  Se viihtyy varjossa ja viileässä, mutta on hallanarka. Siksi se pitää runsaasta lumipeitteestä.  Espanjansinililja sopii mainiosti esim. metsäpuutarhaan tai pihan pensaiden tai puiden alle. Istutuksen jälkeen multa on hyvä peitellä syksyn lehdillä, jotta ne suojaavat arkoja sipuleita talven koettelemuksilta.

  10 sipulia/pss.

   

 • Heinätähti

  3,90  sis. alv 24%

  Heinätähti (Ipheion uniforum) Wisley Blue

  Ihastuttava, matalakasvuinen kukka, yksi kevään ensimmäisiä kukkijoita. Englanniksi sen nimi on osuvasti Kevään tähtikukka. Heinätähden korkeus on 10-20 cm, joten se sopii monenlaiseen puutarhaan, ja erinomaisesti myös ruukkuistutuksiin.

  1 pussi sisältää 15 kpl sipuleita.

   

 • Muscari Artis

  Helmililja, helmihyasintti

  0,50  sis. alv 24%

  Helmilija eli helmihyasintti on valtaosalle tuttu kevään kaunokainen. Sen siniset, tiiviit kukat nousevat viimeistään toukokuussa, ja kuivettuaan muuttuvat kiehtovan näköisiksi.

  Helmililjasta on olemassa useita värivaihtehtoja.

  Helmililjat myydään irtosipuleina.

 • Hyasintit sisäkasvatukseen

  5,60  sis. alv 24%

  Kasvata sinäkin joulun hyasintit itse!

  Hyötöön tarkoitettujen hyasinttien sipulit istutetaan multaan tai veteen syyskuusa, kylmäkasvatetaan – ja jouluna ne ovat sopivasti kukassa. Värivaihtoehtoina lila ja pinkki. 3 sipulia/pss.

   

 • Istutuskaira

  6,90  sis. alv 24%

  Istutuskairalla istutat helposti niin kukkasipulit, siemensipulit kuin perunatkin. Metallisen kairan ulkokyljessä on mitta-asteikko, jonka avulla on helppo tarkastaa oikea istutussyvyys. Kädensija muovia.

   

 • Keisaripikarililja, keisarinkruunu

  8,30  sis. alv 24%

  Keisarinpikarililja hohtaa kuin kultainen kruunu keväällä omissa korkeuksissaan – ei sitä suotta sanota myös keisarinkruunuksi. Tämä näyttävä sipulikasvi toimii samalla suojelijana muille sipulikasveille, sillä sen sipuli tuoksuu niin voimakkaalta, että myyrät pysyttelevät kaukana.

  1 sipuli/pss.

 • Kevätkurjenmiekka

  Kevätkurjenmiekka Katharina Hodgkin

  4,90  sis. alv 24%

  Kevätkurjenmiekka (Iris reticulata) Katharina Hodgkin

  Ihastuttava varhaiskevään kukkija! Katharina Hodgkinilla on hurmaavat sinililat kukat keltaisilla koristeilla.

  Kevätkurjenmiekka nousee usein kukkimaan jo lumen keskeltä. Sopii kauniisti myös ruukkuistutuksiin. Istuta sipulit paikkaan, jonka kevätaurinko lämmittää varhain. Kevätkurjenmiekka on helppo kasvatettava.

  10 sipulia/pss.

 • Kirjokevättähti

  4,50  sis. alv 24%

  Kaunis kevätkirjotähti kukkii kauniin sinisin, keskeltä vaalein kukin. Se leviää innokkaasti sekä tuottamistaan siemenistä että sivusipuleista, eikä ole kovin tarkka kasvumaansa laadusta.  Voit laittaa kirjokevättähden myös kasvamaan matalaan ruukkuun, jos et halua sen kasvattavan mattoa pihaasi.

  20 sipulia/pss.

 • Kirjopikarililja

  5,70  sis. alv 24%

  Kirjopikarililja (Fritillaria meleagris) on keisarinpikarililjan sievä pikkusisko. Sen kellomaiset kukat kasvavat noin 20 cm korkean varren päässä. Meleagris mixed -sekoituksessa on tumman ja vaalean violetteja ja valkoisia kukkia.

  15 kpl/pss.

 • Koiranhampaat, Erythronium

  4,50  sis. alv 24%

  Koiranhammas on nimestään huolimatta kaunis ja herkkä kukka. Se on kiitollinen kasvatettava, sillä kasvupaikkansa suhteen se ei ole kovinkaan vaativainen. Parhaiten se viihtyy varjon puolella kosteutta pidättävässä maassa. Koska istutussyvyys ei ole kuin noin 5 cm, siitä saa myös kauniin kukan matalaan ruukkuun.

  “Purple King” on koiranhampaan vaaleanpunaisen/lilan sävyinen versio.

  1 juurakko/pss.

 • Kukkasipulilannoite

  8,90  sis. alv 24%

  Sipulikukat tuovat puutarhaan monimuotoista ja värikästä kukkaloistoa. Hornumin kukkasipulilannoite edistää ihastuttavien kukkiesi silmujen muodostumista, ja samalla auttaa herkkien perennoiden kylmänkestävyydessä.

  1,1 l purkki.

 • Lilja Salmon

  Lilja Salmon

  4,50  sis. alv 24%

  Lilja (Lilium asiaticus) Salmon

  Istuta liljat nyt ja nauti niiden kauniista kukista jo kesäkuusta lähtien!

  Liljat ovat helppohoitoisia, näyttäviä kukkia. Salmon kasvaa 80-150 cm korkeaksi, ja sen kukat ovat myös erinomaisia leikkokukkia. Kukka tuoksuu hyvältä. Istuttamalla liljan syksyllä thermoruukkuun aikaistat sen kasvamista keväällä, ja samalla pidät sen turvassa myyriltä.

  2 sipulia/pss.