Näytetään tulokset 277–288 / 339

  • Paikanvaraus

    Silpoydinherne Wunder von Kelvedon

    2,90  sis. alv

    Tuttu ja turvallinen silpoydinherne, satoisa ja hyvän makuinen. Herneet pysyvät maukkaina pitkään.

  • Sinipunavaula Bocca

    4,20  sis. alv

    Ihastuttava sinipunavaula köynnöstää kahden tai jopa kolmen metrin korkeuteen. Sen lehdet muistuttavat murattia, ja se tekee runsaasti pieniä violettia kukkia.

  • Siperianpallo-ohdake

    2,70  sis. alv

    Siperian pallo-ohdakkeella saat näyttävyyttä kukkapenkkeihin, kukkakimppuihin ja kuivakukka-asetelmiin.

    Pallo-ohdake on erittäin kestävä, ja se viihtyy aurinkoisella kasvupaikalla. Se on myös pörriäisten suosiossa.  Siperian pallo-ohdake on monivuotinen, ja viihtyy mainiosti samalla paikalla vuodesta toiseen.

  • Siperianunikko Magic Wonder

    3,90  sis. alv

    Siperianunikko (Papaver nudicaule) Magic Wonder.

    Kaksivuotinen kaunotar, joka käy niin ruukkuun, kukkamaalle kuin kivikkopuutarhaankin. Viihtyy auringossa tai puolivarjossa kosteassa ja kuohkeassa savimaassa.

    KYLVÖ: suoraan avomaalle huhti-elokuussa.

    KUKINTA: kylvämistä seuraavana vuonna kesä-syyskuussa.

  • Sipuli De Vaugirard

    1,20  sis. alv

    Sipuli (Allium sepa) De Vaugirard.

    De Vaugirard on varhainen sipulilajike, ja se kasvaa nopeasti. Sitä voi käyttää mm. salaateissa, ja pienempiä sipuleita kurkkusäilykkeissä. Se kestää vain lyhytaikaista varastointia.

     

     

  • Paikanvaraus

    Sipuli Giant Zittau

    1,20  sis. alv

    Sipuli Giant Zittau on yleisin sipulilajike. Sen sipulit ovat kiinteitä ja ohutkuorisia, voimakkaan makuisia. Sopivissa olosuhteissa se tuottaa runsaan sadon.

  • Sitruunabasilika Lemon

    4,20  sis. alv

    Sitruunabasilika (Ocimum basilicum) Lemon. 

    Yksivuotinen ihastuttava yhdistelmä basilikan ja sitruunan tuoksua. Sopii hyvin salaatteihin ja keittoihin ja kalan kaveriksi. Kokeile myös pestoon! Voit kasvattaa sitruunabasilikaa ympäri vuoden ikkunalla. Sen voi kylvää ruukkuun tai suoraan avomaalle kesällä. Kerää uudet versot ennen kuin kasvi ehtii kukkia.

     

  • Sitruunamelissa Lima

    3,90  sis. alv

    Sitruunamelissa (Melissa officinalis) Lima. 

    Monivuotinen, raikas yrtti. Kuten yrtit yleensä, myös sitruunamelissa kerätään tuoreina versoina. Parhaan sadon siitä saa, kun ei anna sen kukkia. Sen voi estää katkaisemalla kasvin latvan, mutta jos puolestaan kaipaa pihaansa pörriäisiä, melissan kannattaa antaa kukkia. Sen kukinnot vetävät perhosia ja kimalaisia tehokkaasti puoleensa. Sitruunamelissaa voi kasvattaa ikkunalla ympäri vuoden.

    KYLVÖ: avomaalle huhti-toukokuussa, kun lämpötila on pysyvästi plussan puolella. Painele siemenet kevyesti multaan, älä peittele.

    SATO:  kesä-elokuu.

  • Paikanvaraus

    Sitruunamelissa, luomu

    4,20  sis. alv

    Sitruunamelissa kuuluu yrtteihin, joita voi kasvattaa ikkunalla vaikka ympäri vuoden. Sitä voi käyttää niin ruokien ja juomien maustamiseen kuin koristeenakin. Jääpalan sisällä se tuo juomaan sekä kaunista vihreyttä että raikasta sitruunan makua.

  • Soijapapu Sylvia F1

    2,70  sis. alv

    Soijapapu alkaa olla jo kaikille tuttu; se on varsinainen proteiinipommi, josta saa tehtyä monenlaisia herkkuja. Sylvia F1 on kestävä ja maukas soijapapu.

  • Sokeriherne Vroege

    2,90  sis. alv

    Sokeriherne (Pisum sativum) Vroege Hendriks.

    Varhainen, puolikorkea sokeriherne. Toisin kuin silpoydinherne, sokeriherne poimitaan nuorina, lituskaisina palkoina, ja herneet syödään ennen kuin ne ovat kokonaan kypsiä. Kuten nimikin sanoo, tämä on makea ja maukas kaveri. Tukea se kyllä vaatii, joten sido tai kiinnitä se nipsuilla tukikeppiin.

    KYLVÖ: avomaalle huhti-kesäkuussa, kun lämpötila on vähintään +10 astetta.

    SATO: heinä-elokuu.

     

  • Spagettikurpitsa Vegetable Spaghetti

    2,70  sis. alv

    Joko tunnet spagettikurpitsan? Jos et, kannattaa tutustua! Kurpitsan nimi tulee siitä, että sen sisälmys on todellakin kuin spagettia – ja sitä voi käyttää, kuten spagettia. Spagettikurpitsan sisältö on kevyempi vaihtoehto perinteiselle pastalle, ja sen kanssa maistuu monenlainen kastike.