Ruusupapu Hestia
4,20 € sis. alvRuusupapu Hestia on erittäin kaunis papukasvi, joten siitä on iloa sekä kukkivana että satokasvina.
Näytetään tulokset 61–72 / 85
Ruusupapu Hestia on erittäin kaunis papukasvi, joten siitä on iloa sekä kukkivana että satokasvina.
Tämä sekoitus on ilo silmälle ja suulle! Yksivuotiseen seokseen on koottu kukkia, jotka kelpaavat syötäväksi. Niistä voi jäädyttää näyttäviä jääpaloja, koristella niillä kakkuja tai jälkiruokia tai somistaa juomaveden laittamalla kukkasia kellumaan sen pinnalle. Myös kesäboolille!
Salottisipuli on serkkuaan keltasipulia hieman miedompi ja makeampi. Salottisipulia voi hyödyntää jo kasvukauden puolivälissä käyttämällä sitä kevätsipulina. Varastoidaan kuten muutkin sipulit kuivaamalla huolellisesti ennen varastoon viemistä.
Blauwschoker on ilo aisteille: se kukkii erittäin kauniin lilan eri sävyisin kukin, ja muodostaa lilat palot. Herneet ovat erittäin makeita ja myös kestäviä.
Tuttu ja turvallinen silpoydinherne, satoisa ja hyvän makuinen. Herneet pysyvät maukkaina pitkään.
Sipuli (Allium sepa) De Vaugirard.
De Vaugirard on varhainen sipulilajike, ja se kasvaa nopeasti. Sitä voi käyttää mm. salaateissa, ja pienempiä sipuleita kurkkusäilykkeissä. Se kestää vain lyhytaikaista varastointia.
Sipuli Giant Zittau on yleisin sipulilajike. Sen sipulit ovat kiinteitä ja ohutkuorisia, voimakkaan makuisia. Sopivissa olosuhteissa se tuottaa runsaan sadon.
Sitruunamelissa kuuluu yrtteihin, joita voi kasvattaa ikkunalla vaikka ympäri vuoden. Sitä voi käyttää niin ruokien ja juomien maustamiseen kuin koristeenakin. Jääpalan sisällä se tuo juomaan sekä kaunista vihreyttä että raikasta sitruunan makua.
Soijapapu alkaa olla jo kaikille tuttu; se on varsinainen proteiinipommi, josta saa tehtyä monenlaisia herkkuja. Sylvia F1 on kestävä ja maukas soijapapu.
Joko tunnet spagettikurpitsan? Jos et, kannattaa tutustua! Kurpitsan nimi tulee siitä, että sen sisälmys on todellakin kuin spagettia – ja sitä voi käyttää, kuten spagettia. Spagettikurpitsan sisältö on kevyempi vaihtoehto perinteiselle pastalle, ja sen kanssa maistuu monenlainen kastike.
Pidätkö hapankaalista? Valkokaali Fildekraut on perinteinen saksalainen suippokaali, josta valmistetaan hapankaalia. Se käy toki muuhunkin – höyryttämiseen, paistamiseen, salaattiin jne. Fildekraut ei kestä varastointia raakana, joten valmiit kaalit kannattaa valmistaa tai säilöä jossain muodossa.
Talviporkkana Lange rote stumpfe ohne Hertz 2 on runsassatoinen talviporkkana. Erittäin maukas ja vitamiinipitoinen ja hyvä varastoitava. Satoa voidaan kerätä vielä myöhään syksyllä.
© 2024 Kauppahuone Koskela – Tilaus ja toimitusehdot – Tietosuojaseloste – Evästekäytäntö – Evästeasetukset
Ostoskori on tyhjä.
HUOM! Kivijalkamyymälämme Kuhmoisissa on pysyvästi suljettu! Piilota tämä ilmoitus