Näytetään tulokset 13–16 / 16

  • Pakasterasia 0,5 l kertakäyttö

    1,30  sis. alv

    Kertakäyttöpakasterasia 0,5 l. Pakkauksessa 5 rasiaa. Kertakäyttöinen pakasterasia kestää pakastamisen lisäksi sulattamisen mikrossa tai kuumassa vedessä. Lämpötila -20- +100.

  • Pakasterasia 0,9 l

    4,30  sis. alv

    Kestävä ja pestävä 0,9 litran pakasterasia. 4 rasiaa pakkauksessa.

  • Suippopaprika Atris F1, ekologinen

    4,20  sis. alv

    Suippopaprika (Capsicum anuum L.) Atris F1

    Miedon makuinen, makea suippopaprika. Kypsyy aikaisin vihreästä punaiseksi, ja soveltuu niin tuoreena syötäväksi kuin säilöntään tai grillaukseen. Suippopaprikan kasvatusaika on pitkä, joten siemenet kannattaa kylvää sisälle esikasvamaan pari kuukautta ennen kuin kasvin saa istutettua kasvupaikkaansa  Koska paprika rakastaa lämpöä, esikasvatuksen saa hyvin käyntiin lattialämmön päällä (esim. kylyphuoneessa) tai lämpöpatterin lähettyvillä. Muista pitää huolta kosteudesta! Heti kun versot nousevat siemenstä, ne pitää siirtää valoisaan paikkaan.  Ulos sen voi viedä vasta kun lämpötila on varmasti yli 20 astetta, joten kasvihuone tai lasitettu tai suojainen parveke ovat sille parhaita paikkoja. Toisaalta myös liian kuumaa pitää välttää: jos lämpötila on jatkuvasti yli 25 astetta, hedelmöityminen voi vaarantua.  Suippopaprika viihtyy humuspitoisessa ja ravintorikkaassa kasvumaassa. Se tarvitsee paljon kastelua ja lannoitusta, mutta ei siedä seisovaa vettä.  Koska kasvi on korkea, tuuli ei ole sen ystävä.  Kasvukaudella kukkanuppujen poistaminen auttaa kasvin kasvamista isommaksi ja tuottamaan suurempaa satoa. Paprika kasvaa noin metrin korkuiseksi, joten se tarvitsee tukea pysyäkseen pystyssä.

    ESIKASVATUS: helmi-maaliskuussa. Paprikan idut tarvitsevat paljon valoa ja tasaisen kosteuden. Jos siirrät ne ulos kasvamaan kesäksi, karaise niitä ennen lopullista ulosviemistä: pidä taimet päivät ulkona, mutta tuo sisälle öiksi kun ilma viilenee. Istuta taimet ulos vasta, kun lämpötila on varmasti yli 20 astetta. Jos istutat ne lasitetulle parvekkeelle tai kasvihuoneeseen, pidä huolta tuuletuksesta.

    SATO: kylvämisestä satoon on noin 4 kuukautta, joten parhaimmillaan voit poimia ensimmäiset paprikat kesä-heinäkuun taitteessa

     

     

  • Suippopaprika Timia

    3,90  sis. alv

    Paprika kaikissa muodoissaan on vuoden vihannes 2023!

    Suippopaprikasta on hetkessä tullut monien suosikki makeutensa ja monikäyttöisyytensä vuoksi. Viljeltävänä se on yhtä hurmaava: nopeakasvuinen, runsassatoinen ja sopii niin tuoreena syötäväksi, paistettavaksi kuin säilöttäväksikin.